Galaxy S3 i9300 ATILA ROM 4.4.4 3G ARAMA VAR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

bark_41

bark_41

Üye
kardeş rom gayet iyi ancak ekran kapalı iken uzun süre ekranı açmadığında güç tuşuna bastığımda ekran açılmıyor
Aynen ferhat arkadaşımın dediği gibi Eclipsede ekranın geç uyanma sorunu hele ki gelen aramalarda bazen 4 sn.yeye kadar cvp.veremediğin oluyor.Bu sorunlar 2 veya 3 gün sonra başlıyor ne hikmetse.Takılmalar yavaşlamalar başlıyor, bir uygulamaya girip çıkarken, peşi sıra başka bir uygulamaya daha girip çıkarken resmen telefon donuyor 3, 5 saniye.
Atilada ise bu sorunlar Eclipseye oranla 10 da 1'i kadar düşük.Atilayı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, görselliği olmasada düzenli çalışması sinirlerimi bozmuyor:)

• Beğen
Tepkiler: kartal2378 ve uzman47

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bu rom çok sade ve stabil ben bu romu kullanmadan önce eclipse en iyi rom diyordum bu romu kurunca farkı gördüm çok stabil geçenlerde eclipseyi tekrar yükledim iki dk duramadım tekrar bu roma döndüm dostum benim önermemin hiçbir anlamı yok iki romu yükleyip kaldırman herşeyi ile yarım saat kendin kur kendin karar ver ben atila romları yüklemeye başlayalı en az 15 defa yeniden rom kurdum v4 den sonra v5 sonra edex modex derken klayve için en az 5 defa yeniden rom yükledim dene ve gör
bu rom çok sade ve stabil ben bu romu kullanmadan önce eclipse en iyi rom diyordum bu romu kurunca farkı gördüm çok stabil geçenlerde eclipseyi tekrar yükledim iki dk duramadım tekrar bu roma döndüm dostum benim önermemin hiçbir anlamı yok iki romu yükleyip kaldırman herşeyi ile yarım saat kendin kur kendin karar ver ben atila romları yüklemeye başlayalı en az 15 defa yeniden rom kurdum v4 den sonra v5 sonra edex modex derken klayve için en az 5 defa yeniden rom yükledim dene ve gör

• Beğen
Tepkiler: bark_41
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Aynen ferhat arkadaşımın dediği gibi Eclipsede ekranın geç uyanma sorunu hele ki gelen aramalarda bazen 4 sn.yeye kadar cvp.veremediğin oluyor.Bu sorunlar 2 veya 3 gün sonra başlıyor ne hikmetse.Takılmalar yavaşlamalar başlıyor, bir uygulamaya girip çıkarken, peşi sıra başka bir uygulamaya daha girip çıkarken resmen telefon donuyor 3, 5 saniye.
Atilada ise bu sorunlar Eclipseye oranla 10 da 1'i kadar düşük.Atilayı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, görselliği olmasada düzenli çalışması sinirlerimi bozmuyor:)
kardeş peki atilla romdada sendede oldumu ekranın geç açılma sorunu

bark_41

bark_41

Üye
kardeş peki atilla romdada sendede oldumu ekranın geç açılma sorunu
Eclipse romda 2,3 uygulamaya girip çıkarken oluyordu, bunda 10,15 uygulamadan sonra yapabiliyor.stock 4.3 te de böyle.Ram optimizasyonu eclipse veya blekota romlara göre 10 gömlek üstün.Hele ki gelen aramanın sesini duyup ekrana baktığınızda aramayı yapanı 4 sn.gibi görememek hemen cvp.verememek eclipse veya blekota 4.4.4 romlarda benim için büyük sıkıntı.
Bunun için yemişim görselliği diyorum. Romun düzgün çalışması benim için birinci ve en önemli kriterdir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kartal2378
uzman47

uzman47

Üye
indirme linki:

Konunun linki : Sonunda bu rom icin uygun mod buldum galiba.:)
sammy 4.4.4 rom icin editlenmis s5 theme modu... konu linkine tiklayarak konuyu bir inceleyin arkadaslar ama zipi flashlamadan once wipe cache ve dalvik cache yapip oyle flashlayin sonra reboot...

Son düzenleme:
bark_41

bark_41

Üye
indirme linki:

sammy 4.4.4 rom icin editlenmis s5 theme modu... konu linkine tiklayarak konuyu bir inceleyin arkadaslar ama zipi flashlamadan once wipe cache ve dalvik cache yapip oyle flashlayin sonra reboot...
Odex romlara da yüklenirmi?Konusunda belirtmişler mi acaba?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bu roma hiçbirşey yüklenmez iyi hoş ama kısıtlama var ne klavye nede başka bişey yükleniyor bu gün yine 4 defa yeniden romu kurmak zorunda kaldım klavye yüzünden benim derdim sadece iyi bir klavye yüklemek başka bişey istemiyorum

bark_41

bark_41

Üye
bu roma hiçbirşey yüklenmez iyi hoş ama kısıtlama var ne klavye nede başka bişey yükleniyor bu gün yine 4 defa yeniden romu kurmak zorunda kaldım klavye yüzünden benim derdim sadece iyi bir klavye yüklemek başka bişey istemiyorum
Rakamların üstte olduğu siyah klavyeyi neden beğenmediniz,Bana yetiyor, rakamların üstte olması kolaylık sağlıyor.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
sevmedim farklı klavyeler denemek istedim nedense izin vermiyor rom şuan dediğin klavyeyi kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: bark_41
bark_41

bark_41

Üye
indirme linki:

Bu modu yüklemeye çalıştım, fakat aramoda bir kere next yaptıktan sonra yyuklenmiyor öylece kalıyor.?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
odex nede deodex iki farklı rom için geçerli hiçbirşey yüklenmiyor sadece birer adet klavye yüklenebiliyor halbuki odex rom a nazaran deodex romlarda apk yüklemede sorun yok deniyor kişiselleştirmeye uygun olduğu söyleniyor velakin hiçbir halt yüklenmiyor bu günde mro rom içindeki gri beyaz çok hoş olan klavye apk sini denedim yine olmadı allah kahretsin nasıl yapmışlar bu romu

Son düzenleme:
uzman47

uzman47

Üye
Bu modu yüklemeye çalıştım, fakat aramoda bir kere next yaptıktan sonra yyuklenmiyor öylece kalıyor.?
odex nede deodex iki farklı rom için geçerli hiçbirşey yüklenmiyor sadece birer adet klavye yüklenebiliyor halbuki odex rom a nazaran deodex romlarda apk yüklemede sorun yok deniyor kişiselleştirmeye uygun olduğu söyleniyor velakin hiçbir halt yüklenmiyor bu günde mro rom içindeki gri beyaz çok hoş olan klavye apk sini denedim yine olmadı allah kahretsin nasıl yapmışlar bu romu
Arkadaslar bende atila 5.11 i kurdum. Kendi paylastigim o temayi yuklemeyi denedim malesef yuklenmiyor samsung yazisinda kaliyor telefon acilmiyor. Caresiz bu roma birsey yuklenememesinden dolayi tekrar stock 4.3 e gectim. Haberiniz olsun stock 4.3 uyumlu s5 modu var ben o sekilde kullaniyorum. Klavyesi cok hos note3 beyaz klavye ayrica s5 hava durumu widgeti (accuweather) s5 tarzi bildirim menusu yukardan parmagimizla asagi cektigimiz ekran. S5 uygulama iconlari , s5 system ui , s5 acilis animasyonu vb... Bu mod aroma seklinde flaslarlen istege bagli istediginizi secersiniz 4.3 uyumlu herhangi bir sorun cikmaz stabilligi etkilemez isteyene indirme linkini paylasabilirim. Tabi stock 4.3 yukmeyi dusunuyorsaniz. ;)

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
hangi stock rom kullanıyorsun mod linkini verirsen iyi olur heran yükleyebilirim

uzman47

uzman47

Üye

hangi stock rom kullanıyorsun mod linkini verirsen iyi olur heran yükleyebilirim

Link yukarida dostum. Ben resmi 4.3 turkiye romunu kullaniyorum. Ama hangi ulkenin oldugu farketmez orjinal stock 4.3 olsun calisir. Ayrica bu modda pil rengi beyaz oluyor seviye % 20 nin altina dustugunde kirmizi oluyor cok hos..Mod 320 mb boyutunda. Flashlarken keyboard bolumunde grayi (gri)secmenizi oneririm daha cok yakisiyor.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
kısa zamanda demeyeceğim inşallah memnun kalırım link için çok teşekkürler dostum

uzman47

uzman47

Üye
Rica ederim umarim memnun kalirsin.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
link ölü dostum kendin upload edermisin mümkünse

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
cafede chrome ile indirmeye çalışıyorum link ölü cepden girdim link saglam şuan idirmeye başladı 5 dk da % 1 indiriyor

uzman47

uzman47

Üye

cafede chrome ile indirmeye çalışıyorum link ölü cepden girdim link saglam şuan idirmeye başladı 5 dk da % 1 indiriyor

Yavas ise yukaridaki linkide dene istersen...

Üst Alt