Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
Bu son güncelleme acayip vasat bi güncelleme.Telefondaki 250 mb lık videoyu atıcaktım yukardaki bardan sağdan soldan rastgele kısaltarak videoyu oynatayım bakayım dedim kafayı yedi kendi kendine kilitlendi telefon surduruluyor yazısı gitmek bilmedi.Hiç olmamış hiç.Ve fotoğraf yollamaya çalışırken bile albume girmesi 1 saat sürüyor inanılmaz hızlı olmuş

dakamon

dakamon

Üye
Bende güncelleme çıkmıyor neden acaba.

dakamon

dakamon

Üye
Bende güncelleme çıkmıyor neden acaba.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
2.12.344 sürüm kullanıyorum ama örneğin Excel dosyasını gönderemiyorum.

skynet

Üye
Şimdilik sadece PDF

Hocam bu whatsapp ın boyutu video müzik resim dosyaları gönderip aldıkça akıllı depolama da boyutu şişmeye başlıyor bu daha önce var mıydı ?
Geçenlerde 700 küsür mb yer kaplıyordu silip tekrar kurdum şimdi kontrol ettiğimde 400 küsür mb olmuş bunu her seferinde silip kurmak mı gerek anlamadım gitti :hmmm

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam bu whatsapp ın boyutu video müzik resim dosyaları gönderip aldıkça akıllı depolama da boyutu şişmeye başlıyor bu daha önce var mıydı ?
Geçenlerde 700 küsür mb yer kaplıyordu silip tekrar kurdum şimdi kontrol ettiğimde 400 küsür mb olmuş bunu her seferinde silip kurmak mı gerek anlamadım gitti :hmmm
Bende kaldırıp, tekrar kuruyorum. Bir kayıp olmuyor.

dakamon

dakamon

Üye

skynet

Üye
Sd karta kurulsa uygulama sıkıntı etmem de telefon hafızası sıkıntı oluyor

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar, şimdi yeni gelen özellikle birlikte medyayı galeriye otomatik kaydetmeyi kapattım iyi güzel. ancak gelen bir medyayı beğendim ve galeriye kaydetmek istiyorum. resim için resimi açıp ... ile seçenekler arasında kaydet var eyvallah, ancak video için kaydetme seçeneğini bulamadım. var mı bir yolu?

efeler12

efeler12

Üye
bu resimleri onedrive a atmaması sıkıntı ya güzelim resimler gitti :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Yeni bir güncelleme aldı. Şu an indiriyorum.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, Esendağlı ve ...decode...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
(2.12.344 > 2.16.2)
Sürüm bayağı artmış ama gözüme çarpan yenilik olmadı henüz. Android sürümüyle aynı sürüm olması için bu kadar yükseltilmiş gibi geldi.

Son düzenleme:
...decode...

...decode...

Üye
sohbetleri ana ekrana pinleyebiliyor muyduk önceden? eğer pinleyemiyorsak o eklenmiş.

Üst Alt