1520 wm10 kullanmasam problemsiz demenize inanacağım. Ya 8.1 kullanmadınız ya da düzgün çalışan sistem kullanmadınız. körü körüne savunmayı bırakalım artık. discovery 4g ile 1520 yi kıyaslayacağım. Fiyat farkı ortada seviyeleri ortada.
Facebook uygulaması muazzam. Bi elinize alıp kullanın. daha fazla ayarlara erişim. gif oynatma vb. bir çok özellik mevcut. Messenger uygulaması keza öyle. bizde halen bildirim sorunu. gif oynatmama sorunu devam etmekte. Microsoft facebook en büyük ortağı bu arada.
Ben şuan araba alacağım için araba bakıyorum. Sahibinden uygulaması daha iyisi olamazdı. Araca bakıyorum üstte paylaş var basıyorum whatsapp messenger seçip istediğim kişiye gönderiyorum. Bizde uygulama zaten yok netten aramaya kalksam edge durumu ortada. iki araç sonra beyaz bayrak çekiyor

edge düzgün çalıştı diyelim iki de bir tarayıca gir whatsapp link at tekrar tarayıca gir sayfayı yeniden yüklemesini bekle falan filan.
Tarayıcının açmadığı videoya denk gelmedim. Hatta tarayıcı kullanın bizim edge rende falan zannedersiniz

Youtube uygulaması keza öyle. O uygulamada da kenarda paylaş butonu var basıyorsun hop whatsappta istediğin kişiyle o anki şeyi paylaşabiliyorsun. Sistemde ki her uygulama birbiriyle entegreli ve sıkıntısız çalışıyor.
Ayarlar kısmı kişiler kısmı telefon arama kısmı sistem görselliği ile çok güzel uyum içerisinde en ufak takılma yok. 1520 de numara çeviremiyorsun

halen 8.1 de çalışan özellik çalışmıyor. görsel olarak uyumsuz kısımlar mevcut.
Bildirim olayını adamlar aşmış zaten kilit ekranı falan on numara çalışıyor.
Bide 4g de yüz tanıma özelliği var donanımsal olmasa bile süper çalışıyor.
Sistem genel anlamda wm10 dan kat ve kat stabil bi şekilde çalışıyor. android n beta bi sistem yükledim o bile daha iyi çalışıyor

sürdürülüyor boş ekran da kalma yeniden başlatma bi anda donup sonradan devam etme böyle şeylerde eser yok. 1520 de de yok demeyin eğer öyleyse emin olun size özel güncelleme vermişlerdir.
Benim karşılaştırdığım sistem stock android arayüzüne sahip s6 note 3 note 4 gibi cihazlarda kişiselleştirme çok fazla olduğu için daha fazla kolaylık sağlıyor.
bu örnekleri çokça artırabilirim fakat şuan işteyim bu kadarı ile yetinin