Galaxy S3 i9300 ATILA ROM 4.4.4 3G ARAMA VAR !!!

Sponsorlu Bağlantılar

kartal2378

kartal2378

Üye
back to noot 4.4.4 rom icin paylasilmis s6 lollipop mod var muhtemelen bu romda da calisir . V5 olani indrip flashlayabilirsiniz. Ama yedek alin ne olur ne olmaz.Denemek isteyenler icin link...
deneyenler ekran goruntusu ve yorum yaparlarsa sevinirim

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
olmadı telefon açılmadı
bende yeniden rom atmak zorunda kaldım

• Beğen
Tepkiler: uzman47
bark_41

bark_41

Üye
Uyumlu degilmis demekki. Rom nasil tavsiye edermisin ?
Bu rom bildiğiniz gibi odexed.
Flashlanan bu modların çoğu deodex romlar için hazırlanmıştır.Bu romun 5.v olanı deodex olanıda var sanırım.Onda denemek lazım.
Atila v5 PB1 NEE DEODEXED

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Bu rom bildiğiniz gibi odexed.
Flashlanan bu modların çoğu deodex romlar için hazırlanmıştır.Bu romun 5.v olanı deodex olanıda var sanırım.Onda denemek lazım.
Atila v5 PB1 NEE DEODEXED
Ben suan orjinal stock 4.3 kullaniyorum. Ama isin enterasan yani s5 touchwiz mod flashladim stock 4.3 e bu mod calisiyor suan klavyeden tutta , accuweathera kadar hepsi s5 tarzi oldu.Atila romda niye olmuyor sasirdim ya?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Ben suan orjinal stock 4.3 kullaniyorum. Ama isin enterasan yani s5 touchwiz mod flashladim stock 4.3 e bu mod calisiyor suan klavyeden tutta , accuweathera kadar hepsi s5 tarzi oldu.Atila romda niye olmuyor sasirdim ya?
bu romuda deneyecegim idirebilirsem inaşallah digerindeki engellemeler olmaz bu arada s5 touchwiz mod linkini verebilirmisin
arkadaşlar diğer romu yükledim klavyeyide sorunsuz flaşhladım boş yere uğraştık diğer romla

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
bu romuda deneyecegim idirebilirsem inaşallah digerindeki engellemeler olmaz bu arada s5 touchwiz mod linkini verebilirmisin
arkadaşlar diğer romu yükledim klavyeyide sorunsuz flaşhladım boş yere uğraştık diğer romla
Lollipop moduda denermisin dostum. Link vermistim..

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
evde pc yok cafede indirdim romu şuan deneme şansım yok inan
Arkadaşlar sonradan farkettim bu romda da sorun var sadece bir klavye falaşh layabildim diger 4.4.4 klavyelerde hata verdi root explorer ile denedim yine aynı klavye sorunsuz olurken diğer klavyeler durduruldu hatası verdi sorunsuz yüklenen klavye black keyboard nic60 4.4.4 zip xda dan indirmiştim halbuki bu denediğim klavyeler eclipse romda sorunsuz yükleniyor ve çalışıyordu nedense bu atila romlarda sorun çıkarıyor

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaşlar sonradan farkettim bu romda da sorun var sadece bir klavye falaşh layabildim diger 4.4.4 klavyelerde hata verdi root explorer ile denedim yine aynı klavye sorunsuz olurken diğer klavyeler durduruldu hatası verdi sorunsuz yüklenen klavye black keyboard nic60 4.4.4 zip xda dan indirmiştim halbuki bu denediğim klavyeler eclipse romda sorunsuz yükleniyor ve çalışıyordu nedense bu atila romlarda sorun çıkarıyor
Nasil bir rommus bu ya.. Touchwizi deneyebildin mi o calisiyor mu acaba ?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
yok dostum evde net cafeye gitmem gerek indirebilmem için diger arkadaşlar denesin rom yüklemekden korkmayın günde kaç defa rom yüklüyorum elimde olsa mod hiç düşünmeden denerdim
senin için modu flaşhladım hata verdi yüklenmedi megawipe yaptım romu yeniden kuruyorum bundan sonra hiçbir yerini kurcalamayacagım kendi klavyesiyle kullanacam bıktım yeterrrr

• Beğen
uzman47

uzman47

Üye
O zaman deodex ile odex atila rom arasinda bir fark yok. Bu atila romlari oldugu gibi kullanmak gerekiyor. ;)

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Aynen dostum hiç kurcalamadan kullanmak en iyisi yada bu işin profesörü olmak gerek çok ustası var forumda ama kimse ilgilenmiyor halbuki çok s3 kullanıcısı vardı herkes cihaz değiştirmiş bi

• Beğen
bark_41

bark_41

Üye
O zaman deodex ile odex atila rom arasinda bir fark yok. Bu atila romlari oldugu gibi kullanmak gerekiyor. ;)
Ben bir kaç yerde odex romlarda apk nin odexed dosyası ile birlikte etidlendiğini okumuştum.

Son düzenleme:
  • Beğen
uzman47

uzman47

Üye
Kararsiz kaldim atila rom mu eclipse mi yukluyum biri gorsel digeri stabilite acisindan iyi ?

bark_41

bark_41

Üye
Nic60 4.4.4 klavyeyi 5.1.1 odexed roma ben flashladım, fakat hata vermişti.çalışmamıştı.Daha sonra uzman47 arkadaşımızın verdiği linkteki klavye apk yi root explorer ile yükledim.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bu klavye diger atilla romda hata vermişti bu romda sorun olmadı

• Beğen
Tepkiler: bark_41
bark_41

bark_41

Üye
bu klavye diger atilla romda hata vermişti bu romda sorun olmadı
Bence Deodex olmasından dolayı hata vermedi.
System ui lerde ise (Touchwiz) bu rom 4.4.4 olsa bile 9305 ten port olduğu için olmamıştır.Yani yüklemeye çalıştığımız o modların da bu roma uygun hale gelmesi için kodlarının düzenlenmesi gerekiyor bence.
Kararsiz kaldim atila rom mu eclipse mi yukluyum biri gorsel digeri stabilite acisindan iyi ?
Bence ilk önce eclipseyi yükle, stabilite bozulana kadar kullan,bozulunca Atilaya geçersin,böylelikle içinde ukte kalmamış olur.

• Beğen
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş rom gayet iyi ancak ekran kapalı iken uzun süre ekranı açmadığında güç tuşuna bastığımda ekran açılmıyor

• Beğen

Üst Alt