Haber ABD deki satışlarda; Samsung İphone geçti.

Sponsorlu Bağlantılar

yaytas

yaytas

Üye
dostum bu gibi savaşların yapılması bana göre de hoş değil ama dikkatli bakıldığında ios esaretinde android başkaldırısı gibi olduğu için hoşuma gitti. apple ın yanlış yönetimi ve kendini yenileyememesi satış oranlarını düşürmüş olabilir ancak samsung un satış oranlarının yüksek olmasının tek sebebi her sekmentten telefonun var olması. abd deki bilmeme ama yukarda @phasan arkadaşımızın da dediği gibi türkiye de sırf arkasındaki elma için sastılıyor. Ayrıca stabilite isterseniz android telefonu boş klullandığınızda aynı stabilizasyonu verebiliyor. Hala daha ios savunanlar varsa apple ın eski tarihdeki samsung marka ram lerinin düşük modellerini cihazlarında kullandığını hatırlasın. ve son olarak hangisi alırsın diye sorsalar zengin olsam düşünmez iphone alırım.:cigara:

Luck Star

Luck Star

Üye
bu tarz tartışmalar forumun kariyerini etkiliyor 2009 dan beri üyeyim son zamanlarda 1-2 yıldır yani bi tayfa apple bi tayfa samsung bu nedir anlayamadım bi atasözü var kargaya yavrusu şahin gözükür diye onun gibi kim hangi telefonu kullanıyor veya seviyorsa o iyidir boşa ahkam kesmeye gerek yok diye düşünüyorum
Forum ile alakası yok. Burası, bu konuların tartışılmasi gereken yer. Başka bir amacı yok buranın. Ona gereksiz buna gereksiz demek ile başlıyor Apple muhabbeti. Tüketiciler başka bir markayı görmüyor, gözü körelmiş bir şekilde Apple markasını tercih ediyor. Bizim amacımız bunu göstermek. Olay Samsung vs Apple hiç bir zaman olmadı. Olay Android vs Ios'tur ve ios'un stabilitesinin bir önemi kalmadığına göre sonuç artık bellidir.

Kıyaslama ve tartışma yapılacak yer burasıdır. Tam aksine bunlardan hariç yorumlar boş tartışmalardir.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ne android bir ios olabilecek ne de ios bir android.

Kısaca durum bu.

• Beğen
Tepkiler: phasan

ArMaGeDdOn_87

Üye
stabilite sorunu eskiden di tahminimce,kardeşimde Note 3 var 10 aydır kullanıyor ve hiçbir sorun yok,fark varsa uygulamalarda vardır diye tahmin ediyorum,Apple iPhone 7 de yenilikler yapmazsa büyük kayıp yaşar

seco_can_can

seco_can_can

Üye
Forum ile alakası yok. Burası, bu konuların tartışılmasi gereken yer. Başka bir amacı yok buranın. Ona gereksiz buna gereksiz demek ile başlıyor Apple muhabbeti. Tüketiciler başka bir markayı görmüyor, gözü körelmiş bir şekilde Apple markasını tercih ediyor. Bizim amacımız bunu göstermek. Olay Samsung vs Apple hiç bir zaman olmadı. Olay Android vs Ios'tur ve ios'un stabilitesinin bir önemi kalmadığına göre sonuç artık bellidir.

Kıyaslama ve tartışma yapılacak yer burasıdır. Tam aksine bunlardan hariç yorumlar boş tartışmalardir.

İnsanların körelmiş şekilde bağlandığını nerden biliyorsunuz ki onu anlamadım ve yazdıklarımın boş olduğunu düşünüyorsan eyvallah

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sen bu dediğine kendini inandirdiysan tertemiz saf bir appleboysun :D s7 satışları için o değerler arttı. Apple da tam tersi 6s ile azaldı. Cool story bro.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fanboy falan değilim, Android olarak Huawei G7 ve iOS olarak iPhone SE cihazlarımdan memnunum. iPhone 6 alıp tasarımına 3 ay zor tahammül edip geri satmıştım, iPhone 6 serilerinin tamamen bir tasarım hatası olduğunu biliyorum ama Samsung hiç bir zaman Apple ile karşı karşıya koyulacak bir marka değil, Samsung her bütçeye telefon üreten bir firmadır, halk markasıdır ama üst segmentin hükümdarları arasında yeri yoktur. Fanboyluk yapacak yaşı çoktan geçtik, her telefonu tecrübe etmek imkanı bulup değerlendiriyoruz ve ortaya bu gerçek çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

ArMaGeDdOn_87

Üye
Fanboy falan değilim, Android olarak Huawei G7 ve iOS olarak iPhone SE cihazlarımdan memnunum. iPhone 6 alıp tasarımına 3 ay zor tahammül edip geri satmıştım, iPhone 6 serilerinin tamamen bir tasarım hatası olduğunu biliyorum ama Samsung hiç bir zaman Apple ile karşı karşıya koyulacak bir marka değil, Samsung her bütçeye telefon üreten bir firmadır, halk markasıdır ama üst segmentin hükümdarları arasında yeri yoktur. Fanboyluk yapacak yaşı çoktan geçtik, her telefonu tecrübe etmek imkanı bulup değerlendiriyoruz ve ortaya bu gerçek çıkıyor.
Tasarım hatası derken ?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Üst Alt