Sygic Navi v16.1.0 Apk+tomtom(ta) 2015.12+HERE(nt)2015.12 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
boyutu büyük olan 2dc dosyası daha geniş bölgeleri vede daha fazla adetteki 3d binayı içeren dosya anlamınamı geliyor ? Yoksa 3d binaların görünüm kalitesinin eskisine nazaran dahada netleştirilmiş olmasındanmı bu dosyanın boyutu artıyor? Ben bu yönüyle görüşünüzü sormuştum.
arkasim bir arkadasa yardimci olmaya calisirken sanada yazmaya calisiryorum benim ekledigim 3D dedigim bu sekilde gösterir aynen senin
sordugun gibi o yüzden boyutu artar
StreetMap 3D buildings klasörü olusur indirdiginde bunun icinden indirdigin ülkelerin 2dc alip maps klasöründekilerin icine atilacak

• Beğen
Tepkiler: scm

scm

Üye
harita indiriciyle indirdigim tr nt ve tr ta haritalarının içindede tur.2dc dosyası mevcut.Bu dosyalarda 3d ye ait olan dosyalarımıdır?
Ayrıcana StreetMap 3D ile tr yi indirdigimde inen tr deki tur.2dc nin boyutu ta dakinden büyük nt ninkindense daha ufak demiştim. Yukarıda verdiginiz bilgi dikkate alındıgında StreetMap 3D ile indirilen tur.2dc yi sagdece ta haritasının içindekiyle degiştirmek akılcı olmazmı?

Birde deneyipte saglıklı çalıştıgını bildiginiz günümüze en yakın versiyon hangisidir lütfen onu yazarsanız,indirip onu kullanayım.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
harita indiriciyle indirdigim tr nt ve tr ta haritalarının içindede tur.2dc dosyası mevcut.Bu dosyalarda 3d ye ait olan dosyalarımıdır?
Ayrıcana StreetMap 3D ile tr yi indirdigimde inen tr deki tur.2dc nin boyutu ta dakinden büyük nt ninkindense daha ufak demiştim. Yukarıda verdiginiz bilgi dikkate alındıgında StreetMap 3D ile indirilen tur.2dc yi sagdece ta haritasının içindekiyle degiştirmek akılcı olmazmı?

Birde deneyipte saglıklı çalıştıgını bildiginiz günümüze en yakın versiyon hangisidir lütfen onu yazarsanız,indirip onu kullanayım.

hayirli sabahlar arkadasim tur2dc 3d icin büyük olsada kücük olsada 3D göstermiyor indirdigin 2dc eklemezsen ister ta ister nt olsun her maps firmasi farkli mesela
Navitel Navigator cok büyük her ülkelerin harita büyüklügü kapsamasina bakiyorum digereriyle göze batacak hic bir fark yok yeni maps vede streetMap 3D indirme programi ekledim 1sayfaya onu indirip denersin istedgiin ülkeleri
denersin arkadasim yanliz Türkiyede her yeri kapsamaz ben tek naviyi acip
harita üzerinden bakiyorum benim yasadigim ülkede cok kapsamli Here maps benim Türkiyede
yasadigim yerin beli yerlerini kapsamiyor ta ama here maps kapsiyor Here maps normalde Truck
yani kamyonlar icin cikmis ama ta mapslardan genelde hep bi adim önde gitmekte
denemek istersen Sygic v15.5.9 Apk vede Sygic hazir klasörü ekliyorum buraya elindekinin adini degisip benim ekledgim Sygic klasörünü atarsin
elindeki veya indirecegin mapslari atarsin Sygic/Maps klasörüne denersin nt mapslari bunda calismasi gerekir yanliz Sygic üzerinden dilinide
Almanca unutmusum Ayarlarini yaparsin.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

dark3434

Üye
üstad merhaba.verdiğiniz v.15.5.9 kurdum güzel memnunum fakat 3d yapamadım.güncel son versiyonu kurunca 3d yapabiliyorum.yardımcı olurmusunuz.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
üstad merhaba.verdiğiniz v.15.5.9 kurdum güzel memnunum fakat 3d yapamadım.güncel son versiyonu kurunca 3d yapabiliyorum.yardımcı olurmusunuz.
arkadasim nt mapslari deniyorsan yeni ekledigim Sygic PC maps DOWNLOADER - [18.12.2015].exe ekledim onunla buildings indirip
kullanmak istedigin ülkenin icine atip denersin ta icin diger buildings üzerinden indirip indirdigin ülkelerin üzerine atarsin

dark3434

Üye
üstad çalıştı teşekkür ederim.son olarak canlı trafik akışını göstermiyor bu normalmi.ayarlar bölümünde trafik bildirimi açık olarak gözüküyor.birde arasıra program çalışırken kapanıyor tekrar açıyorum neden acaba.şimdiden teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
üstad çalıştı teşekkür ederim.son olarak canlı trafik akışını göstermiyor bu normalmi.ayarlar bölümünde trafik bildirimi açık olarak gözüküyor.birde arasıra program çalışırken kapanıyor tekrar açıyorum neden acaba.şimdiden teşekkür ederim
arkadasim ayarlarda acik göstersede trafik problemi cözülemedi daha arasira kapanmasi konusuna gelincede ayarlarini
kontrol et ayarlarindan göster,diyalogu otomatik kapat ayarini yaparsin
senin sordugun Sygic kapanip acman gereken ayarlar yapildigi halde kapaniyorsa senin yüklemende cikan problemle yada
senin tlf,nundaki bir programlada ola bilir benim hatirladigim benim sunum yaptigim baska bir sitedede bir arkadas
ayni problemi yasiyordu her yenilenenlede ayni problemi yasiyordu problemin ne oldugunu bulamamisti kesin bir sey
diyemem gerekirse hepsini temizleyip en bastan kurmayi denersin cok problem olursada.

dark3434

Üye
anladım sağolasın.sygic türkiye radar ve speedcam son güncel dosyalarını nasıl bulurum nerden takip edebilirim.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
anladım sağolasın.sygic türkiye radar ve speedcam son güncel dosyalarını nasıl bulurum nerden takip edebilirim.
buradan kontrol ede bilirsin istersen diger pek cok naviler icinde radarlari kapsamaktadir Sygic navi icindende buraya yönlendirir

dark3434

Üye
üstad son olarak sygic uygulaması bende kurulu olarak vardı amam kullanmıyordum.igo kullanıyordum.fakat sygic daha güzel biraz keşfedince.şimdi size şunu danışmak istiyorum.1-normal apk sı var.2-nt var.3- ta var bunların anlamı nedir hangisini tavsiye edersin ona göre takibini yapalım.sygic biraz bana yabancı o yüzden sade anlaşılır bir şekilde olursa çok sevinirim.

scm

Üye
şimdi size şunu danışmak istiyorum.1-normal apk sı var.2-nt var.3- ta var bunların anlamı nedir hangisini tavsiye edersin ona göre takibini yapalım.

1-normal apk ; programı cihaza kuran exe
2-nt ; android sygic de veya igo da çalışan harita çeşidi
3- ta ,android sygic de veya igo da çalışan başka bir firmanın başka harita çeşidi
memoli6767 usta nt yi tercih etmiişti.
bu haritaları ana program içine konulmazsa synic çalışacak ama ekrana yer ve arazisel görüntülerin geleyecegi malumunuz.
Ancak igo ekranında sürekli topografik harita (yolu ve araziyi) görüntüsü almak mümkün.eskiden kullandıgım sygic te topografik görünüm yoktu ve 2d görünümlü oldugundan igo ya geçmiştim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: aycan54
Luck Star

Luck Star

Üye
Sygic ya da Here'nin indirdiği haritadan ne farkı var bunların?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sygic ya da Here'nin indirdiği haritadan ne farkı var bunların?
arkadasim her ülkede farkli ola bilir benim bulundugum ülkede HERE maps daha kapsamli ama HERE
Sygictruck mapslar normalde

Luck Star

Luck Star

Üye
İstanbul için ne iyi olur? Amacım gidilecek mağaza, avm vs yerleri güncel olsun yeter. Here indirip haritayı kendi içinden indirsem olur mu ? veya sygic mi daha kapsamlıdır?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul için ne iyi olur? Amacım gidilecek mağaza, avm vs yerleri güncel olsun yeter. Here indirip haritayı kendi içinden indirsem olur mu ? veya sygic mi daha kapsamlıdır?
arkadasim tomtom(ta) mapsi kendi üzerinden indirip onu denersin yeterli gelir

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Üst Alt