Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

onursarii

Üye
arkadaşlar whatsapp'tan kamerayı açarken çok geç açmıyor mu sizin de? Ben saydım 5 saniyede açıyor Lumia 735, .10586.164 sürümü yüklü.

versino2

versino2

Üye
Kameray
arkadaşlar whatsapp'tan kamerayı açarken çok geç açmıyor mu sizin de? Ben saydım 5 saniyede açıyor Lumia 735, .10586.164 sürümü yüklü.
Kamerayı bırak galeriden atayım dersen bu işkence oluyor.Galerinin açılması zulümden başka bişey değil.Windows 8.1 kullanıyorum

enessrsy

enessrsy

Üye
Kameray
Kamerayı bırak galeriden atayım dersen bu işkence oluyor.Galerinin açılması zulümden başka bişey değil.Windows 8.1 kullanıyorum

Ben gönderilen bir fotoğraftan sohbete dönerken geri tuşuna basıyorum gidip bir çay suyu koyup geri geliyorum anca dönmüş oluyor :alkis

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Bence telefonun nasıl kullanıldığı ile alakalı bir durum bu, ben bu dediğiniz sorunu yaşamıyorum, belkide donanımsal bir durumdur bilemiyorum ama ben kamera ve sohbet konusunda bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

• Beğen
Tepkiler: Onur K.

bayon

Üye
aynı sekılde sorunsuz ve stabil çalışıyor

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Konuya puan vererek değerlendirdi.

Yorumu:
çok iyi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 da WhatsApp bende reset atma sorunu yapıyordu. Onunla ilgili maile böyle cevap verdiler.

Merhaba,
Mesajınız için teşekkür ederiz.
Windows 10 Mobile hakkındaki geri bildiriminiz için teşekkür ederiz ve eğer bir sorun yaşadıysanız bunun için üzgünüz.
Şu anda Windows 10 Mobile ile tam olarak uyumlu çalışacak bir versiyon üzerinde çalışıyoruz.
Maalesef gelecekteki hiç bir zaman çizelgemiz hakkında yorum yapamıyoruz. Devam eden sabrınız ve WhatsApp'a olan desteğiniz için teşekkür ederiz.
Sevgiler / Best,
Devrim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 da WhatsApp bende reset atma sorunu yapıyordu. Onunla ilgili maile böyle cevap verdiler.

Merhaba,
Mesajınız için teşekkür ederiz.
Windows 10 Mobile hakkındaki geri bildiriminiz için teşekkür ederiz ve eğer bir sorun yaşadıysanız bunun için üzgünüz.
Şu anda Windows 10 Mobile ile tam olarak uyumlu çalışacak bir versiyon üzerinde çalışıyoruz.
Maalesef gelecekteki hiç bir zaman çizelgemiz hakkında yorum yapamıyoruz. Devam eden sabrınız ve WhatsApp'a olan desteğiniz için teşekkür ederiz.
Sevgiler / Best,
Devrim
Gelemedi gitti. Bekliyoruz :)

skynet

Üye
Anlamadığım olay şimdi bu çektiğimiz videoyu göndermek istediğimizde direk mi gönderiyor yoksa önce 16Mb boyutuna mı sıkıştırıp gönderiyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.16.24 beta:
- 18 yeni arka plan
- Word, Excel ve PowerPoint dosyası alma
- Bağlantı ön izlemeleri
- Kalın, italik, üstü çizili yazı yazma
- Sohbet içerisine girmeden sohbeti sessize alma

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386, KırmızıBeyaz60 ve 4MaGuS
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu arkaplanlar sadece sobhet içi değil de ana menü için de geçerli olsa ya!

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu arkaplanlar sadece sobhet içi değil de ana menü için de geçerli olsa ya!
Büyük ihtimalle Windows 10 Mobile desteği ile birlikte dinamik arka plan özelliği eklenir.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Krnl386
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

burada nasıl bir şey konuşmuşlar çok merak ettim ya tutti mutti :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çalışmalar başlamış gibi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87, Esendağlı, afwerker ve 3 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WhatsApp 2.16.32 beta
- Yeni düz renk arka planlar
- Windows 10 Mobile'de arka plandan uygulamaya geçişte iyileştirmeler

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve flutewoddy
4MaGuS

4MaGuS

Üye
whatsap'ın evrensel uygulaması hakkında bir çalışma yok değil mi hazır facebook integram messenger gelmişken tekrar soralım bir

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
whatsap'ın evrensel uygulaması hakkında bir çalışma yok değil mi hazır facebook integram messenger gelmişken tekrar soralım bir
Windows 10 Mobile için uygulama yapıyoruz diye e-postalara geri dönüyorlar. 3 mesaj üstte de çalışma başladığı görünüyor.

Son düzenleme:
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 Mobile için uygulama yapıyoruz diye e-postalara geri dönüyorlar. 3 mesaj üstte de çalışma başladığı görünüyor.
Eski uygulamayı makyajlamak yerine baştan UWP WhatsApp yapsalar keşke. Ufak tefek simge vs değiştirmekle olacak iş değil çünkü bu iş. Hala kutucuk halinde gidiyor mesajlar, diğer paltformlardaki hali daha güzel. Bizim WhatsApp hala WP8 havasında.

versino2

versino2

Üye
Bu en son resimlerdeki dizayn 8.1 için gelmez sanırım

stockton

Üye
Instagram'ın evrensel uygulaması çıktı mı? Mağazada bulmuyor.

Üst Alt