Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kulakligi aldim 29 mart etklinliginde guzele benziyor ilgilenenler bakabilir

@Bahadir_fb pek isinamadim onlara ya bide custom rom kullandigimdan bluetoothla ilgili sorunlar cikabiliyor
ve mıknatıslı olduğu için iyi oluyor. Yinede almayı düşünürseniz tavsiye edebilirim.Sıfır fakat daha önce yenilenmiş cihaz yani tamir görmüş aksasurlari orjinal olmuyor şuanda elime geçti tamir gördüğünü nasıl anlarız bilmiyorum ama hiçbir problem yok fizik olarak bir sıkıntısı da yok imei rica ile satıcıya attırdım Android son sürüm yüklü 6.0 sense 7 eğer gönlün varsa al 600 liraya amiral gemisi alıyorsunuz daha ne diyim şuan 550 tl ye düştü kur ve festivalden dolayı hiçbir şekilde kusuru yok bana göre.Fiyat baya uygunmuş
Sıfırmı yoksa ikinci el sıfırlanmış mı?
Arkadaşım bana ulaşabilitmisin çok önemliEklemişken şunlarıda ekleyebilirsin.Ben alırken senin yazdıkların dışında Türk satıcı almışmı(Türkiyeye kaç günde geldiğini yazabiliyor.Veya gelip gelmemesi.).Kullanıcıların attığı feedback fotoğraflarına bakarım.Ürün feedback lerinin 4,7 ve üzeri olmasına dikkat ederim.Satıcı feedback'ı ise 96+ alıyorum çoğunlukla.Ürünü almadan önce aklınıza takılan sorular var ise çekinmeden sorun hemen cevap alabiliyorsunuz.
Çok önemli bir şeyden de bahsedeyim.Örnek olarak bunlarda alıcı koruması var ve aldığınız ürünün tanıtımında orjinal yazıyor fakat orjinal gelmedi.Hiç bir şey ispat edemessiniz.Çünkü öğe tanımlama bilgilerindeki BRAND(Marka) sına dikkat ediniz.Ordada orjinal ürünün markası yazması lazım + satıcı ile iletişime geçip sorun ürün orjinal .....(bir firma) ürünümü diye
China Small Post ile alırsanız size tracking kodu veriliyor ama sadece yola çıktığını görebiliyorsunuz + detay vermiyor yani.Ama kargo şirketi China Post Air Mail ise burdaki tracking kodu her türlü detayı verebiliyor.
Kargo TakibiniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadlı siteden veLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadlı siteden yapabilirsiniz ama 91track daha az gelişmiştir.
Aliexpress tracking bilgilerinde China (Yurt Disi), Gonderi musteriden alinmistir, Receive item from customer (Otb) yazdıktan sonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkteki PTT sorgu üzerinden devam edin çünkü.Şehir şehir nerde olduğunu görebilirsiniz.
Ürünlerin kırık,çıkık gelme ihtimali var ama şuana kadar rast gelmedim.Nedeni ise posta ile konteynır şeklinde geliyor.O yüzden satıcı genellikle poşet poşet sarıyor.
Şimdilik bu kadar ileri zamanlarda aklıma geldikçe ekleyeceğim![]()
Arkadaşlar siparişim kapıya geldiğinde beni bulamazlarsa kargom nereye gider? Ve haberim olur mu eve gelip beni bulamadıklarından?
Bir yere gitmez eğer takipli kargo ise PTT şubesine götürülür eğer takipli değilse posta kutuna yada kapının önüne bırakır gider hatta takipsiz olanlarda direk bırakıp gidiyor kurye
Bulunduğunuz bölge ve gelen kuryeye göre değişiyor amma velakin standart olarak takipsiz kargoların bir kuralı yok hiç Zile basmadan gidenide oluyor Zile basıp verende oluyor binanın girişine atıp gidende oluyor ama takipli kargoda (Singapur,Standart air mail,honkong post) gibi firmaların kargolari ise geliyor kapınıza yoksaniz arıyorlar yada aramayip şubeye götürüyorlar oradan alıyorsunuz yada başka gün tekrar dagitima cikiyorMtytrack diye bir sitede takip yapılabiliyor fakat PTT'den takip yapamıyorum.
Benim kargom şu an takipli mi takipsiz mi onu anlamadım?Bulunduğunuz bölge ve gelen kuryeye göre değişiyor amma velakin standart olarak takipsiz kargoların bir kuralı yok hiç Zile basmadan gidenide oluyor Zile basıp verende oluyor binanın girişine atıp gidende oluyor ama takipli kargoda (Singapur,Standart air mail,honkong post) gibi firmaların kargolari ise geliyor kapınıza yoksaniz arıyorlar yada aramayip şubeye götürüyorlar oradan alıyorsunuz yada başka gün tekrar dagitima cikiyor
Kargo taşıyıcı olarak hangi firma var kardeşim genelde aliexpress standart,singapurpost,stantard air mail,honkongpost,PostNL bunlar takiplidir PTT sitesinden takip edebilirsin small packet plus seller method Vs gibi kargolarin ise en fazla Türkiye gumrugune giriş yapana kadar takip edersin ülke içerisindeki hareketleri göremezsin sen kargo firmasını yaz ben söylerim sana .Benim kargom şu an takipli mi takipsiz mi onu anlamadım?
Takipli kargolar 20 25 gün ortalama ile geliyor takipsiz birşey alınmıyor artık iyi yapmışsın 45 gün oldu gelmeyen kargolar var 1 2 dolarlık şeyler içinde insan bazen değer mi diye kendi kendisine soruyor.Kargo takibi çok sakat artık. 5 ayda gelen ürün var. Resimde ki kılıfı aldım Note 3 için 3 dolar seçenekler de takip edilebilir kargo için 1.68 dolarlık ek ödeme var onu yaptım. İlk işlemi hemen göstermiş sistemde. Bakalım ne kadar sürede gelecek.
Değer mi diye ben de düşünüyorum ama bu kılıf burada 38 TL farkı varın siz düşünün. Takipli kargo ile 14-15 lira. Adam oradan alıyor burada %200 kar ile satıyor.Takipli kargolar 20 25 gün ortalama ile geliyor takipsiz birşey alınmıyor artık iyi yapmışsın 45 gün oldu gelmeyen kargolar var 1 2 dolarlık şeyler içinde insan bazen değer mi diye kendi kendisine soruyor.
Kılıf güzelmişKargo takibi çok sakat artık. 5 ayda gelen ürün var. Resimde ki kılıfı aldım Note 3 için 3 dolar seçenekler de takip edilebilir kargo için 1.68 dolarlık ek ödeme var onu yaptım. İlk işlemi hemen göstermiş sistemde. Bakalım ne kadar sürede gelecek.

Orada haklısınız temperli cam burda 25 30 tl (1 tanesi)istiyorlar 10 tl ye 4 adet aldım HTC m8 için bazı şeyler büyük nimet gibi amma velakin beklemesi insanın canını sıkıyor PTT gibi firmanın eline düşmek çok zor.Değer mi diye ben de düşünüyorum ama bu kılıf burada 38 TL farkı varın siz düşünün. Takipli kargo ile 14-15 lira. Adam oradan alıyor burada %200 kar ile satıyor.
Seller's Shipping Metod, yani sanırım takipsizKargo taşıyıcı olarak hangi firma var kardeşim genelde aliexpress standart,singapurpost,stantard air mail,honkongpost,PostNL bunlar takiplidir PTT sitesinden takip edebilirsin small packet plus seller method Vs gibi kargolarin ise en fazla Türkiye gumrugune giriş yapana kadar takip edersin ülke içerisindeki hareketleri göremezsin sen kargo firmasını yaz ben söylerim sana .