Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuWindows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım
Sponsorlu Bağlantılar
Aybin.Kilic
Üye
Beyler bayanlar wp10 Twitter kullanırken telefonu resetlenen var mı aranızda?
eRdaL.
Üye
Takvim uygulaması başlangıç ekranında tarihi göstermiyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı
Aybin.Kilic
Üye
Takvimi ana ekrandan kaldır. Menüden tekrar ana ekrana sabitle.
bende de aynı. 8.1'de ana ekrandayken günü gösteriyordu şimdi programa girmeden göstermiyor
skynet
Üye
Takvimde plan oluşturup silin düzelir
Aybin.Kilic
Üye
Uygulamayı kaldırın depolamadan ,verdiğim linkten geri yükleyin. Düzelmezse o zaman yazılımsal bir sorun var demektir. Sıfırlayın telefonu yedeksiz kurulum yapın
Uygulamayı kaldırın depolamadan ,verdiğim linkten geri yükleyin. Düzelmezse o zaman yazılımsal bir sorun var demektir. Sıfırlayın telefonu yedeksiz kurulum yapın
depolamada kaldırma seçeneği silik yani kaldıramıyorum. Plan oluşturup sildim yine olmadı. Telefonu sıfırladım yine olmadı. Olmadı. Olmadı. Ol Ma Dııııı
eRdaL.
Üye
Takvime bir etlinlik ekledim sonra sildim benimki düzeldi tekrar bida deneyin isterseniz
merkel02
Kapalı Hesap
tekrar denedim ama değişen bir şey olmadı vazgeçtim uğraşmaktan
skynet
Üye
Saatleri iler geri alma olayı telefonu yeniden başlatmadan ayarlanmıyor bu herkes de böyle mi ?
abi şuan bende cihaz gayet iyi ancak bataryada bi sıkıntı var. bitmiyor
flash olayı saçma olmuş. bildirim panelinden feneri açınca açılıyor mu ? açılıyor ise başka kamera uygulamasında açar belki ?