Sensation
Emekli Yönetici
Deneyin olmazsa. Eski yapılarda karşılaşanlar gördüm ama hiç başıma gelmedi.En az 20 farklı fotoğraf koydum acaba sd kartta diye mi böyle yapıyor.
Deneyin olmazsa. Eski yapılarda karşılaşanlar gördüm ama hiç başıma gelmedi.En az 20 farklı fotoğraf koydum acaba sd kartta diye mi böyle yapıyor.
androide geçelim gitsinBir şekilde protesto etmemiz gerekiyor mevcut durumu.
Beter olurlar inşallah %50 yi bir hiç uğruna harcadılarAdduplex CEO’su Alan Mendelewich'in verdiği bilgiye göre Windows 10 Mobile güncellemesi toplam cihazlar arasında %50'ye ulaşamıyor. Başka bir deyişle Windows 10 Mobile güncellemesini alamayan cihazlar %50'ye yakın.
telefonu sıfırla bence benimde başıma böle bir şey geldiydi zamanında
Sistem boşta hiç bir işlem yapmıyorum ekran kafayı yiyor.

Lumia 1520'de arama motoruna girdiğinizde {search Terms} diye bir sayfa açılıyor her seferinde. Sizde de aynısı mı var yoksa sadece bende mi bu sorun mevcut?
@Esendağlı kardeşim senin de 1520 vardı galiba yaşadın mı hiç?
Butun telefonlara gelecek diyip vermemesi dolandırma olmuyor mu ? Birde herkesin kullandığı popüler olan uygulamalar yok daha ne olsun patlasa daha iyi en azından almak için sebebim olur daha 2 senelik 925 ime uygulama filan gelmicek bitek whatsap la da idare edemem kusura bakmaTürkiye'ye ilk geldiği ay bende lumia 920 almıştım o zamanlar görev yöneticisinden uygulama kapatma bile yoktu gelişecek dedik herşey çok güzel olacak dedik sonra 8.1 geldi umutlandık lumia 1520 aldım sonra güncellemeydi insider di derken baktım gelişme yok umudumu kestim ve 1.5 yıl önce wp deneyimim sona erdi ama o sırada yine takip ettim hani bi umut düzelir mi diye ama yok bi senedir w10 geldi gelecek betaydı oydu buydu derken daha yeni gelebildi android iOS Windows'un üzerine 2 sürüm çıkardı ama ms tek sürümü bile çıkaramadı en son çıkardı oda hüsran ben iyi ki Zaman'ında olacakları tahmin edip değiştirmişim wp sen bişey olmaz dediğimde çok tepki almıştım ama şimdi sonuç ortada. Yalnız güncelleme alamayanların da fazla isyan ettiğini düşünüyorum dolandırıldık şöyle böyle telefon bitti bilmem ne yani w10 gelmedi diye senin telefonun kullanılmayacak bi hale gelmedi şimdiye kadar Nasıl kullandıysan öyle kullanacaksın bütcen varsa illa w10 kullanacam diyorsan yeni model bi telefon alırsın yok bıktım ben bida wp ile işim olmaz dersen farklı platformlara geçersin şu an alamıyorsan da bi süre bekler öyle alırsın yani w10 gelmedi diye telefonlarınız yanmadı kendini imha etmedi arkadaşlar bu kadar abartmayın
İyi forumlar![]()
Türkiye'ye ilk geldiği ay bende lumia 920 almıştım o zamanlar görev yöneticisinden uygulama kapatma bile yoktu gelişecek dedik herşey çok güzel olacak dedik sonra 8.1 geldi umutlandık lumia 1520 aldım sonra güncellemeydi insider di derken baktım gelişme yok umudumu kestim ve 1.5 yıl önce wp deneyimim sona erdi ama o sırada yine takip ettim hani bi umut düzelir mi diye ama yok bi senedir w10 geldi gelecek betaydı oydu buydu derken daha yeni gelebildi android iOS Windows'un üzerine 2 sürüm çıkardı ama ms tek sürümü bile çıkaramadı en son çıkardı oda hüsran ben iyi ki Zaman'ında olacakları tahmin edip değiştirmişim wp sen bişey olmaz dediğimde çok tepki almıştım ama şimdi sonuç ortada. Yalnız güncelleme alamayanların da fazla isyan ettiğini düşünüyorum dolandırıldık şöyle böyle telefon bitti bilmem ne yani w10 gelmedi diye senin telefonun kullanılmayacak bi hale gelmedi şimdiye kadar Nasıl kullandıysan öyle kullanacaksın bütcen varsa illa w10 kullanacam diyorsan yeni model bi telefon alırsın yok bıktım ben bida wp ile işim olmaz dersen farklı platformlara geçersin şu an alamıyorsan da bi süre bekler öyle alırsın yani w10 gelmedi diye telefonlarınız yanmadı kendini imha etmedi arkadaşlar bu kadar abartmayın
İyi forumlar![]()
telefonu aşdığınızda o uygulamalar vardı da sonradan mu çekti? Hayır olmadığını bilerek aldınız?Butun telefonlara gelecek diyip vermemesi dolandırma olmuyor mu ? Birde herkesin kullandığı popüler olan uygulamalar yok daha ne olsun patlasa daha iyi en azından almak için sebebim olur daha 2 senelik 925 ime uygulama filan gelmicek bitek whatsap la da idare edemem kusura bakma
telefonu aşdığınızda o uygulamalar vardı da sonradan mu çekti? Hayır olmadığını bilerek aldınız?
cidden Güldüm, kısmet olursa hisse de alırızMicrosoftta ki hisselerin düşüşe geçerse görürüm ben seni .

dostum vpn kullanarak dener misin bazen sorun internet sağlayıcılarından kaynaklı oluyorİngilizce klavye tahminlerini indirmem gerekiyor, indiriyorum yüklerken hata alıyorum. 0x80070020 kodlu. Bununla karşılaşan var mı? Arattım ama pc için çözümler çıktı.
Ben burda ms yi savunmuyorum yaptıkları haksızlık yanlış evet ama adamlar elinizden paranızı alıp sizi ortada koymadı popüler uygulamalar 8 de de yok 10 da yok forumdakilerin ben dahil çoğu aldığında whatsapp bile yoktu bile bile aldık aldınız şimdi isyan etmeyin suç bizde diyorumButun telefonlara gelecek diyip vermemesi dolandırma olmuyor mu ? Birde herkesin kullandığı popüler olan uygulamalar yok daha ne olsun patlasa daha iyi en azından almak için sebebim olur daha 2 senelik 925 ime uygulama filan gelmicek bitek whatsap la da idare edemem kusura bakma
Evet öyle, dediğiniz gibi bunu sadece bilenler yükleyebiliyor. Gönderilen güncelleme de son Insider sürümü, bir fark yok. Denemek isteyenler yüklesin, gelmedi diye üzülmesin.Arkadaşlar Microsoft'un 'hea biz size güncelleme vermiyoruz gidin yenisini alın' demesi bizim güncellemeleri yükleyemeyeceğimiz anlamına gelmez. Onlarca hack yöntemi var ki Microsoft'un güncelleme vermediği telefonların sayısı ekosistemin yarısından fazlasını oluşturuyor. Yani bu yöntemlerin sayısının hızla artacağı anlamına gelir bence, tamam bu şekilde herkes ya da hepsini yükleyemez belki ama en azından yediğimiz kazığı sindirmemize yardımcı olur. Tabi bunların böyle olması Microsoft'un yaptığının adilik olduğu gerçeğini değiştirmez.