Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PC için Yapı 14352 yayınlandı. Mobil bugün değil.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: erhanercan

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Microsoft Telefon
Filmler ve Tv
Yandex
Güncellendi.

Telefon da ne gibi yenilik yaptılar merak ettim şimdi:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Mağazadaki uygulama sayfalarında,ekran görüntüleri var da ben mi bulamıyorum acaba? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: afwerker
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Mezarlıklar, kendisini akıllı zannedip karşısındakini salak zannedenlerle dolu.
WP kullanmayı aptallık olarak gören çok insan var, hatta eline WP almamış, hatta hala Nokia’yı hayatta sanan ve Lumia deyince ” heee yok abi ya nokia bitti artık ” diyen bir kitle var.

• Beğen
Tepkiler: ON9, serinaga, lumiacı ve 1 kişi daha
cemil baba

cemil baba

Üye
WP kullanmayı aptallık olarak gören çok insan var, hatta eline WP almamış, hatta hala Nokia’yı hayatta sanan ve Lumia deyince ” heee yok abi ya nokia bitti artık ” diyen bir kitle var.
MS nin politikaları yüzünden böyle. Önceden gören hayran kalıyordu.

omerk88

omerk88

Üye
arkadaşlar 10.0.14295.1005 sürüm yüklü 830 cihazım yüklediğim videolarda ekran sürekli titriyor farklı oynatıcılar deniyorum hepsinde aynı bu problemi yaşaya yada çözümü bilen var mı

symbianbelle

symbianbelle

Üye
arkadaşlar 10.0.14295.1005 sürüm yüklü 830 cihazım yüklediğim videolarda ekran sürekli titriyor farklı oynatıcılar deniyorum hepsinde aynı bu problemi yaşaya yada çözümü bilen var mı
Ben de 830 kullanıyorum. Her hangi bir problem yok. Sıfırlamanı öneririm. Sürüm 1004

• Beğen
Tepkiler: omerk88
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sıfırlamadan önce Bölge ABD, dil ingilizce yaparak bir deneme yapmanızda fayda var.
Geçenlerde, Windows 10 yüklendikten sonra ayarlardaki VERI SINIRI menüsü altında hiç bir şey görünmeyen bir telefonda denedim, gözükmeyen menü ekrana geldi.. Sonra tekrar Türkiye ve Türkçe ye çevirince sorun giderilmiş oldu.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir sürümde genel bir sorundu. Şu an hangisiydi hatırlamıyorum ama kullandığınız sürüm olabilir.

• Beğen
symbianbelle

symbianbelle

Üye
yeni fark ettim mesajı tam okumamışım ben 14342.1004 yani son insider sürümü kullanıyorum :islik

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Landscape Başlat Ekranı, İnteraktif Canlı Kutucuk ve Split Screen ya da MultiWindow özelliklerinin Windows 10 Mobile Redstone 2 (rs2) güncellemesi ile verilmesi planlanıyormuş.
Kesin olmamakla birlikte, bu özelliklerin Windows 10 Mobile Redstone (rs1) Insider Preview sürümlerinde de test edilebileceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve BLasTeaR
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
ben 10586.318 kullanıyorum ve aynı sorun bende de var video izlerken ekran sağa sola kayıp duruyor özellikle twitter uygulamasında çok oluyor hatta bazen bir süre titredikten sonra telefon ekranı kilitliyor, çok sinir bozucu bir şey çözüm videoyu tam ekran yapmak.

furyzer0

furyzer0

Üye
Landscape Başlat Ekranı, İnteraktif Canlı Kutucuk ve Split Screen ya da MultiWindow özelliklerinin Windows 10 Mobile Redstone 2 (rs2) güncellemesi ile verilmesi planlanıyormuş.
Kesin olmamakla birlikte, bu özelliklerin Windows 10 Mobile Redstone (rs1) Insider Preview sürümlerinde de test edilebileceği belirtiliyor.

O zaman 3 ay sonra bu telefon da fast yapıyı görecek demektir :D

Sent from mTalk using lumia950

Takipçi Satın Al

Üst Alt