Telefon Tavsiyesi LG G4 vs Note 4

Sponsorlu Bağlantılar

xCryx

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 vs Note 4
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda bir akıllı telefon almayı düşünüyorum. 1500 TL bütçem var. Bu iki telefon arasında kaldım. Genellikle internette sörf yapıyorum ve oyun oynuyorum. Bu yüzden benim için sadece ekran önemli. Yani alacağım telefonun ekranının kendi sınıfında en iyisi olmasını istiyorum, öyle bir takıntım var malesef. Kamera, işlemci, batarya, tasarım, işlevsellik pek de önemli değil. Çünkü bu konularda her iki telefon da bence yeterli.

Sizin görüşleriniz benim için çok önemli.

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla xCryx.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam ikisininde süper ekranı var. Ben amoled taraftarıyım. Note 4 yani.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: xCryx
firostr

firostr

Üye
G4
Çünkü Note 4 eski bir cihaz G4'e göre
Tabi Super Amoled Ekran var Note 4'de
Bir Tekno Markete giderek ikisinde ekranını incelemenizi tavsiye ederim
PPI değerleri de önemli tabi internetten bir bakın PPI değerlerine hangisi yüksekse onu almayı düşünün

• Beğen
gölgee_65

gölgee_65

Üye
bence g4. çünkü arayüz olarak note4 den daha hafif. ileride note kadar erken şişmez

• Beğen

askımm

Üye
note4 kullandım tabak gbi ama sarj mıkemmel bn satdım elde tutusu cok zor sadce bnde proplem buydu :S:S sarj kamera vs gzell

• Beğen

xCryx

Üye
    Konu Sahibi
Öneriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Başka tavsiye vermek isteyen olursa müteşekkir olurum.

MaxipmaN

Üye
hız olarak farkları pek yok, bazı durumlarda g4 az daha iyi duruyor
g4 daha sonra çıktı belki bir güncelleme fazla alır
daha yeni cihaz olduğundan g4 tercih ederdim sanırım
bir de büyük telefondan sıkıldım biraz

• Beğen

berkmeric18

Üye
Ikisininde 4g aktarim hizi farkli. G4 LTE 300MBPS note4 ise 150. Bu arada ppi degerlerine bakarsak g4 biraz onde. Bende g4 kullaniyorum g4 almani oneririm. Tabi senin kararin biraz arastirma yap. Ben istanbul evkur magazasindan aldim g4 u. Yaninda yedek pil aksesuar sarj verdiler cok memnunum...

• Beğen

xCryx

Üye
    Konu Sahibi
Up.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İkisi de fiyatına göre harika. Note 5 tasarımı gibi olsa Note 4 al derdim ama Note 4 ün tek eksisi bence Note 3 vari tasarım.Tavsiyem G4 ama nette dolanmak için az da olsa daha büyük ekranıyla Note 4 sana daha uygun gibi.Karar senin.

MaxipmaN

Üye
Ikisininde 4g aktarim hizi farkli. G4 LTE 300MBPS note4 ise 150. Bu arada ppi degerlerine bakarsak g4 biraz onde. Bende g4 kullaniyorum g4 almani oneririm. Tabi senin kararin biraz arastirma yap. Ben istanbul evkur magazasindan aldim g4 u. Yaninda yedek pil aksesuar sarj verdiler cok memnunum...
2k ekranda pikselin p si sayılmaz o konuna sorun yok :bira:

Emre

Üye
G4 derik

0343434

0343434

Üye
Note 4 iyi cihaz. G4 yeni ama işlemci aynı seviyede. Ekranları da benzer oranda olduğu için Note 4 derim. Ama kamera G4 daha iyi.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

xCryx

Üye
    Konu Sahibi
Ön kamerası hangisinin daha iyi?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kamerada G4 her türlü iyi.

Note 4'ün kamerası da kötü değil çok kurcalama fırsatım oldu aşağı kalır bir kamerası yok kesinlikle hem önde hem arkada.

abcderhan

Üye
g4 tr sürümünü ben de 300 sanıyordum 150 imiş

serdar_gs

serdar_gs

Üye

abcderhan

Üye
H815 modeller snapdragon 808 kullanıyor ve bu işlemci 450 mbps destekli. Cat 9.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işlemciye göre cat 7 cat 9 desteği gibi bir şey okumuştum hatırlayamıyorum tam.
gsmarena 300 diyordu bir de lg nin bir sitesinde 300 gördüm onu da kaybettim. ben bulamadım bir kaynak siz bulabilir misiniz g4 450 mbps diye.örneğin kılavuz indirdim bir bilgiye ulaşamadım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt