uzman47
Üye
Normal recovery den flashlanacak . Bu romda calisir mi kesin bilmiyorum yedek alinip denenebilir...denerim biara bunu normal flaşh layacağız değilmi
Normal recovery den flashlanacak . Bu romda calisir mi kesin bilmiyorum yedek alinip denenebilir...denerim biara bunu normal flaşh layacağız değilmi
deneyenler ekran goruntusu ve yorum yaparlarsa sevinirimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızback to noot 4.4.4 rom icin paylasilmis s6 lollipop mod var muhtemelen bu romda da calisir . V5 olani indrip flashlayabilirsiniz. Ama yedek alin ne olur ne olmaz.Denemek isteyenler icin link...
Deneyen oldumu arkadaslar modu ?deneyenler ekran goruntusu ve yorum yaparlarsa sevinirim
Uyumlu degilmis demekki. Rom nasil tavsiye edermisin ?olmadı telefon açılmadı
bende yeniden rom atmak zorunda kaldım
Bu rom bildiğiniz gibi odexed.Uyumlu degilmis demekki. Rom nasil tavsiye edermisin ?
Ben suan orjinal stock 4.3 kullaniyorum. Ama isin enterasan yani s5 touchwiz mod flashladim stock 4.3 e bu mod calisiyor suan klavyeden tutta , accuweathera kadar hepsi s5 tarzi oldu.Atila romda niye olmuyor sasirdim ya?Bu rom bildiğiniz gibi odexed.
Flashlanan bu modların çoğu deodex romlar için hazırlanmıştır.Bu romun 5.v olanı deodex olanıda var sanırım.Onda denemek lazım.
Atila v5 PB1 NEE DEODEXED
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu romuda deneyecegim idirebilirsem inaşallah digerindeki engellemeler olmaz bu arada s5 touchwiz mod linkini verebilirmisinBen suan orjinal stock 4.3 kullaniyorum. Ama isin enterasan yani s5 touchwiz mod flashladim stock 4.3 e bu mod calisiyor suan klavyeden tutta , accuweathera kadar hepsi s5 tarzi oldu.Atila romda niye olmuyor sasirdim ya?
Lollipop moduda denermisin dostum. Link vermistim..bu romuda deneyecegim idirebilirsem inaşallah digerindeki engellemeler olmaz bu arada s5 touchwiz mod linkini verebilirmisin
arkadaşlar diğer romu yükledim klavyeyide sorunsuz flaşhladım boş yere uğraştık diğer romla
Nasil bir rommus bu ya.. Touchwizi deneyebildin mi o calisiyor mu acaba ?evde pc yok cafede indirdim romu şuan deneme şansım yok inan
Arkadaşlar sonradan farkettim bu romda da sorun var sadece bir klavye falaşh layabildim diger 4.4.4 klavyelerde hata verdi root explorer ile denedim yine aynı klavye sorunsuz olurken diğer klavyeler durduruldu hatası verdi sorunsuz yüklenen klavye black keyboard nic60 4.4.4 zip xda dan indirmiştim halbuki bu denediğim klavyeler eclipse romda sorunsuz yükleniyor ve çalışıyordu nedense bu atila romlarda sorun çıkarıyor
Ben bir kaç yerde odex romlarda apk nin odexed dosyası ile birlikte etidlendiğini okumuştum.O zaman deodex ile odex atila rom arasinda bir fark yok. Bu atila romlari oldugu gibi kullanmak gerekiyor.![]()
Nic60 4.4.4 klavyeyi 5.1.1 odexed roma ben flashladım, fakat hata vermişti.çalışmamıştı.Daha sonra uzman47 arkadaşımızın verdiği linkteki klavye apk yi root explorer ile yükledim.evde pc yok cafede indirdim romu şuan deneme şansım yok inan
Arkadaşlar sonradan farkettim bu romda da sorun var sadece bir klavye falaşh layabildim diger 4.4.4 klavyelerde hata verdi root explorer ile denedim yine aynı klavye sorunsuz olurken diğer klavyeler durduruldu hatası verdi sorunsuz yüklenen klavye black keyboard nic60 4.4.4 zip xda dan indirmiştim halbuki bu denediğim klavyeler eclipse romda sorunsuz yükleniyor ve çalışıyordu nedense bu atila romlarda sorun çıkarıyor
Bence Deodex olmasından dolayı hata vermedi.bu klavye diger atilla romda hata vermişti bu romda sorun olmadı
Bence ilk önce eclipseyi yükle, stabilite bozulana kadar kullan,bozulunca Atilaya geçersin,böylelikle içinde ukte kalmamış olur.Kararsiz kaldim atila rom mu eclipse mi yukluyum biri gorsel digeri stabilite acisindan iyi ?
kardeş rom gayet iyi ancak ekran kapalı iken uzun süre ekranı açmadığında güç tuşuna bastığımda ekran açılmıyorKararsiz kaldim atila rom mu eclipse mi yukluyum biri gorsel digeri stabilite acisindan iyi ?