Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Lumia 950XL üzerinde 14310

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6769.40712.0 > 17.6769.40722.0) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve sfgnrl
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ms kamera,ms telefon,kişiler ve world güncellendi.
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6769.40712.0 > 17.6769.40722.0) güncellendi.
Bu güncellemeden sonra e posta hesabımda imza sıkıntısı olmaya başladı,e posta hesabıma şimdiye kadar kullandığım imzayı kayıt etmiyor artık(1520).bu sorunu başka yaşayan oldumu acaba?
Edit..Düzeldi

Son düzenleme:
serinaga

serinaga

Üye
Ms kamera,ms telefon,kişiler ve world güncellendi.

Bu güncellemeden sonra e posta hesabımda imza sıkıntısı olmaya başladı,e posta hesabıma şimdiye kadar kullandığım imzayı kayıt etmiyor artık(1520).bu sorunu başka yaşayan oldumu acaba?
Edit..Düzeldi

Tam sorun yaşamıyorum diyecektim, düzeltmişsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Project Cheshire Microsoft'un yeni evrensel To-Do List uygulaması olacak.

Ekli dosyalar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Project Cheshire Microsoft'un yeni evrensel To-Do List uygulaması olacak.

Ben bunlardan pek anlamam ama anladığım şu ki, ms kullanıcılarına umut vermekten çok uzak.

stockton

Üye
@Bay H en son rs son yapının güncellemelerde gözükmediğini söylemiştin, sorun çözüldü mü? Eğer çözüldüyse ben de yarın illegal yolla rs'ye geçmeye çalışacağım. IP'deki son yapı acayip şişti, hiçbir şey doğru düzgün çalışmıyor.

Bu vesiyle yine, yeni, yeniden Allah belanı versin Microsoft, sap gibi ortada bıraktın bizi!

Bay H

Bay H

Üye
@Bay H en son rs son yapının güncellemelerde gözükmediğini söylemiştin, sorun çözüldü mü? Eğer çözüldüyse ben de yarın illegal yolla rs'ye geçmeye çalışacağım. IP'deki son yapı acayip şişti, hiçbir şey doğru düzgün çalışmıyor.

Bu vesiyle yine, yeni, yeniden Allah belanı versin Microsoft, sap gibi ortada bıraktın bizi!
Evet, yapı 14295 kurulu telefonumda.

• Beğen
Tepkiler: stockton
Bay H

Bay H

Üye
Memnun musun? Bir arkadaş hiçbir şeyin doğru düzgün çalışmadığını söylüyordu.
Edge kullanımı bazen insanı çıldırtıyor ancak genele bakacak olursak kullanılabilirlik, özellikle telefonun telefon olma özelliğini sağlayabildği bir yapı 14295. Tabiî her cihazda aynı şekilde aynı tepki vereceği de garanti değil.

• Beğen
Tepkiler: stockton

stockton

Üye
Edge kullanımı bazen insanı çıldırtıyor ancak genele bakacak olursak kullanılabilirlik, özellikle telefonun telefon olma özelliğini sağlayabildği bir yapı 14295. Tabiî her cihazda aynı şekilde aynı tepki vereceği de garanti değil.

Ben de 920 kullanıyorum, sıkıntı yok o zaman :)

dedereis123

dedereis123

Üye
Ben insider son yapıyıda resmi sürümüde 1520 ye kurdum, ancak hoparlörden pıt diye bir ses geliyor hoparlör tıslama sesi gelmeye başlıyor sonra pıt diye bir ses gelip tekrar ses kesiliyor . Birde a ile s harfine çok seri basınca a ile s harfi kitleniyor takılıyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k
...decode...

...decode...

Üye
Şimdi artık 10586'yla başlayan güncellemeler serisi release preview üzerinden mi verilecek cihazlara?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben insider son yapıyıda resmi sürümüde 1520 ye kurdum, ancak hoparlörden pıt diye bir ses geliyor hoparlör tıslama sesi gelmeye başlıyor sonra pıt diye bir ses gelip tekrar ses kesiliyor . Birde a ile s harfine çok seri basınca a ile s harfi kitleniyor takılıyor bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?
bende o sorun 8.1 den beridir var kamera veya bazı uygulamaları açtığında açılıyor her zaman ses gelmiyor yani, bence buradaki sorun hoparlörü açmaya çalışıyor ama ses olmadığı için şırıltı çıkıyor eğer senin cihazda 8.1 sorun yoksa dönebilirsin bence, bu sorun aslında ucuz veya aşırı derece kullanılmış hoparlör sistemlerinde de olabiliyor genel olarak yazılımla ilgili bir sorun, bizde de maleseft ms yüzünden böyle bir sorunla karşılaşıyoruz

volumezoom

volumezoom

Üye
Şuan Lumia 930'da son yapıyı kullanıyorum, önce resmi güncellemeleri yaptım sonrasında insider kurup son yapıya geçiş yaptım ve telefonu fabrika ayarlarına getirip kullanmaya başladım.

+Bir kaç gündür kullanıyorum ve genel olarak resmi güncellemeden daha stabil olduğunu söylesem yanlış olmaz galiba.
+Şarj iyi gidiyor diyebilirim
+Tüm uygulamalar menüsündeki hata giderilmiş, artık bir uygulama açıp geri dönünce arka plan bozulmuyor
+Önceki yada sonraki şarkıya geçerken parça isimlerinin bir kaç defa geçmesi sorunu düzeltilmiş.
+Kamera güncelleme ile daha iyi oldu.
+Adım sayar artık çalışıyor, Microsoft Health uygulaması adım bilgilerine erişebiliyor.
+Hoparlörden gelen çat çut sesler kaybolmuş
+Önceki yapılarda bluetooth sorunluydu ama şuan gayet iyi.
-Neden böyle oldu bilemiyorum ancak menülerde bazı yerler ingilizce oldu ancak problem değil kullanıma bir etkisi yok
-Mağaza uygulaması pek stabil değil gibi geldi bana.

Şimdilik bu kadar, herkese kolay gelsin.

Lumia 930

• Beğen
Tepkiler: Sensation
4MaGuS

4MaGuS

Üye
windows 8.1 de sorun varmı bilmiyorum ama son zamanlarda windows 10 mobile da ne aramaya çalışırsam çıkmıyor mesela bu gün haber+ yazıyorum sabah yazdığım tümü kısmında gözüküyordu şuan tekrar yazıyorum hiç bir türlü çıkmıyor mağaza ile devamlı oynuyor ms galiba

Üst Alt