.BlueTR
Üye
512lileri direk elediler zaten. 1gb + dual core olanlarda bi güzel KADERİNE TERK EDİLDİ.630 güncelleme alacak mı almayacak mı kesin bilgisi olan var mı ?
512lileri direk elediler zaten. 1gb + dual core olanlarda bi güzel KADERİNE TERK EDİLDİ.630 güncelleme alacak mı almayacak mı kesin bilgisi olan var mı ?
bende senin gibiyim android hiç sevmiyorum almayıda düşünmüyorum ikinci el ıphone alsak 5s falan oda nerden baksan 1300-1400 ama ikinci el adı üstünde sıfır alsan zaten hiç hesaplamaya gerek almam valla banada pek bir şey kalmadı işin kötü tarafı bunlara rahmen hala içimde windows platformuna karşı bir sevgi var fanlıktan falan değil seviyordum gerçekten kullanmayıBunun adı, lafı dolandırmayalım, k.hpeliktir!
Ben de bir sonraki telefonumun hangi W10 telefon olacağı hesaplarını yapıyordum. Ama bu hakaretten sonra imkanı yok Windows telefon almam daha!
İşin kötüsü ben 920'yi, Apple ve Google'dan nefret ettiğim için almıştım, şimdi Microzort da bu gruba girince, ne kaldı geriye benim için? Tavsiyelere açığım!
Gabe ve ekibine Acılı ADANA Dürüm yollasam acaba ağızlarıyla yerler mi ?Dün pek konuyla ilgilenemedim. Ama geriye dönük olarak Gabriel Aul'un dün akşamki açıklamalarına bir baktım şimdi.
Windows Insider Geri Bildirimlerini göz önünde tutarak bir karar almışlar. Bu yüzden de Windows Phone 8.1 ile 8 arasında bir çizgi çekmişler. İsteyen bundan sonra Windows Insider ile Windows 10 Mobile kullanmaya devam edebilir. Muhtemelen Yapı 10586.164'e bir veya iki toplu güncelleştirme daha gelecek. Ondan sonra da başka güncelleme olmayacak.
Resmi Windows 10 Mobile güncellemesi alanlar Windows Insider ve devamında Yapı 14xxx sürümleri ile devam edecek. Resmi Güncelleme almayanlar ise Yapı 10586.164 sonrasında gelecek olan toplu güncelleştirmeleri alacak.
Yapılan ilk duyuruda birinci ve ikinci grup olacağı söylenmişti. Daha sonra first wave ve second wave olarak da defalarca dile getirildi. Fakat bugün Gabriel Aul ve Windowsinsider'dan gelen açıklamalara göre ikinci bir grup planları yok. Yani bir sonraki grupta Windows 10 Mobile güncellemesi olacak beklentisi olanlar şimdiden ümidi kessin.

1320 kesin gelmeyecek mi herkes farklı konuşuyor.
İşin Ms Türkiyeyle alakası yok. Direk Redmonddaki genel merkez için bi kampanya olması lazım. Kaldı ki o kadar geri bildirimle yapabildileri bu, kampanyaya bakmazlar bile. Adamların kapasiteleri belli.Arkadaşlar imzalamadan geçmeyelim. !!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum aynen öyle. Alternatif sağlam donanımlı cihaz çok. Ancak sistem yok.Windows'a ben de kızgınım yarı yolda bıraktı diye ama fanboy değilim ama android sevmiyorum iphone ise her şeyiyle itunes denilen yazılıma bağlısınız. Samsung bile androidle sonuna kadar gitmeyeceğini anladığı için Tizen işletim sistemini geliştiriyor. Alınabilecek sistem alternatifi kısıtlı ubuntu yeni çıktı .sailfish var üretim sıkıntısı yaşıyor. Güncelleme konusunda android üretici firmalar vermezse rom atmak haricinde yok.
dostum caminin oraya gel de bi kontrol edeyimsfgnrl kardeş onu bunu boşverde niye takıldı bu güncelleme %8de

bizde onları terkederiz itinayla512lileri direk elediler zaten. 1gb + dual core olanlarda bi güzel KADERİNE TERK EDİLDİ.