Eğer bu cihazlara verilir de 1Gb ram'li Lumia cihazlara verilmezse işin içinden başka bir şeyler çıkacak demektir. İnşallah aklımdan geçenler doğru değildir.demek ki isteyince yapabiliyorlar.
ah Microsoft ah..
Aklından geçenler MS nin telefon üretmeyi bırakması mı?Eğer bu cihazlara verilir de 1Gb ram'li Lumia cihazlara verilmezse işin içinden başka bir şeyler çıkacak demektir. İnşallah aklımdan geçenler doğru değildir.
Bence 8.1'le çıkan Lumia cihazların da Redstone yapılarının finalini alamayacağı yönündeki ihtimalden bahsediyorsunEğer bu cihazlara verilir de 1Gb ram'li Lumia cihazlara verilmezse işin içinden başka bir şeyler çıkacak demektir. İnşallah aklımdan geçenler doğru değildir.

yoksa aklınızdan geçenler microsoftun değil de Nokia nın güncelleme vermesi mi?Eğer bu cihazlara verilir de 1Gb ram'li Lumia cihazlara verilmezse işin içinden başka bir şeyler çıkacak demektir. İnşallah aklımdan geçenler doğru değildir.
tavsiyem , windows u seviyorsanız hp acer ve dizinde dediğiniz gibi surface gibi cihazları beklememiz yönünde olur. Ondan sonra durum iyiyse windows ile değil ise istediğiniz sisten ile devam edersinizBen şimdi yeni bi lumia yada surface phone çıkmasını mı bekleyeyim yoksa g5 s7 falan mı alayım kararsız kaldım. Android ide o kadar sevmiyorum ama yazılanları takip ediyorum, windows phone alıpta pişman olmak istemiyorum...
Hp'nin cihazını beklemek daha mantıklı bence. Surface ise bayağı tuzlu gelecek gibime geliyor umarım bizleri yanıltırlar.Ben şimdi yeni bi lumia yada surface phone çıkmasını mı bekleyeyim yoksa g5 s7 falan mı alayım kararsız kaldım. Android ide o kadar sevmiyorum ama yazılanları takip ediyorum, windows phone alıpta pişman olmak istemiyorum...
yok abi bence de yanıltmayacaklar şuanki mevcut surfacelerin durum ortada, performans mükemmel ama fiyat cızzHp'nin cihazını beklemek daha mantıklı bence. Surface ise bayağı tuzlu gelecek gibime geliyor umarım bizleri yanıltırlar.

bence sen de benim gibi mayıs haziran a kadar bekle. windows 10 mobile da önemli bir gelişme görünürse lumia 950 yada o zamana kadar yeni bir cihaz gelirse ona yönelirsin.Ben şimdi yeni bi lumia yada surface phone çıkmasını mı bekleyeyim yoksa g5 s7 falan mı alayım kararsız kaldım. Android ide o kadar sevmiyorum ama yazılanları takip ediyorum, windows phone alıpta pişman olmak istemiyorum...
Eğer bu cihazlara verilir de 1Gb ram'li Lumia cihazlara verilmezse işin içinden başka bir şeyler çıkacak demektir. İnşallah aklımdan geçenler doğru değildir.
920 den geçtim 14291 e baya güzel bence beni rahatsız eden buglar geçmiş. birkaç güne ters bir şey çıkarsa yazarım
Dediğin cihaza şimdi baktım gayet performanslı bir cihaz ama kamerada şüphe bıraktı. Ayrıca surface phone nin tasarımının bu cihazdan kat kat daha iyi olacağından eminim.Hp'nin cihazını beklemek daha mantıklı bence. Surface ise bayağı tuzlu gelecek gibime geliyor umarım bizleri yanıltırlar.
Evet ikimiz de aynı şeyi yaşıyoruz en mantıklısı o. Android olacaksa nokia mantıklı. Eğer nokia nın windows phone telefonu olursa tabi ona da yönelmek gerekirbence sen de benim gibi mayıs haziran a kadar bekle. windows 10 mobile da önemli bir gelişme görünürse lumia 950 yada o zamana kadar yeni bir cihaz gelirse ona yönelirsin.
baktın windows 10 mobile da bir gelişme yok o zaman android e geçersin ama Nokia nın android cihazını beklemeyi seçicem ben böyle bir durum olursa. android olacaksa da sağlam ve kaliteli bir cihaz olsun istiyorum.