Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Allah belasını versin edge de girdim buraya görüntüler birbirine karışıyor gidiyor geliyor aşağı yukarı yapınca ekran bozuluyormuş gibi oluyor. O çok övdüğümüz yazılım devi microsoft ta fos çıktı artık. Apple bok atıyorduk güncellemeleri sorunlu diye ne oldu al buda sorunlu.
bu sorunlar resmi sürümde mi oluyor ?

omerk88

omerk88

Üye
arkadaşlar bende ilk çıktığı günden beri lumia 925 kullanıyorum ama bu son olaylardan sonra windows dosyasını kapatmaya karar verdim, şimdi 1000 tl kadar lg ve samsung olmayan androidli bir cihaz ne tavsiye edersiniz.geniş ekran yüksek ram li hızlı bir cihaz bakıyorum

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Yemişim final sürümünü ben 8.1'e geri dönüyorum böyle sistem mi olur.:off:

stockton

Üye
İnan bu duruma bir kelime bile etmedim. İçimde şuan MS'ye kin beslemekteyim.
Dur bakalım sene sonunda 'Nokia' yeniden doğacak ve bu sefer Android'li cihazlarla gelecek.
Son çeyrekte haberleri gelmeye başlar. Şahsen ben duruma göre ben yönelmeyi düşünüyorum.
Androidli olduktan sonra benim için Nokia olması bir şey ifade etmez.

Bu Tizen denilen sistem ne alemde acaba? Baktım Hindistan'da bir iki model çıkarmışlar. Ama forumda ona yönelik bir altforum yok sanırım. Bu tekelci üçlüye güzel bir alternatif olabilir tutarsa!

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Yemişim final sürümünü ben 8.1'e geri dönüyorum böyle sistem mi olur.:off:
Finalde değil ki. Bildiğimiz insider sürümünü final diye kakaladılar. İndirdiğiniz upgrade advisor uygulamasıda windows insider'ın ismi ve arayüzü değiştirilmiş haliydi. Gerçek final güncellemesi olsa direk ota üzerinden gelirdi harici program olmadan. Zaten firmware ve özelleştirmede yoktu.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, oktayceylan26 ve Krnl386
jetgil

jetgil

Üye
Finalde değil ki. Bildiğimiz insider sürümünü final diye kakaladılar. İndirdiğiniz upgrade advisor uygulamasıda windows insider'ın ismi ve arayüzü değiştirilmiş haliydi. Gerçek final güncellemesi olsa direk ota üzerinden gelirdi harici program olmadan. Zaten firmware ve özelleştirmede yoktu.

+10000 yani dostum çok güzel söyledin şunu. En doğru şekilde resmi güncellemenin kakalanmış olduğunu anlattın.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
yeni uygulamalar 8.1e gelmiyor
ms 8.1i takmıyor dahası uygulamaların teker teker fişini çekiyor
onca insider sürümü geçirdik ve sabrettik ama bize resmi sürüm gelmeyecek; yani anlaşmalı köle gibiyiz; adamlara çalışacaz
hatırlıyorum da bi zamanlar 7.5 sürümü için de benzer şeyler olmuş 8.0a güncelleme alamamışlardı -ama onlar deneme sürümü test etmemişti sanırım yanlışsam düzeltin- bu durumda ms iyi yol katetmiş; kullanıcı kazıklama sanatına yeni bir yorum getirdi; öncesinde bekleleni yapmıyor ve güncelleme vermiyordu şimdi de sırtımızdan geçinip geliştirdiği sürümü vermiyor.... iyi iş ms
zamanında 8.0 için 7.5 kullanıcılarını yüzüstü bırakan
şimdi bizi onca şeyden sonra yüzüstü bırakan ms yarın bu güncelleme alnları da kazıklar bundan eminim hoştabi kazıklayacak müşterisi kalır mı orası muamma

zaakaan

zaakaan

Üye
Hücresel veriden inmiyor muymuş ya? :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Adduplex CEO’su Alan Mendelewich'in verdiği bilgiye göre Windows 10 Mobile güncellemesi toplam cihazlar arasında %50'ye ulaşamıyor. Başka bir deyişle Windows 10 Mobile güncellemesini alamayan cihazlar %50'ye yakın.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Dexter Morgan
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Arkadaşlar Nokia Lumia 830'da Windows 10 deneyimimi biraz anlatmak istiyorum.
1.Fotoğraflara bakarken sayfalar ve fotoğraflar birbirine giriyor.
2.Ana ekrandayken anlık patlama ve kararmalar mevcut.(Bazen)
3.Zil sesi çalarken çift ve cızırtılı ses geliyor.(Bazen)
4.Geri tuşuna bastığımda titreme oluyor ama geri işlevi olmuyor.(Bazen)
5.Canlı resim özelliğini sevmedim.Bildiğin 1 sn'lik sessiz video (Resmin canlısı mı olur kardeşim biz ona video diyoruz)
6.Sürdürülüyor yazısı görmedim ama yazı olmaması sürdürülmüyor anlamına gelmiyor.(Hala bekletiyor)
7.Isınma sorunu yok (Şuan için)
8.Batarya performansı ise Wi-fi açık 3g açık aktif kullanımda 14 saati gördüm. (Oyun oynamadım sadece internet resim ve karıştırmaca)
9.Takılma arada sırada oluyor ama günlük kullanımı etkilemiyor.
10.Ana sayfaya dönüşlerde ekranın ortasından anlık olarak dikey bir çizgi çıkıyor (Belki sadece benim cihazda oluyordur)
11. Türkce klavye inmiyor.
Arkadaşlar benim şahsi düşüncemdir ama bu final falan değil bizi kekliyorlar. Bildiğiniz ÖNİZLEME SÜRÜMÜ bu yaw

Son düzenleme:
.BlueTR

.BlueTR

Üye
En kötüsüde bu sistem gelişsin, hepimiz adam akıllı kullanalım diye 1 yılımızı harcadık ama %80imiz bundan faydalanamıyor.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
og1907

og1907

Üye
Bir şekilde protesto etmemiz gerekiyor mevcut durumu.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Arkadaşlar Nokia Lumia 830'da Windows 10 deneyimimi biraz anlatmak istiyorum.
1.Fotoğraflara bakarken sayfalar ve fotoğraflar birbirine giriyor.
2.Ana ekrandayken anlık patlama ve kararmalar mevcut.(Bazen)
3.Zil sesi çalarken çift ve cızırtılı ses geliyor.(Bazen)
4.Geri tuşuna bastığımda titreme oluyor ama geri işlevi olmuyor.(Bazen)
5.Canlı resim özelliğini sevmedim.Bildiğin 1 sn'lik sessiz video (Resmin canlısı mı olur kardeşim biz ona video diyoruz)
6.Sürdürülüyor yazısı görmedim ama yazı olmaması sürdürülmüyor anlamına gelmiyor.(Hala bekletiyor)
7.Isınma sorunu yok (Şuan için)
8.Batarya performansı ise Wi-fi açık 3g açık aktif kullanımda 14 saati gördüm. (Oyun oynamadım sadece internet resim ve karıştırmaca)
9.Takılma arada sırada oluyor ama günlük kullanımı etkilemiyor.
10.Ana sayfaya dönüşlerde ekranın ortasından anlık olarak dikey bir çizgi çıkıyor (Belki sadece benim cihazda oluyordur)
11. Arkadaşlar benim şahsi düşüncemdir ama bu final falan değil bizi kekliyorlar. Bildiğiniz ÖNİZLEME SÜRÜMÜ bu yaw
Sanırım cihazdan cihaza değişiyor. Ben Lumia 625 kullanıyorum ve sadece 2 şeyden şikâyetçiyim
1-şarj çok harcıyor
2-2 günde bir kilitleniyor cihaz yani donuyor
Bunlar haricinde hiç bir sorun yok ayrıca bu mesajı akıcı bir şekilde Microsoft Edgeden yazıyorum ve yaklaşık 3 gündür microsoft edge atmıyor
Buda demek oluyor ki 512mb ramli cihazlarda w10 çalışıyor ama yapmıyorlar. :(

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Sanırım cihazdan cihaza değişiyor. Ben Lumia 625 kullanıyorum ve sadece 2 şeyden şikâyetçiyim
1-şarj çok harcıyor
2-2 günde bir kilitleniyor cihaz yani donuyor
Bunlar haricinde hiç bir sorun yok ayrıca bu mesajı akıcı bir şekilde Microsoft Edgeden yazıyorum ve yaklaşık 3 gündür microsoft edge atmıyor
Buda demek oluyor ki 512mb ramli cihazlarda w10 çalışıyor ama yapmıyorlar. :(
Guzel Kardeşim zaten olay orda sorunlu olan telefonlar değil sistem. Kararlı sürüm falan hikaye bence sistem için baya çalışmaları lazım oturmamış bir sistem oturacak gibide görünmüyor. Ha unutmadan türkçe klavye de inmiyor ilgilen diyor başka birşey demiyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
flutewoddy

flutewoddy

Üye

Üst Alt