İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beyler bayanlar wp10 Twitter kullanırken telefonu resetlenen var mı aranızda?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Takvim uygulaması başlangıç ekranında tarihi göstermiyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Takvimi ana ekrandan kaldır. Menüden tekrar ana ekrana sabitle.

merkel02

Kapalı Hesap
Takvim uygulaması başlangıç ekranında tarihi göstermiyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı
bende de aynı. 8.1'de ana ekrandayken günü gösteriyordu şimdi programa girmeden göstermiyor

skynet

Üye
Takvimde plan oluşturup silin düzelir :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Uygulamayı kaldırın depolamadan ,verdiğim linkten geri yükleyin. Düzelmezse o zaman yazılımsal bir sorun var demektir. Sıfırlayın telefonu yedeksiz kurulum yapın

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

merkel02

Kapalı Hesap
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Takvime bir etlinlik ekledim sonra sildim benimki düzeldi tekrar bida deneyin isterseniz

merkel02

Kapalı Hesap
tekrar denedim ama değişen bir şey olmadı vazgeçtim uğraşmaktan

skynet

Üye
Saatleri iler geri alma olayı telefonu yeniden başlatmadan ayarlanmıyor bu herkes de böyle mi ?

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Saatleri iler geri alma olayı telefonu yeniden başlatmadan ayarlanmıyor bu herkes de böyle mi ?

Yeniden başlatma yapmadım sabah baktığımda saat ileri alınmış otomatik olarak

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bende (Lumia 1520) otomatik olarak ayarlanmıştı. Sizin takvim saat ayarları otomatikte değil miydi?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@sfgnrl Sıfırlama sonrası kamera da flaş ayarı yok (hatta flaşın kendisi yok. Yeminlen şaka gibiler ya). Sende durum nasıl acaba?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
@sfgnrl Sıfırlama sonrası kamera da flaş ayarı yok (hatta flaşın kendisi yok. Yeminlen şaka gibiler ya). Sende durum nasıl acaba?
abi şuan bende cihaz gayet iyi ancak bataryada bi sıkıntı var. bitmiyor:D
flash olayı saçma olmuş. bildirim panelinden feneri açınca açılıyor mu ? açılıyor ise başka kamera uygulamasında açar belki ?

Üst Alt