Esendağlı
Üye
kamera ve aksesuarlar güncellemesi bende de gözükmüyor (1520 ..14327.1000).Kamera güncellemesinden bahsediyorum.
kamera ve aksesuarlar güncellemesi bende de gözükmüyor (1520 ..14327.1000).Kamera güncellemesinden bahsediyorum.
Kamera güncellemesi zaten Redstone'ye gelmedi, bu konuya yazdım. Aksesuarlar 4.3.10820.0 oldu.kamera ve aksesuarlar güncellemesi bende de gözükmüyor (1520 ..14327.1000).
Evet güncelledim. Şu an açılıyor. Ama telefonu resetlemiştim ondan dolayı da açılabilir. Bir bakalım bir kaç gün.Güncelleme gelmiş deneyin bakalım.
Okan, benim L920 ile bu kadar sıkıştığımı bir kez hatırlıyorum. Onda da sıfırlama yoluna gitmiştim. Tam Sıfırlama ile düzelmişti telefon. Denemediysen eğer, başka da yolun kalmadığını düşünüyorsan bence hiç bekleme, sıfırla telefonu.Evet güncelledim. Şu an açılıyor. Ama telefonu resetlemiştim ondan dolayı da açılabilir. Bir bakalım bir kaç gün.
Evet kameraya gelen güncellemeden sonra yine atma devam ediyor. Fotoğraf çekemiyorum. Teşekkürler Microsoft. Hayatıma kattıkların için. Rezillik başka bir şey değil.
Abi her güncellemeden sonra sıfırlamak nedir biz bunu hep yaşadık. 8 den 8.1 geçince sıfırladık ondan bazı güncellemelerden sonra yine sıfırlamıştım hatırlıyorum şimdi 8.1 den 10 geçince yine sıfırlıyoruz. Nolcak bizim bu halimiz. Peki sıfırlim mi yoksa komple format mı atayım ne dersin? @SensationOkan, benim L920 ile bu kadar sıkıştığımı bir kez hatırlıyorum. Onda da sıfırlama yoluna gitmiştim. Tam Sıfırlama ile düzelmişti telefon. Denemediysen eğer, başka da yolun kalmadığını düşünüyorsan bence hiç bekleme, sıfırla telefonu.
Hocam benim telefonun başına bu tarz ağır sorunlardan pek gelmiyor ya da bir kez geldi diyeyim. O zaman da sıfırlamıştım. (Sıfırlamak = full format, resetlemek = ani kapat aç oluyor). Ben bu telefonu aldığımdan bu güne kadar belki sadece 3 kez sıfırlamışımdır. WP8 ile 8.1 zamanlarında 2 kez diye hatırlıyorum ve bir kez de W10M (insider iken). Geri kalanların tamamında yükseltme yaparak şu ana kadar sorunsuz ulaştım.Abi her güncellemeden sonra sıfırlamak nedir biz bunu hep yaşadık. 8 den 8.1 geçince sıfırladık ondan bazı güncellemelerden sonra yine sıfırlamıştım hatırlıyorum şimdi 8.1 den 10 geçince yine sıfırlıyoruz. Nolcak bizim bu halimiz. Peki sıfırlim mi yoksa komple format mı atayım ne dersin? @Sensation
Hocam benim telefonun başına bu tarz ağır sorunlardan pek gelmiyor ya da bir kez geldi diyeyim. O zaman da sıfırlamıştım. (Sıfırlamak = fu ll format, resetlemek = ani kapat aç oluyor). Ben bu telefonu aldığımdan bu güne kadar belki sadece 3 kez sıfırlamışımdır. WP8 ile 8.1 zamanlarında 2 kez diye hatırlıyorum ve bir kez de W10M (insider iken). Geri kalanların tamamında yükseltme yaparak şu ana kadar sorunsuz ulaştım.[/QUOTE
Format derken recovery tool vardı ya. Onunla. Yani pc ye balayıp format atmaktan bahsediyorum.
hayır1. nesil cihazlar Windows 10 mobile tam sürümü alabilecek mi
önce insider için yayınlanır. Bir kaç gün sonra da genel dağıtımı yapılır.
Final için yeni toplu güncelleştirme önümüzdeki hafta gelebilir. 10586.242
Redstone gayet iyi durum da, 10586ya dönmeye gerek yokönce insider için yayınlanır. Bir kaç gün sonra da genel dağıtımı yapılır.

Normal size de gelecek.Ben şuan normal versiyonu kullanıyorum, bu gelecek olan toplu güncelleme Redstone mi? Ben bu sürümleri karıştırıyorum biraz
Microsoft Abd ve Kanada'da Microsoft Store için Lumia 920/925 ve Lumia 1020 sahiplerine, Lumia 950 ve Lumia 950 XL satın almaları için 150$ değerinde promosyon kodu veriyor.
1. nesiller hiçbir zaman resmi güncellemeyi almayacakBu gelmesi beklenen güncelleme 1. nesil telefonlar için son güncelleme mi olacak?
Çünkü Cortana'ya bağlı çalışıyor.beyler bu sessiz saatler neden devre dışı
teşekkür ederimÇünkü Cortana'ya bağlı çalışıyor.