Dostum evde wifi yok ayrica mobil paketim kotali malesef ...üstekini denemeden cafeden çıktım 35 dakikada % 9 indirebildim burda net çok kötü sadece mega farklı indiriyor yukardakini denerim yine aynı olur bence rica etsem mega ya upload edermisin mümkünse öğleden sonra gider indirrim cafeden
Dostum evde wifi yok ayrica mobil paketim kotali malesef ...[/QUOTE anladım dostum önemli değil bakalım indirebilirsem denerim internet çok kötü burda mobilden indiremem bende 2 gb ile ayı çıkarmaya çalışıyorum cafeden indiriyorum genelde oda çok ağır
bende aynisini yaptim vallaDün akşam Atila romun yedeğini twrp recowery ile alıp
Hyper Rom 4.4.4 v3 yükledim,şuan gayet iyi bakalım ileri ki günlerde şişecekmi?![]()
Telefonu recowery menude aç orda backup var ordan yedek alıyorsun,sana yedeğin nereye kaydeliceğini soruyor tabiki ya hafıza kartına yada otg flash belleğin varsa ona romu kopmle yedekliyorsun.Sonra wipeleri yapıp yüklemek istediğin romu telefona çakıyorsun.Arkadaşlar twrp ile yedek nasıl alınıyor hangi proğramlar gerekli rom değiştirirken bende yedek alayım çok zor oluyor tekrar rom yüklemek

tekrardan atila rom yedegime dondum,hyper de hikayeymis,3g arama calismiyor,hata lar halen var,ozellikle ses konusunda,kulaklikla konusurken ugultu gidiyor karsiya,ufak tefek hatalari saymiyorum,ama atila romda hata henuz goremedimbende aynisini yaptim valla
sitenin tapatalk sorunu ne zaman duzelecek acaba,bilgisi olan varmi arkadaslar
nasıl kardeşim romDün akşam Atila romun yedeğini twrp recowery ile alıp
Hyper Rom 4.4.4 v3 yükledim,şuan gayet iyi bakalım ileri ki günlerde şişecekmi?![]()
hatası var mıDün akşam Atila romun yedeğini twrp recowery ile alıp
Dostum tapatalk aktif oldu bilgin olsun..tekrardan atila rom yedegime dondum,hyper de hikayeymis,3g arama calismiyor,hata lar halen var,ozellikle ses konusunda,kulaklikla konusurken ugultu gidiyor karsiya,ufak tefek hatalari saymiyorum,ama atila romda hata henuz goremedim

2 roma da klavye haricinde mod yüklenmiyor,Ben odexed olanı kullandım,şu an 3 gündür hyper romdayım,stabilite Atila roma göre bıraz sıkıntılı.arkadaşlar bu atilla romda odexed ve deodexed versiyonu var ben v5.1.1 kullanıyorum yani odexed diğer deodexed daha mı iyi
nasıl kardeşim rom
hatası var mı
geçen gün stock rom yükledim sonra modu flaşladım modda S5 gri klavyeyi seçtim klavye muhteşem oldu ama klavye hariç sevmedim zevk meselesi tekrar Atila rom â döndüm şuan tek isteğim resimdeki gri klavyeyi Atila Rom da kullanabilmek
Su an kullanmis oldugum s5 temali stock 4.3 rom. S5 modunu denemek isteyenler paylastigim linkten s5 modunu indirip flashlayabilirler. Bu mod romun stabilligini etkilemez gorsel acidan guzellik katar ben memnunum arkadaslar.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçen gün stock rom yükledim sonra modu flaşladım modda S5 gri klavyeyi seçtim klavye muhteşem oldu ama klavye hariç sevmedim zevk meselesi tekrar Atila rom â döndüm şuan tek isteğim resimdeki gri klavyeyi Atila Rom da kullanabilmek
Su an kullanmis oldugum s5 temali stock 4.3 rom. S5 modunu denemek isteyenler paylastigim linkten s5 modunu indirip flashlayabilirler. Bu mod romun stabilligini etkilemez gorsel acidan guzellik katar ben memnunum arkadaslar.
beyaz klavye ile birlikte mi geliyor

kardeş kişileştirmesi kolay değil derken nasıl yani anlamadım deodexed stock kernel mi var yoksaodexed
cihaz açılışı daha
yavaştır uygulamaların
açılışı nispeten daha
hızlıdır Belek kullanımı
fazladır daha fazla yer kaplar
düzenlenmesi ve Kişiselleştirmesi
zahmetlidir
deodexed
cihazın açılışı nispeten daha hızlıdır
uygulamaların açılışı daha yavaştır
Belek kullanımı azdır daha az yer kaplar
düzenlenmesi ve Kişiselleştirmesi daha kolaydır
bunu biyerde görmüştüm buraya yazdım bilgilendirme amaçlı ne derece doğru bilmiyorum ama deodexed olanı kullanıyorum ama Kişiselleştirmesi hiçde kolay değil
kardeş oldu deodexed sürümünü yüükledim sonra S5 beyaz klayvyeyi flashladım olduo yazdıklarım alıntı tam olarak bende bilmiyorum bildiğim tek şey odex ve deodexed olan iki rom â sadece bir adet klavye flaşlanıyor elimde 4.4.4 romlar için 8 tane klavye apk var sadece birini system app içine yada flaşladım diğerleri olmuyor ayrıca hiçbir modda yüklenmiyor bu sorunu halledebilirsin sorun nedir niye olmuyor

klavye linkini verirmisin deneyim ben onlarca kez 10 farklı klavye denedim sadece biri yükleniyor sorunsuzkardeş oldu deodexed sürümünü yüükledim sonra S5 beyaz klayvyeyi flashladım oldu![]()
kardeş link yok ben ok önceden indirmiştim şimdi o sitede yok kaldırılmıi bende zip olarak var nasıl atıcam bilimiyorumklavye linkini verirmisin deneyim ben onlarca kez 10 farklı klavye denedim sadece biri yükleniyor sorunsuz