S6 ya da gelse ya bende şebeke düştü oson gelen güncelleme ileEvet öğlen geldi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vodafone da şebeke düşüyor herkeste bi sende değil.S6 ya da gelse ya bende şebeke düştü oson gelen güncelleme ile
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorum onları en iyi operatör hangisiVodafone da şebeke düşüyor herkeste bi sende değil.
Valla turkcell yine en iyi ama Türk Telekom atağa geçti. Sonuncu Vodafone şuan.Biliyorum onları en iyi operatör hangisi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android güvenlik yaması tarihi değişmedi 2 nisan yazıyor ve dediğin o mobil veri sorunu bende de var telefonu kapatıp açınca düzeliyorYa bende mobil internet sık sık kapanmaya başladı ve telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor ve belli bir süre sonra yine aynısı oluyor. Ama bu olay 4.5g için simkarti değişince ve aynı gün samsung un verdiği güncellemeyi yapınca olmaya başladı sorun acaba simkartta mi yoksa telefonda mi
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Aynı sorun bende de var eski telefonumun çektiği yerlerde bu telefon çekmiyor şebeke yok gösteriyor ve internet hizida zaten yavaşYa bende mobil internet sık sık kapanmaya başladı ve telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor ve belli bir süre sonra yine aynısı oluyor. Ama bu olay 4.5g için simkarti değişince ve aynı gün samsung un verdiği güncellemeyi yapınca olmaya başladı sorun acaba simkartta mi yoksa telefonda mi
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Vodafone ama senin gördüğün hizi gormek imkansız bende bursada merkezde yaptim test 50-60 anca gordu evin oralarda yaptim 15-20 anca bigada yaptigimda maximum 20 mbs hiz görüyorumHangi operatör?
Ben de onu diyecektim Vodafone da sorun var. Sadece sizde değil başka forumlara bakin herkeste mobil veri kopması, hat kopması var. 3g de kullanıyorlar. Alt yapı çalışması var.Vodafone ama senin gördüğün hizi gormek imkansız bende bursada merkezde yaptim test 50-60 anca gordu evin oralarda yaptim 15-20 anca bigada yaptigimda maximum 20 mbs hiz görüyorum
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin operatör hangisiHangi operatör?
Yok birader ben bu lafı geri alıyorum kesinti yine oluyorBeyler ben bugün simkarti değiştim ve şimdilik bağlantı kopma hatası gitti çekim iyi ama hız düşük Vodafone bayiden bir bayan İzmitte neredeyse müşterilerinin tamamının sıkıntı yaşadığını ancak Vodafone çalışmaları devam ediyormuş bir iki aya düzelir dedi