Galaxy S3 i9300 ATILA ROM 4.4.4 3G ARAMA VAR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

bark_41

bark_41

Üye
Dün akşam Atila romun yedeğini twrp recowery ile alıp
Hyper Rom 4.4.4 v3 yükledim,şuan gayet iyi bakalım ileri ki günlerde şişecekmi?:D

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
üstekini denemeden cafeden çıktım 35 dakikada % 9 indirebildim burda net çok kötü sadece mega farklı indiriyor yukardakini denerim yine aynı olur bence rica etsem mega ya upload edermisin mümkünse öğleden sonra gider indirrim cafeden

uzman47

uzman47

Üye
üstekini denemeden cafeden çıktım 35 dakikada % 9 indirebildim burda net çok kötü sadece mega farklı indiriyor yukardakini denerim yine aynı olur bence rica etsem mega ya upload edermisin mümkünse öğleden sonra gider indirrim cafeden
Dostum evde wifi yok ayrica mobil paketim kotali malesef ...

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Dostum evde wifi yok ayrica mobil paketim kotali malesef ...[/QUOTE anladım dostum önemli değil bakalım indirebilirsem denerim internet çok kötü burda mobilden indiremem bende 2 gb ile ayı çıkarmaya çalışıyorum cafeden indiriyorum genelde oda çok ağır

kartal2378

kartal2378

Üye
Hyper Rom 4.4.4 v3 yükledim,şuan gayet iyi bakalım ileri ki günlerde şişecekmi?:D
bende aynisini yaptim valla
sitenin tapatalk sorunu ne zaman duzelecek acaba,bilgisi olan varmi arkadaslar

• Beğen
Tepkiler: bark_41
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar twrp ile yedek nasıl alınıyor hangi proğramlar gerekli rom değiştirirken bende yedek alayım çok zor oluyor tekrar rom yüklemek

• Beğen
bark_41

bark_41

Üye
Arkadaşlar twrp ile yedek nasıl alınıyor hangi proğramlar gerekli rom değiştirirken bende yedek alayım çok zor oluyor tekrar rom yüklemek
Telefonu recowery menude aç orda backup var ordan yedek alıyorsun,sana yedeğin nereye kaydeliceğini soruyor tabiki ya hafıza kartına yada otg flash belleğin varsa ona romu kopmle yedekliyorsun.Sonra wipeleri yapıp yüklemek istediğin romu telefona çakıyorsun.
Beğenmezsen tekrar recoweryden yedek aldığin romu geri yüklüyorsun.Bu arada telefonun hafızasında resim,video belge vs.bunları hafıza kartına taşı ki full wipe yaparsan uçmasın.Ben eskiden yalnışlıkla çok uçurdum:D

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Tamam dostum çok teşekkür ediyorum hiçbir proğrama gerek olmaması iyimiş
Tamam dostum çok teşekkür ediyorum hiçbir proğrama gerek olmaması iyimiş

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
bende aynisini yaptim valla
sitenin tapatalk sorunu ne zaman duzelecek acaba,bilgisi olan varmi arkadaslar
tekrardan atila rom yedegime dondum,hyper de hikayeymis,3g arama calismiyor,hata lar halen var,ozellikle ses konusunda,kulaklikla konusurken ugultu gidiyor karsiya,ufak tefek hatalari saymiyorum,ama atila romda hata henuz goremedim

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar bu atilla romda odexed ve deodexed versiyonu var ben v5.1.1 kullanıyorum yani odexed diğer deodexed daha mı iyi
nasıl kardeşim rom
hatası var mı

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ben deodexed olanı kullanıyorum bi yerde deodexed rom un daha stabil daha özelleştirilebileceği daha çok fark yazıyordu şuan unuttum bilmiyorum ne derece doğru hyper romu ilk deneyenlerden biri olarak tercihim atila romdur bu romda tek sıkıntı hiçbir şekilde system app içine müdahale yapamıyorsun

uzman47

uzman47

Üye
tekrardan atila rom yedegime dondum,hyper de hikayeymis,3g arama calismiyor,hata lar halen var,ozellikle ses konusunda,kulaklikla konusurken ugultu gidiyor karsiya,ufak tefek hatalari saymiyorum,ama atila romda hata henuz goremedim
Dostum tapatalk aktif oldu bilgin olsun.. :)

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
bark_41

bark_41

Üye
arkadaşlar bu atilla romda odexed ve deodexed versiyonu var ben v5.1.1 kullanıyorum yani odexed diğer deodexed daha mı iyi

nasıl kardeşim rom

hatası var mı
2 roma da klavye haricinde mod yüklenmiyor,Ben odexed olanı kullandım,şu an 3 gündür hyper romdayım,stabilite Atila roma göre bıraz sıkıntılı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uzman47

uzman47

Üye

Su an kullanmis oldugum s5 temali stock 4.3 rom. S5 modunu denemek isteyenler paylastigim linkten s5 modunu indirip flashlayabilirler. Bu mod romun stabilligini etkilemez gorsel acidan guzellik katar ben memnunum arkadaslar. ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: musleysa
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
odexed

cihaz açılışı daha
yavaştır uygulamaların
açılışı nispeten daha
hızlıdır Belek kullanımı
fazladır daha fazla yer kaplar
düzenlenmesi ve Kişiselleştirmesi
zahmetlidir
deodexed
cihazın açılışı nispeten daha hızlıdır
uygulamaların açılışı daha yavaştır
Belek kullanımı azdır daha az yer kaplar
düzenlenmesi ve Kişiselleştirmesi daha kolaydır
bunu biyerde görmüştüm buraya yazdım bilgilendirme amaçlı ne derece doğru bilmiyorum ama deodexed olanı kullanıyorum ama Kişiselleştirmesi hiçde kolay değil

Su an kullanmis oldugum s5 temali stock 4.3 rom. S5 modunu denemek isteyenler paylastigim linkten s5 modunu indirip flashlayabilirler. Bu mod romun stabilligini etkilemez gorsel acidan guzellik katar ben memnunum arkadaslar. ;)

geçen gün stock rom yükledim sonra modu flaşladım modda S5 gri klavyeyi seçtim klavye muhteşem oldu ama klavye hariç sevmedim zevk meselesi tekrar Atila rom â döndüm şuan tek isteğim resimdeki gri klavyeyi Atila Rom da kullanabilmek

geçen gün stock rom yükledim sonra modu flaşladım modda S5 gri klavyeyi seçtim klavye muhteşem oldu ama klavye hariç sevmedim zevk meselesi tekrar Atila rom â döndüm şuan tek isteğim resimdeki gri klavyeyi Atila Rom da kullanabilmek

• Beğen
Tepkiler: uzman47
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye

beyaz klavye ile birlikte mi geliyor :D
odexed

cihaz açılışı daha
yavaştır uygulamaların
açılışı nispeten daha
hızlıdır Belek kullanımı
fazladır daha fazla yer kaplar
düzenlenmesi ve Kişiselleştirmesi
zahmetlidir
deodexed
cihazın açılışı nispeten daha hızlıdır
uygulamaların açılışı daha yavaştır
Belek kullanımı azdır daha az yer kaplar
düzenlenmesi ve Kişiselleştirmesi daha kolaydır
bunu biyerde görmüştüm buraya yazdım bilgilendirme amaçlı ne derece doğru bilmiyorum ama deodexed olanı kullanıyorum ama Kişiselleştirmesi hiçde kolay değil

kardeş kişileştirmesi kolay değil derken nasıl yani anlamadım deodexed stock kernel mi var yoksa

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
o yazdıklarım alıntı tam olarak bende bilmiyorum bildiğim tek şey odex ve deodexed olan iki rom â sadece bir adet klavye flaşlanıyor elimde 4.4.4 romlar için 8 tane klavye apk var sadece birini system app içine yada flaşladım diğerleri olmuyor ayrıca hiçbir modda yüklenmiyor bu sorunu halledebilirsin sorun nedir niye olmuyor

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
o yazdıklarım alıntı tam olarak bende bilmiyorum bildiğim tek şey odex ve deodexed olan iki rom â sadece bir adet klavye flaşlanıyor elimde 4.4.4 romlar için 8 tane klavye apk var sadece birini system app içine yada flaşladım diğerleri olmuyor ayrıca hiçbir modda yüklenmiyor bu sorunu halledebilirsin sorun nedir niye olmuyor
kardeş oldu deodexed sürümünü yüükledim sonra S5 beyaz klayvyeyi flashladım oldu :)

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
klavye linkini verirmisin deneyim ben onlarca kez 10 farklı klavye denedim sadece biri yükleniyor sorunsuz
kardeş link yok ben ok önceden indirmiştim şimdi o sitede yok kaldırılmıi bende zip olarak var nasıl atıcam bilimiyorum

Üst Alt