Artık gözükmüyor abi. Yada bi hatadan kaynaklıMağazadaki uygulama sayfalarında,ekran görüntüleri var da ben mi bulamıyorum acaba?![]()
Arayüz İngilizceydi, Türkçe olmuş.Microsoft Telefon
Filmler ve Tv
Yandex
Güncellendi.
Telefon da ne gibi yenilik yaptılar merak ettim şimdi![]()
Mağazadaki uygulama sayfalarında,ekran görüntüleri var da ben mi bulamıyorum acaba?![]()
Paylaş aynı yerinde duruyor. Uygulama açıklamaları ve ekran görüntüleri yok.paylaş seçeneği de yok!
paylaş seçeneği bulunmakta ve oyunun görüntüleri yerine videolapaylaş seçeneği de yok!
Mezarlıklar, kendisini akıllı zannedip karşısındakini salak zannedenlerle dolu.
İlk soru biraz acımasızca ama ikinci aşama doğru![]()
WP kullanmayı aptallık olarak gören çok insan var, hatta eline WP almamış, hatta hala Nokia’yı hayatta sanan ve Lumia deyince ” heee yok abi ya nokia bitti artık ” diyen bir kitle var.Mezarlıklar, kendisini akıllı zannedip karşısındakini salak zannedenlerle dolu.
MS nin politikaları yüzünden böyle. Önceden gören hayran kalıyordu.WP kullanmayı aptallık olarak gören çok insan var, hatta eline WP almamış, hatta hala Nokia’yı hayatta sanan ve Lumia deyince ” heee yok abi ya nokia bitti artık ” diyen bir kitle var.
Ben de 830 kullanıyorum. Her hangi bir problem yok. Sıfırlamanı öneririm. Sürüm 1004arkadaşlar 10.0.14295.1005 sürüm yüklü 830 cihazım yüklediğim videolarda ekran sürekli titriyor farklı oynatıcılar deniyorum hepsinde aynı bu problemi yaşaya yada çözümü bilen var mı
teşekkürler deneyelim bakalımBen de 830 kullanıyorum. Her hangi bir problem yok. Sıfırlamanı öneririm. Sürüm 1004
Sıfırlamadan önce Bölge ABD, dil ingilizce yaparak bir deneme yapmanızda fayda var.arkadaşlar 10.0.14295.1005 sürüm yüklü 830 cihazım yüklediğim videolarda ekran sürekli titriyor farklı oynatıcılar deniyorum hepsinde aynı bu problemi yaşaya yada çözümü bilen var mı
Bir sürümde genel bir sorundu. Şu an hangisiydi hatırlamıyorum ama kullandığınız sürüm olabilir.arkadaşlar 10.0.14295.1005 sürüm yüklü 830 cihazım yüklediğim videolarda ekran sürekli titriyor farklı oynatıcılar deniyorum hepsinde aynı bu problemi yaşaya yada çözümü bilen var mı
ben 10586.318 kullanıyorum ve aynı sorun bende de var video izlerken ekran sağa sola kayıp duruyor özellikle twitter uygulamasında çok oluyor hatta bazen bir süre titredikten sonra telefon ekranı kilitliyor, çok sinir bozucu bir şey çözüm videoyu tam ekran yapmak.arkadaşlar 10.0.14295.1005 sürüm yüklü 830 cihazım yüklediğim videolarda ekran sürekli titriyor farklı oynatıcılar deniyorum hepsinde aynı bu problemi yaşaya yada çözümü bilen var mı
Landscape Başlat Ekranı, İnteraktif Canlı Kutucuk ve Split Screen ya da MultiWindow özelliklerinin Windows 10 Mobile Redstone 2 (rs2) güncellemesi ile verilmesi planlanıyormuş.
Kesin olmamakla birlikte, bu özelliklerin Windows 10 Mobile Redstone (rs1) Insider Preview sürümlerinde de test edilebileceği belirtiliyor.