Kamerayı bırak galeriden atayım dersen bu işkence oluyor.Galerinin açılması zulümden başka bişey değil.Windows 8.1 kullanıyorumarkadaşlar whatsapp'tan kamerayı açarken çok geç açmıyor mu sizin de? Ben saydım 5 saniyede açıyor Lumia 735, .10586.164 sürümü yüklü.
Kameray
Kamerayı bırak galeriden atayım dersen bu işkence oluyor.Galerinin açılması zulümden başka bişey değil.Windows 8.1 kullanıyorum
arkadaşlar whatsapp'tan kamerayı açarken çok geç açmıyor mu sizin de? Ben saydım 5 saniyede açıyor Lumia 735, .10586.164 sürümü yüklü.

Gelemedi gitti. BekliyoruzWindows 10 da WhatsApp bende reset atma sorunu yapıyordu. Onunla ilgili maile böyle cevap verdiler.
Merhaba,
Mesajınız için teşekkür ederiz.
Windows 10 Mobile hakkındaki geri bildiriminiz için teşekkür ederiz ve eğer bir sorun yaşadıysanız bunun için üzgünüz.
Şu anda Windows 10 Mobile ile tam olarak uyumlu çalışacak bir versiyon üzerinde çalışıyoruz.
Maalesef gelecekteki hiç bir zaman çizelgemiz hakkında yorum yapamıyoruz. Devam eden sabrınız ve WhatsApp'a olan desteğiniz için teşekkür ederiz.
Sevgiler / Best,
Devrim

Büyük ihtimalle Windows 10 Mobile desteği ile birlikte dinamik arka plan özelliği eklenir.şu arkaplanlar sadece sobhet içi değil de ana menü için de geçerli olsa ya!
Windows 10 Mobile için uygulama yapıyoruz diye e-postalara geri dönüyorlar. 3 mesaj üstte de çalışma başladığı görünüyor.whatsap'ın evrensel uygulaması hakkında bir çalışma yok değil mi hazır facebook integram messenger gelmişken tekrar soralım bir
Eski uygulamayı makyajlamak yerine baştan UWP WhatsApp yapsalar keşke. Ufak tefek simge vs değiştirmekle olacak iş değil çünkü bu iş. Hala kutucuk halinde gidiyor mesajlar, diğer paltformlardaki hali daha güzel. Bizim WhatsApp hala WP8 havasında.Windows 10 Mobile için uygulama yapıyoruz diye e-postalara geri dönüyorlar. 3 mesaj üstte de çalışma başladığı görünüyor.
Instagram'ın evrensel uygulaması çıktı mı? Mağazada bulmuyor.whatsap'ın evrensel uygulaması hakkında bir çalışma yok değil mi hazır facebook integram messenger gelmişken tekrar soralım bir