4.5g sürekli açık 1g16s bekleme yakaladımBende beğendim ama s7 pil gözlemleriniz nasıl ?
Bu konu içeriğide daha detaylı hazırlanmalı yönetim el koysun konuyaSamsung Galaxy S7 Edge Kullanıcıları Kulübü
edge kullanıcıları buradan devam etsin konu başlığı düzenlendi

Hayırlı olsuns7 ailesi merhaba 2 gün öncesi düşeş e geldi hemen aldım bende![]()

evet hocam vodafone hediyesivodafone hediyesi mi?
Ayda 5 tl ile veriyorlardı almadım benevet hocam vodafone hediyesi
benim kontorlüden faturalıya geçiş olduğu için hediye edildi dedim verin kullanmasam bile evde bulunsunAyda 5 tl ile veriyorlardı almadım ben
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.

Ben avea dan geçiş yaptım eski telefonu da verdim ama yinede hediye etmediler müşteri hizmetlerini aradım ayda 5 tl ile veriliyor dedi aylık 135 e geldi toplam bana gözlüksüz.benim kontorlüden faturalıya geçiş olduğu için hediye edildi dedim verin kullanmasam bile evde bulunsun![]()
Sorsaydn ya ne kadar geleceğinionu tam bilemiyorum ama benim faturada ortalama o civarda çıkıcak daha ilk faturam gelmedi geldiğinde görücem![]()

orada şuan 120 tl gözüküyo en fazla 140 tl gelicek demişlerdi vf bayiindeSorsaydn ya ne kadar geleceğini![]()
Vodafone yanımda uygulamasını kur faturan yazar orda
SM-G930F ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Tamam gözlükle birlikte 140 işteorada şuan 120 tl gözüküyo en fazla 140 tl gelicek demişlerdi vf bayiinde