Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy

onursarii

Üye
İngilizce klavye tahminlerini indirmem gerekiyor, indiriyorum yüklerken hata alıyorum. 0x80070020 kodlu. Bununla karşılaşan var mı? Arattım ama pc için çözümler çıktı.

versino2

versino2

Üye
Adduplex CEO’su Alan Mendelewich'in verdiği bilgiye göre Windows 10 Mobile güncellemesi toplam cihazlar arasında %50'ye ulaşamıyor. Başka bir deyişle Windows 10 Mobile güncellemesini alamayan cihazlar %50'ye yakın.
Beter olurlar inşallah %50 yi bir hiç uğruna harcadılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Dün 920 yi yok fiyatına satıp gm 4g aldım geç bile kalmışım.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
alical33

alical33

Üye
Türkiye'ye ilk geldiği ay bende lumia 920 almıştım o zamanlar görev yöneticisinden uygulama kapatma bile yoktu gelişecek dedik herşey çok güzel olacak dedik sonra 8.1 geldi umutlandık lumia 1520 aldım sonra güncellemeydi insider di derken baktım gelişme yok umudumu kestim ve 1.5 yıl önce wp deneyimim sona erdi ama o sırada yine takip ettim hani bi umut düzelir mi diye ama yok bi senedir w10 geldi gelecek betaydı oydu buydu derken daha yeni gelebildi android iOS Windows'un üzerine 2 sürüm çıkardı ama ms tek sürümü bile çıkaramadı en son çıkardı oda hüsran ben iyi ki Zaman'ında olacakları tahmin edip değiştirmişim wp sen bişey olmaz dediğimde çok tepki almıştım ama şimdi sonuç ortada. Yalnız güncelleme alamayanların da fazla isyan ettiğini düşünüyorum dolandırıldık şöyle böyle telefon bitti bilmem ne yani w10 gelmedi diye senin telefonun kullanılmayacak bi hale gelmedi şimdiye kadar Nasıl kullandıysan öyle kullanacaksın bütcen varsa illa w10 kullanacam diyorsan yeni model bi telefon alırsın yok bıktım ben bida wp ile işim olmaz dersen farklı platformlara geçersin şu an alamıyorsan da bi süre bekler öyle alırsın yani w10 gelmedi diye telefonlarınız yanmadı kendini imha etmedi arkadaşlar bu kadar abartmayın
İyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Rock Ve Roll, sfgnrl ve 1 kişi daha

merkel02

Kapalı Hesap
Lumia 1520'de arama motoruna girdiğinizde {search Terms} diye bir sayfa açılıyor her seferinde. Sizde de aynısı mı var yoksa sadece bende mi bu sorun mevcut?
@Esendağlı kardeşim senin de 1520 vardı galiba yaşadın mı hiç?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Lumia 1520'de arama motoruna girdiğinizde {search Terms} diye bir sayfa açılıyor her seferinde. Sizde de aynısı mı var yoksa sadece bende mi bu sorun mevcut?
@Esendağlı kardeşim senin de 1520 vardı galiba yaşadın mı hiç?

O insider kullananların genelinde var . Kaldırmanın bir yolu da yok bildiğim kadarıyla .

versino2

versino2

Üye
Türkiye'ye ilk geldiği ay bende lumia 920 almıştım o zamanlar görev yöneticisinden uygulama kapatma bile yoktu gelişecek dedik herşey çok güzel olacak dedik sonra 8.1 geldi umutlandık lumia 1520 aldım sonra güncellemeydi insider di derken baktım gelişme yok umudumu kestim ve 1.5 yıl önce wp deneyimim sona erdi ama o sırada yine takip ettim hani bi umut düzelir mi diye ama yok bi senedir w10 geldi gelecek betaydı oydu buydu derken daha yeni gelebildi android iOS Windows'un üzerine 2 sürüm çıkardı ama ms tek sürümü bile çıkaramadı en son çıkardı oda hüsran ben iyi ki Zaman'ında olacakları tahmin edip değiştirmişim wp sen bişey olmaz dediğimde çok tepki almıştım ama şimdi sonuç ortada. Yalnız güncelleme alamayanların da fazla isyan ettiğini düşünüyorum dolandırıldık şöyle böyle telefon bitti bilmem ne yani w10 gelmedi diye senin telefonun kullanılmayacak bi hale gelmedi şimdiye kadar Nasıl kullandıysan öyle kullanacaksın bütcen varsa illa w10 kullanacam diyorsan yeni model bi telefon alırsın yok bıktım ben bida wp ile işim olmaz dersen farklı platformlara geçersin şu an alamıyorsan da bi süre bekler öyle alırsın yani w10 gelmedi diye telefonlarınız yanmadı kendini imha etmedi arkadaşlar bu kadar abartmayın
Butun telefonlara gelecek diyip vermemesi dolandırma olmuyor mu ? Birde herkesin kullandığı popüler olan uygulamalar yok daha ne olsun patlasa daha iyi en azından almak için sebebim olur daha 2 senelik 925 ime uygulama filan gelmicek bitek whatsap la da idare edemem kusura bakma

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

İnsider kurmayı bilmeyen , bizim gibi konuyu yakından takip etmeyen insanlar 8.1'de kalacak ve w10 için yayınlanan uygulamaları kullanamayacak yeni instagram gibi mesela . Birçok uygulamada 8.1 desteğini kestiğinde yokluk içinde yokluk çekecekler .

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Butun telefonlara gelecek diyip vermemesi dolandırma olmuyor mu ? Birde herkesin kullandığı popüler olan uygulamalar yok daha ne olsun patlasa daha iyi en azından almak için sebebim olur daha 2 senelik 925 ime uygulama filan gelmicek bitek whatsap la da idare edemem kusura bakma
telefonu aşdığınızda o uygulamalar vardı da sonradan mu çekti? Hayır olmadığını bilerek aldınız?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
telefonu aşdığınızda o uygulamalar vardı da sonradan mu çekti? Hayır olmadığını bilerek aldınız?

Microsoftta ki hisselerin düşüşe geçerse görürüm ben seni .

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4, maydinmaydin, Murat.Demir ve 5 diğerleri

stockton

Üye
Microsoft, 36 ay güncelleme desteği veriyorum diyerek bu 36 ayda sadece 1 güncelleme veren firma!

Elini korkak alıştırma, bir dahaki sefere 60 ay de, ne çıkar ki?

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Microsoft'un Mobil müşterilerine haksızlık yaptığı su götürmez bir gerçek bence de , yalnız her ne kadar kızsam da bir müddet daha takip etmek durumundayım.sebebi ise iphone alacak durumum yok, androidi de sevemedim gitti.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
afwerker

afwerker

Üye
İngilizce klavye tahminlerini indirmem gerekiyor, indiriyorum yüklerken hata alıyorum. 0x80070020 kodlu. Bununla karşılaşan var mı? Arattım ama pc için çözümler çıktı.
dostum vpn kullanarak dener misin bazen sorun internet sağlayıcılarından kaynaklı oluyor

alical33

alical33

Üye
Ben burda ms yi savunmuyorum yaptıkları haksızlık yanlış evet ama adamlar elinizden paranızı alıp sizi ortada koymadı popüler uygulamalar 8 de de yok 10 da yok forumdakilerin ben dahil çoğu aldığında whatsapp bile yoktu bile bile aldık aldınız şimdi isyan etmeyin suç bizde diyorum

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve sfgnrl
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar Microsoft'un 'hea biz size güncelleme vermiyoruz gidin yenisini alın' demesi bizim güncellemeleri yükleyemeyeceğimiz anlamına gelmez. Onlarca hack yöntemi var ki Microsoft'un güncelleme vermediği telefonların sayısı ekosistemin yarısından fazlasını oluşturuyor. Yani bu yöntemlerin sayısının hızla artacağı anlamına gelir bence, tamam bu şekilde herkes ya da hepsini yükleyemez belki ama en azından yediğimiz kazığı sindirmemize yardımcı olur. Tabi bunların böyle olması Microsoft'un yaptığının adilik olduğu gerçeğini değiştirmez.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Microsoft'un 'hea biz size güncelleme vermiyoruz gidin yenisini alın' demesi bizim güncellemeleri yükleyemeyeceğimiz anlamına gelmez. Onlarca hack yöntemi var ki Microsoft'un güncelleme vermediği telefonların sayısı ekosistemin yarısından fazlasını oluşturuyor. Yani bu yöntemlerin sayısının hızla artacağı anlamına gelir bence, tamam bu şekilde herkes ya da hepsini yükleyemez belki ama en azından yediğimiz kazığı sindirmemize yardımcı olur. Tabi bunların böyle olması Microsoft'un yaptığının adilik olduğu gerçeğini değiştirmez.
Evet öyle, dediğiniz gibi bunu sadece bilenler yükleyebiliyor. Gönderilen güncelleme de son Insider sürümü, bir fark yok. Denemek isteyenler yüklesin, gelmedi diye üzülmesin.
Zaten o listedeki herkes güncellemeyi alamıyor, nerden bilsin herkes güncellemenin uygulama yüklenip olacağını. Bu da ayrı bir ironi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll

Üst Alt