Microsoft Lumia 650 Türkiye'de satışta!

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Microsoft oemlerin önünü açmak istiyor farkındaysan

Sent from mtalk using lumia 950
hiç bir firma kolay kolay wp üretmez. ms rüzgarı mecbur kendi estirecek şuan suya sabuna dokunmadan android çıkartıp satmak varken satılmayan wp yi çıkarmanın bir + sı yok. mecbur ms el atacak ama belliki ona göre zamanı gelmedi daha. wp çıkartan 3-5 firmanın adını sanını pek duymuşluğum yok zaten.

furyzer0

furyzer0

Üye
Hp ve acer üretiyor ayrıca sony htc android üretiyor da ne oluyor? Kendi pazar payları windows phone kadar

braayn

braayn

Üye
Hp ve acer üretiyor ayrıca sony htc android üretiyor da ne oluyor? Kendi pazar payları windows phone kadar

sony ve htcnin kendi ekosistemi karşısında alternatif markaları var samsung ,Lg vb ama MS kendi lumia cihazlarına ADAM GİBİ sistemi yapsaydı ve ona buna yaptığı uygulamaları vermeseydi şimdi 2016 ilk çeyreğinde belki en iyi satış grafiğini yakalamıştı ozaman eski modellerde değer kazanırdı..

Luck Star

Luck Star

Üye
WP kullanıcıları birer birer kaçıyor oysa ki L930'u çok sevmiştim ve almayı düşünmüştüm. Böyle bir markayı, marka yüzünü nasıl batırılır çok güzel izlemiş olduk. Market halen aynı sadece kullanıcılar savunuyor ama bilmiyor ki Android ve Ios aldı başını gidiyor.

Şu telefona, şu tasarıma kim 1000 lira verir tartışılır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu telefona, şu tasarıma kim 1000 lira verir tartışılır
Telefon ve tasarımda sorun yok aslında. Hatta bu seviyedeki bir telefon için tasarım ve kalite fazla bile iyi. Burada Microsoft'un anlayamadığı nokta Lumia 650'yi "orta segment" olarak pazarlamaya çalışıyor ama telefon bildiğin giriş seviye telefon. Fiyatı da 600-800 arası olması gerekiyordu.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Luck Star

Luck Star

Üye
Telefon ve tasarımda sorun yok aslında. Hatta bu seviyedeki bir telefon için tasarım ve kalite fazla bile iyi. Burada Microsoft'un anlayamadığı nokta Lumia 650'yi "orta segment" olarak pazarlamaya çalışıyor ama telefon bildiğin giriş seviye telefon. Fiyatı da 600-800 arası olması gerekiyordu.
Fiyatı uygun olsa bazı şeyler göz ardı edilir. Aşırı kalın çerçeveye sahip. Özellik olarak yetersiz üstüne wp sistemine sahip. Popüler olmak için düşük fiyat politikası izlemesi gerekirdi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: onursarii

onursarii

Üye
    Konu Sahibi
Bir 999 liraya satışa çıkan lumia 650ye bakıyorum bir de 999 tlye satışa çıkan gm5 plus'a ve özelliklerine bakıyorum. İnsanların 650'yi seçmesi için pek bir sebep göremiyorum maalesef.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
500 TL olsun alalım :ehe

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve onursarii
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Nirvana92

Nirvana92

Üye
gm5 plus karşısında hiç şansı kalmadı o zaman. Bu microsoft piyasayı hiç takip etmiyor.

aynen bnm de dikkatimi çekti o olay gm 4g bile 600 ₺ bandında ama onun donanımı wp ye geldiginde fiyat direk 1200 ₺ oluyor. kaldı ki bu konuda fiyatı duşuk olması gereken kesinlikle wp.

wp nin stabil olmasının bize hiç bi faydası yok ki adam yine tam yetecek donanımda bırakıyo. yine normal tarifeden sataya çalışıyo.

Üst Alt