Telefon Tavsiyesi LG G4 vs Note 4

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
işlemciye göre cat 7 cat 9 desteği gibi bir şey okumuştum hatırlayamıyorum tam.
gsmarena 300 diyordu bir de lg nin bir sitesinde 300 gördüm onu da kaybettim. ben bulamadım bir kaynak siz bulabilir misiniz g4 450 mbps diye.örneğin kılavuz indirdim bir bilgiye ulaşamadım.
Şu an şoktayım @abcderhan
Lg resmi türkiye sitesinde G4 için Lte(Cat 4) yazıyor ki buda en fazla 150 mbps hıza ulaşmak demek. Şu anda araştırıyorum. Çünkü Snapdragon 808 in cat 9 destekli olduğu ve 450 mbps desteklediğini okumuştum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben olsam imkanlarımı biraz zorlar Note 5 alırdım.tab sizin için mümkünse. Çünkü Note 5 belki de Samsung'un en iyi tasarımlarından biri.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
@abcderhan araştırıyorum halen :D Fakat o kadar bilinçsiz ve rastgele yazılar varkı sitelerde herkes kafasına göre yazmış birşeyler. Bazı sitelerde G4 Cat 4 bazılarında Cat 6 bazılarında Cat 9 Lg 'nin kendi resmi sayfasına göre G4 Cat 4 destekli yani 150 mbps fakat telefonda kullanılan işlemci olan Snapdragon 808 modeline Snapdragon resmi sayfasından baktığımda G4 işlemcisi Snapdragon 808 Cat 9 ve bağlantı hızı 450 mbps. Buda
Telefonda cat değeri gösteren uygulama bulamadım Cpu Z ve Aida 64 göstermiyor. Sanırım emin olmanın tek yolu var oda bizzat denemek ama hangi operatör nerede 400 Mbps hız sunuyor bilmiyoruz. Ben G4 cat 9 modeme sahip ve 450 mbps destekliyor diyorum yukarıda işlemcinin kendi sayfasında belirtilen verilerde kaynağım.

strk92

Üye
Bence her iki cihaz içinde forum konularını takip edin ve hangi cihaz daha az sorun çıkarıyorsa onu alın sonuçta o kadar para vericeksiniz ve aldığınız cihazı iyi koşullarda kullanmak istersiniz

abcderhan

Üye
Şu an şoktayım @abcderhan
Lg resmi türkiye sitesinde G4 için Lte(Cat 4) yazıyor ki buda en fazla 150 mbps hıza ulaşmak demek. Şu anda araştırıyorum. Çünkü Snapdragon 808 in cat 9 destekli olduğu ve 450 mbps desteklediğini okumuştum.
:D

xCryx

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar G4'ün IPS Quantum ekranı, Note 4'ün Super Amoled ekranından iyi midir?

Kamera olarakta Note 4 ve G4 arasında büyük bir fark var mı?

Son olarak batarya süresi konusunda gsmarena ve phonearena'da bir yazı okudum. GSMArena'ya göre Note 4 webde gezinmede yaklaşok olarak 11 saat pil süresi verirken, G4 8 saatde kaldı. Video izlemede ise Note 4 18 saat pil süresi verirken G4 7.30 saatde kaldı. Phonearena'ya göre ise Note 4 yaklaşık olarak 9 saat pil ömrü sunarken, G4 6 saatte kalıyor.
Soruma gelecek olursak iki telefonun pil ömrü konusunda bu kadar ciddi bir fark var mı?

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Evet note 4 de pil çok iyi. Lg 2k ekranda pil yönünden cebellesiyor :D Samsung 2k da pil sorunu falan yok

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

casusrobot

casusrobot

Üye
ppı değerlerini o ekranlarda algılamamız imkansız ona takma bence note4 kullanıyorum şarjı iyi diyen arkadaşlara soruyorum 5 saat şarj suresının nesi iyi tonla para verip 2k ekranlı tleefon alıyorsunuz şarj sorunu yaşıyorsunuz teknik servisin buna yanıttı ekran ışığını minumumda kullanın otomatikte bile değil demek istedikleri biz size bunu sattık ama siz herşeyi minumumda kullanın yoksa telefon elinizde patlar ekran olarak note4 performans olarak g4de ısınma sorunu yoksa note4 den daha iyidir sen ihtiyacın dogrultusunda al

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Batarya performansı harici geri kalan her hususta en yeni amirallerle dahi kök sönktürecek bir telefon aslında G4.

Beklentiler doğrultusunda tercihte bulunma noktasında arkadaş yoğun olarak nette sörf yapacağından G4 e nazaran az da olsa daha iyi olan batarya performansı ve 0.2" daha büyük olan ekranıyla Note 4 arkadaşa daha uygun bence.

Takipçi Satın Al

Üst Alt