Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

onursarii

Üye
bize de verseler keşke şu iyileştirme güncellemelerini :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Enteresan şeyler oluyor.

Windows 10 Mobile güncelleme listesinde olmayan Blu Products'un Windows Phone cihazları için Windows 10 Mobile güncellemesinin yayınlanacağı açıklandı. Güncelleme 1Gb sistem belleğine sahip modellere verilecekmiş.

• Blu Win HD W510u
  • Blu Win HD LTE X150q
  • Blu Win HD LTE X150e
  • Blu Win Jr LTE X130e

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve BLasTeaR
atakanakata

atakanakata

Üye
demek ki isteyince yapabiliyorlar.

ah Microsoft ah..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
demek ki isteyince yapabiliyorlar.

ah Microsoft ah..
Eğer bu cihazlara verilir de 1Gb ram'li Lumia cihazlara verilmezse işin içinden başka bir şeyler çıkacak demektir. İnşallah aklımdan geçenler doğru değildir.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve Krnl386
dakamon

dakamon

Üye
Eğer bu cihazlara verilir de 1Gb ram'li Lumia cihazlara verilmezse işin içinden başka bir şeyler çıkacak demektir. İnşallah aklımdan geçenler doğru değildir.
Aklından geçenler MS nin telefon üretmeyi bırakması mı?

...decode...

...decode...

Üye
Bence 8.1'le çıkan Lumia cihazların da Redstone yapılarının finalini alamayacağı yönündeki ihtimalden bahsediyorsun :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
yoksa aklınızdan geçenler microsoftun değil de Nokia nın güncelleme vermesi mi?
yada verme yetkisine sahip olması

atakanakata

atakanakata

Üye
eski lumia cihazlara verilmeme sebebi bana göre mantıklı gelen sebebi piyasada artık bu cihazların satışının olmaması ve bu cihazları kullananların da sadık kitle olduğunu varsaymaları. bu sebeple önemsemiyorlar zaten sadık kitle devam eden yeni cihazlara yönelsin bu şekilde devam etsin mantığındalar.
güncelleme verdikleri cihazlar da hali hazırda piyasada olan ve piyasadan henüz çekilmiş cihazlar.

redstone insider olarak bu final sürümün verildiği cihazları kapsayacak fakat redstone final sürümünü ise sadece en son çıkan cihazlara verilecek 950 ve 950xl gibi cihazlar.

biz eski cihaz sahipleri windows 10 mobile final sürümünün denekleri olduk.
windows 10 final sürümünü alan cihazlar ise redstone un denekleri olacak.

işin özeti benim düşüncem ile bu.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben şimdi yeni bi lumia yada surface phone çıkmasını mı bekleyeyim yoksa g5 s7 falan mı alayım kararsız kaldım. Android ide o kadar sevmiyorum ama yazılanları takip ediyorum, windows phone alıpta pişman olmak istemiyorum...

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ben şimdi yeni bi lumia yada surface phone çıkmasını mı bekleyeyim yoksa g5 s7 falan mı alayım kararsız kaldım. Android ide o kadar sevmiyorum ama yazılanları takip ediyorum, windows phone alıpta pişman olmak istemiyorum...
tavsiyem , windows u seviyorsanız hp acer ve dizinde dediğiniz gibi surface gibi cihazları beklememiz yönünde olur. Ondan sonra durum iyiyse windows ile değil ise istediğiniz sisten ile devam edersiniz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hp'nin cihazını beklemek daha mantıklı bence. Surface ise bayağı tuzlu gelecek gibime geliyor umarım bizleri yanıltırlar.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hp'nin cihazını beklemek daha mantıklı bence. Surface ise bayağı tuzlu gelecek gibime geliyor umarım bizleri yanıltırlar.
yok abi bence de yanıltmayacaklar şuanki mevcut surfacelerin durum ortada, performans mükemmel ama fiyat cızz:)

atakanakata

atakanakata

Üye
bence sen de benim gibi mayıs haziran a kadar bekle. windows 10 mobile da önemli bir gelişme görünürse lumia 950 yada o zamana kadar yeni bir cihaz gelirse ona yönelirsin.

baktın windows 10 mobile da bir gelişme yok o zaman android e geçersin ama Nokia nın android cihazını beklemeyi seçicem ben böyle bir durum olursa. android olacaksa da sağlam ve kaliteli bir cihaz olsun istiyorum.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ilk çıkan lumialar resmi güncellemeyi alamayınca microsofta bu şarkıyı armağan ediyorum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ...decode...
eRdaL.

eRdaL.

Üye

Aklınızdan geçenleri bizimle de paylaşsanız

• Beğen
Tepkiler: cemil baba
versino2

versino2

Üye
Müjdeli haberler bekliyoruuum

stockton

Üye
920 den geçtim 14291 e baya güzel bence beni rahatsız eden buglar geçmiş. birkaç güne ters bir şey çıkarsa yazarım

Demek ki donanımsal bir sıkıntı yok! Sırf eski cihaz sahiplerini yeni cihazlara yönlendirmek için böyle bir güncelleme politikası güdüyorlar.

Telefon kaldırıyorsa biz de illegal olarak geçer gittiği yere kadar da kullanırız!

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Dediğin cihaza şimdi baktım gayet performanslı bir cihaz ama kamerada şüphe bıraktı. Ayrıca surface phone nin tasarımının bu cihazdan kat kat daha iyi olacağından eminim.

bence sen de benim gibi mayıs haziran a kadar bekle. windows 10 mobile da önemli bir gelişme görünürse lumia 950 yada o zamana kadar yeni bir cihaz gelirse ona yönelirsin.

baktın windows 10 mobile da bir gelişme yok o zaman android e geçersin ama Nokia nın android cihazını beklemeyi seçicem ben böyle bir durum olursa. android olacaksa da sağlam ve kaliteli bir cihaz olsun istiyorum.
Evet ikimiz de aynı şeyi yaşıyoruz en mantıklısı o. Android olacaksa nokia mantıklı. Eğer nokia nın windows phone telefonu olursa tabi ona da yönelmek gerekir

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi bu cihazlara eski diyenleri anlamıyorum.
@papakudioflu

Abi Lumia 625in performansına inanamazsın. Çok nadirde olsa bazen telefon kilitleniyor bunun haricinde 8.1den daha iyi performans veriyor. Bence Microsoft bilerek guncellemiyor

mami_61_29

mami_61_29

Üye
arkadaşlar slm tlf l820 nasıl redstone yapısını yuklerim sabahtan beri bi cevap alamadım yok mu bilen,bazı 920 sahipleri kurduk dediler bi yardım edin lütfen

Üst Alt