Microsoft Lumia 650 Türkiye'de satışta!

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
820 kullanan birinin 650'ye geçmesi mantıklı olur mu sizce?
500-600tl lere düşerse (ki geçen hafta 2.el pasaport kayıtlı 1 adet 600tl ye satılıktı malum sitede) bu cihaz o zaman sırf tasarımı için alıp kullanılabilir onun dışında kısıtlı özellikleri var. Her ne kadar güncel cihazda olsa yetenekleri ile redstone yapılarına ne kadar ayak uydurabilir muallakta bir şey. bir zamanlar ms ramden tırtıklıyordu sonu fiyasko oldu o cihazların şimdide işlemciden tırtıklamaya başladı sanırım. redstone yapıları biraz oturuncaya kadar elinizdeki cihazları değiştirmenin çok bir anlamı yok. bayramlara kadar idare edin bayramlarda fiyatlar geriler nasıl olsa hem zamanda geçmiş olur.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Gönlümde 950 vardı ama o kadar para veremem. 650 aklıma yatıyor. Yıllardır 820 tutmaktan bileklerim ağrıdı. Artık hem zarif, hem hafif hem de yeni bir cihaz kullanmak istiyorum. Uygun fiyatla hem Wp10'a hem de metal tasarımlı ince bir telefona yükselmek istiyorum. Eksikleri muhakkak olacak. Orta seviye bir cihaz sonuçta. Miracast varsın olmasın. Önceki telefonlarımda Nfc vardı da sanki kaç kere kullandım. Ne kadar özellik koysalar da batarya teknolojisi tüm özellikleri ağız tadıyla zaten kullandırmıyor. Donanım olarak da bir çok özelliği elimdeki 820'den iyi. Kamera performansı kararımı etkileyecek. Eğer fotoğraf ve video performansı 820'den iyiyse nasipse alırım ben bu telefonu. Carl Zeiss lens olsa iyi olurdu ama maalesef koymamışlar. Neyse telefon çıksın da alıcı gözle inceleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve dark_13
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gereksiz pahalı. Gm 5 var bu fiyata. S617 işkemcili 13/13 mp kameralı

Onur K.

Onur K.

Üye
Gereksiz pahalı. Gm 5 var bu fiyata. S617 işkemcili 13/13 mp kameralı
Benim iphone 4s in kamerasi gm nin 13mp den daha iyi [emoji23]

SM-N9100 ile uygulamasından gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
650'yi bugün inceledim. Tasarım olarak gerçekten çok şık. Kamerası da 820'den daha iyi diyebilirim. Ancak telefonu kutusundan yeni çıkarmış ve uygulama güncellemelerini indiriyorlardı. Telefonu çok stabil bulmadım. Bazı geçişlerde çok fazla bekletiyordu. Ya arkada uygulamalar güncellendiği için ya düşük hızlı bir hafıza kartı takılı olduğu için ya da sistem henüz oturmadığı için. Ekran çözünürlüğü, dokunmatik hassasiyeti gayet yeterliydi. Şuanki haliyle güvenilip alınmaz çünkü takılıyor bekletiyor vs. Güncellemeler bittiğinde uygun hızda bir hafıza kartı takacaklar telefonu o halde tekrar deneyeceğim. Bakalım sonuç nolucak.

Fotoğraf karşılaştırmalarıma . Link kırıksa imzamdaki Onedrive Paylaşım klasörüm içindeki 820-650 klasörüne bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87
erhanercan

erhanercan

Üye
650'yi bugün inceledim. Tasarım olarak gerçekten çok şık. Kamerası da 820'den daha iyi diyebilirim. Ancak telefonu kutusundan yeni çıkarmış ve uygulama güncellemelerini indiriyorlardı. Telefonu çok stabil bulmadım. Bazı geçişlerde çok fazla bekletiyordu. Ya arkada uygulamalar güncellendiği için ya düşük hızlı bir hafıza kartı takılı olduğu için ya da sistem henüz oturmadığı için. Ekran çözünürlüğü, dokunmatik hassasiyeti gayet yeterliydi. Şuanki haliyle güvenilip alınmaz çünkü takılıyor bekletiyor vs. Güncellemeler bittiğinde uygun hızda bir hafıza kartı takacaklar telefonu o halde tekrar deneyeceğim. Bakalım sonuç nolucak.

Fotoğraf karşılaştırmalarıma . Link kırıksa imzamdaki Onedrive Paylaşım klasörüm içindeki 820-650 klasörüne bakabilirsiniz.
640xl de bile 10 da lag var uygulamalarda vs 10 hala oturmadi tam olarak

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve maydinmaydin
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Tekrarlıyorum 640XL Yi Öneririm Israrla Ama Yine Alacaksanız.

Hasand.

Hasand.

Üye
Teşekkürler aslında arka kapak kısmı olmamış sanki biraz kamera sırıtmış

skynet

Üye
Fiyatı 950₺'le olup 2016 yılında 720p video çeken tek telefon bu sanırım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Video
Up to 1080p playback with H.264 (AVC) and H.265 (HEVC)

Up to 720p capture with H.264 (AVC)
O Kadarına Dikkat Etmemiştim :hmmm Yapacakları Telefonun İçine Balgam Atayım O Zaman :sahan: Kesinlikle 640XL Alınmalı Alınmaz Bu Cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve skynet
braayn

braayn

Üye
2016 çeyrek satışlarına göre 2.3 milyon adet Lumia telefonu satıldığı açıklanmış. 2015 yılı çeyrek satışları 8.6 milyon Lumia satan MS bu yıl anlaşılan 950 ve 950 XL ile istediği satışlara ulaşamadı.Bir denemede Surface cihazları ile deneme yapar onlarda fiyatlarının yüksek olursa zaten iyice bu piyasadan çekilir herhalde.... Güzelim ekosistemin içine ettiniz ya daha ben ne diyim size.....

• Beğen
Tepkiler: stockton
furyzer0

furyzer0

Üye
Yavaş ne kolay batırdınız koca ms yi :D

Sent from mtalk using lumia 950

Aybars1979

Aybars1979

Üye
2016 çeyrek satışlarına göre 2.3 milyon adet Lumia telefonu satıldığı açıklanmış. 2015 yılı çeyrek satışları 8.6 milyon Lumia satan MS bu yıl anlaşılan 950 ve 950 XL ile istediği satışlara ulaşamadı.Bir denemede Surface cihazları ile deneme yapar onlarda fiyatlarının yüksek olursa zaten iyice bu piyasadan çekilir herhalde.... Güzelim ekosistemin içine ettiniz ya daha ben ne diyim size.....
ortalıkta çeşitli lumia cihaz mı var 2015 yılına göre ? l950 ve varyantı zaten her bütçeye hitap etmiyor l650de geleli daha 2 gün ya oldu ya olmadı. telefon yok ki satılsın. koysan lumiaları standa samanlıkta iğne arar gibi ararsın. bugün telefonsuya girdim sağa dönüyorum samsung sola dönüyorum samsung adamlar mıçar gibi telefon çıkarmış birde iphone satışları ile kıyaslıyorlar. apple samsunga göre 3 çeşit telefonla gayet başarılı satış yapmış bana göre hele birde fiyatını düşününce hakikaten iyi başarı. ms belliki çeşit üzerinde durmuyor daha sadece fanlara hitap eden modellerle geçiştirecek bir müddet. işin özü piyasada hakim oyuncu olmaktan uzak oldukça 2 milyon cihaz satsa nolur 10 milyon cihaz satsa nolur blliki bişileri bekleyecekler.

furyzer0

furyzer0

Üye
Microsoft oemlerin önünü açmak istiyor farkındaysan

Sent from mtalk using lumia 950

Üst Alt