Faturasız 4g neden bu kadar yavaş

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
LG G4

• Beğen
Tepkiler: Rancho

hbwolf

Üye
Hayırdır ? Derdin ne ?
Telefonu övmek gibi bi amacım yok bu da şimdi yaptığım hız testi.

hocam merhaba yukarıdaki voLTE nedir acaba yada nasıl kullanıma açılıyor biraz aydınlatabilir misiniz? Teşekkürler :)

Da®kness

Da®kness

Üye
4,5 G geleli 3 aya yaklaştı son 4 gündür ilk günlerdeki performans yok. 3G daha hızlı. Ben vodafone kullanıyorum. Türk Telekom fiberlesede geçiş yapsam diye bakarken avea kullanan abim şişirme reklamlara ve iyice yavaşlayan 3G-4G bağlantılarına kızarak vodafone taşındı. En azından bulunduğumuz bölgede vodafone 3G daha hızlı çalışıyor...

hikmet366

hikmet366

Üye
S6 aha türk Telekom

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rancho

Rancho

Üye
hocam merhaba yukarıdaki voLTE nedir acaba yada nasıl kullanıma açılıyor biraz aydınlatabilir misiniz? Teşekkürler :)
4.5G ile gelen HD arama yani daha net ses daha net görüntülü arama yapmaya yarayan özellik arama ayarlarından etkinleştiriliyor s7 note5 s6 gibi son telefonlarda oluyor.

phasan

phasan

Üye
4.5G ile gelen HD arama yani daha net ses daha net görüntülü arama yapmaya yarayan özellik arama ayarlarından etkinleştiriliyor s7 note5 s6 gibi son telefonlarda oluyor.
Bunu kullanmak için karşı taraftara hd olması lazım

Sony Xperia M4 aqua Tapatalk ile gönderildi

yaren_70

Üye
Kardeş merak etme bende türkcell var 4 g kullanıyorum hızda 3g den hiçbir farkı yok.ben o farkı hiç yakaşayamadım.65mgbit ölçtüğüm halde hızda gözle görülür bir fark görmedim.sadece 4g yi kullandığında kota hızlı eriyor. O yüzden en iyisi 3g de kullanmak. İnsanları kandırıyorlar. Ha kullandığım telefenda not 3 9005 4g yi destekliyor.

slymn78

Üye
3g hizida hic de kotu sayilmaz zaten 4.5g kadar yemiyorda 3g kullanin en iyisi

Üst Alt