Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dakamon

dakamon

Üye
Güncelleme gelmiş deneyin bakalım.
Evet güncelledim. Şu an açılıyor. Ama telefonu resetlemiştim ondan dolayı da açılabilir. Bir bakalım bir kaç gün.
Evet kameraya gelen güncellemeden sonra yine atma devam ediyor. Fotoğraf çekemiyorum. Teşekkürler Microsoft. Hayatıma kattıkların için. Rezillik başka bir şey değil.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Evet güncelledim. Şu an açılıyor. Ama telefonu resetlemiştim ondan dolayı da açılabilir. Bir bakalım bir kaç gün.
Evet kameraya gelen güncellemeden sonra yine atma devam ediyor. Fotoğraf çekemiyorum. Teşekkürler Microsoft. Hayatıma kattıkların için. Rezillik başka bir şey değil.
Okan, benim L920 ile bu kadar sıkıştığımı bir kez hatırlıyorum. Onda da sıfırlama yoluna gitmiştim. Tam Sıfırlama ile düzelmişti telefon. Denemediysen eğer, başka da yolun kalmadığını düşünüyorsan bence hiç bekleme, sıfırla telefonu.

dakamon

dakamon

Üye
Okan, benim L920 ile bu kadar sıkıştığımı bir kez hatırlıyorum. Onda da sıfırlama yoluna gitmiştim. Tam Sıfırlama ile düzelmişti telefon. Denemediysen eğer, başka da yolun kalmadığını düşünüyorsan bence hiç bekleme, sıfırla telefonu.
Abi her güncellemeden sonra sıfırlamak nedir biz bunu hep yaşadık. 8 den 8.1 geçince sıfırladık ondan bazı güncellemelerden sonra yine sıfırlamıştım hatırlıyorum şimdi 8.1 den 10 geçince yine sıfırlıyoruz. Nolcak bizim bu halimiz. Peki sıfırlim mi yoksa komple format mı atayım ne dersin? @Sensation

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Abi her güncellemeden sonra sıfırlamak nedir biz bunu hep yaşadık. 8 den 8.1 geçince sıfırladık ondan bazı güncellemelerden sonra yine sıfırlamıştım hatırlıyorum şimdi 8.1 den 10 geçince yine sıfırlıyoruz. Nolcak bizim bu halimiz. Peki sıfırlim mi yoksa komple format mı atayım ne dersin? @Sensation
Hocam benim telefonun başına bu tarz ağır sorunlardan pek gelmiyor ya da bir kez geldi diyeyim. O zaman da sıfırlamıştım. (Sıfırlamak = full format, resetlemek = ani kapat aç oluyor). Ben bu telefonu aldığımdan bu güne kadar belki sadece 3 kez sıfırlamışımdır. WP8 ile 8.1 zamanlarında 2 kez diye hatırlıyorum ve bir kez de W10M (insider iken). Geri kalanların tamamında yükseltme yaparak şu ana kadar sorunsuz ulaştım.

dakamon

dakamon

Üye
Hocam benim telefonun başına bu tarz ağır sorunlardan pek gelmiyor ya da bir kez geldi diyeyim. O zaman da sıfırlamıştım. (Sıfırlamak = fu ll format, resetlemek = ani kapat aç oluyor). Ben bu telefonu aldığımdan bu güne kadar belki sadece 3 kez sıfırlamışımdır. WP8 ile 8.1 zamanlarında 2 kez diye hatırlıyorum ve bir kez de W10M (insider iken). Geri kalanların tamamında yükseltme yaparak şu ana kadar sorunsuz ulaştım.[/QUOTE
Format derken recovery tool vardı ya. Onunla. Yani pc ye balayıp format atmaktan bahsediyorum.

ekoks20

ekoks20

Üye
1. nesil cihazlar Windows 10 mobile tam sürümü alabilecek mi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Final için yeni toplu güncelleştirme önümüzdeki hafta gelebilir. 10586.242

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Krnl386 ve dark_13
Krnl386

Krnl386

Üye
Ben şuan normal versiyonu kullanıyorum, bu gelecek olan toplu güncelleme Redstone mi? Ben bu sürümleri karıştırıyorum biraz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Microsoft Abd ve Kanada'da Microsoft Store için Lumia 920/925 ve Lumia 1020 sahiplerine, Lumia 950 ve Lumia 950 XL satın almaları için 150$ değerinde promosyon kodu veriyor.

bize de ÜçünBirini veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

stockton

Üye
Bu gelmesi beklenen güncelleme 1. nesil telefonlar için son güncelleme mi olacak?

pissed26

pissed26

Üye
beyler bu sessiz saatler neden devre dışı

Üst Alt