teknolojibaronu
Üye
Bende hız testi yapacağımda 50mb yiyorHangi operatör?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende hız testi yapacağımda 50mb yiyorHangi operatör?

Bu testte 200 gidiyorBende hız testi yapacağımda 50mb yiyor
uploadi da dahil et
Bende hız testi yapacağımda 50mb yiyor

Öyle ama gözümüz doysun istiyoruz işteHız testi niye yapma gereği duyuyorsunuz?
Google playden bir tane uygulama indirin hızını zaten görebiliyorsunuz
Bu arada web sayfalarını açarken 3g ile 4g arasında fark göremiyorum ben siz fark görebiliyormusunuz?
bende fark görmüyorum. Mobil internetten video ve dosya indirenlere sormak lazım en çok farkı onlar hissediyordur.Bunun gibi mi?İnternet hızını Huawei de insanlar bu pil yüzdesinin olduğu kısımda görüyorlar o bir özellik mi program ile yapılan birşey mi
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Öyle ama gözümüz doysun istiyoruz iştebende fark görmüyorum. Mobil internetten video ve dosya indirenlere sormak lazım en çok farkı onlar hissediyordur.

Benzer ama biraz daha farklı benim dediğimBunun gibi mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mobil veri sorununu mobil ağlar a girip şebeke modunu değiştirince düzeliyor olunca öyle bi dene kapatıp açmaya gerek kalmazBenzer ama biraz daha farklı benim dediğim
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Mobil veri sorununu mobil ağlar a girip şebeke modunu değiştirince düzeliyor olunca öyle bi dene kapatıp açmaya gerek kalmaz

Onu denedim işe yaramadı.Uçak modu aç kapa yapınca da aynı işi görür![]()
Onu denedim işe yaramadı.
Hayırlı olsunBugün itibarıyla siyah rengiyle aranıza katılmış bulunmaktayım.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsunBugün itibarıyla siyah rengiyle aranıza katılmış bulunmaktayım.
Teşekkür ederim aynı sıkıntı ile karşılaştığım zaman denerim bu durum Vodafone ile ilgili sanırım turkcell kullandım dün şu ana kadar sorun yaşamadımMobil veri sorununu mobil ağlar a girip şebeke modunu değiştirince düzeliyor olunca öyle bi dene kapatıp açmaya gerek kalmaz
Not kilitleme derkenArkadaşlar notlar kilitlenmiyor mu? Eski cihazımda (S4) notu kilitle menüsü vardı bunda yok. 3.parti yazılım kullanmak istemiyorum.