Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

stockton

Üye
Bunun adı, lafı dolandırmayalım, k.hpeliktir!

Ben de bir sonraki telefonumun hangi W10 telefon olacağı hesaplarını yapıyordum. Ama bu hakaretten sonra imkanı yok Windows telefon almam daha!

İşin kötüsü ben 920'yi, Apple ve Google'dan nefret ettiğim için almıştım, şimdi Microzort da bu gruba girince, ne kaldı geriye benim için? Tavsiyelere açığım!

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, BLasTeaR ve dark_13
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bunun adı, lafı dolandırmayalım, k.hpeliktir!

Ben de bir sonraki telefonumun hangi W10 telefon olacağı hesaplarını yapıyordum. Ama bu hakaretten sonra imkanı yok Windows telefon almam daha!

İşin kötüsü ben 920'yi, Apple ve Google'dan nefret ettiğim için almıştım, şimdi Microzort da bu gruba girince, ne kaldı geriye benim için? Tavsiyelere açığım!
bende senin gibiyim android hiç sevmiyorum almayıda düşünmüyorum ikinci el ıphone alsak 5s falan oda nerden baksan 1300-1400 ama ikinci el adı üstünde sıfır alsan zaten hiç hesaplamaya gerek almam valla banada pek bir şey kalmadı işin kötü tarafı bunlara rahmen hala içimde windows platformuna karşı bir sevgi var fanlıktan falan değil seviyordum gerçekten kullanmayı ;)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, maydinmaydin, Esendağlı ve 2 diğerleri
dedereis123

dedereis123

Üye
Valla 2012 den beri lumia kullanıyorum o yüzden takip ettiğim kadarıyla MS izlediği politika hep aynıydı ben bugüne kadar zamanında verdiği bir güncelleme gerçekten görmedim . 920 ilk aldığım zaman windows 8 dönemiydi ve resmen 1650 tl verip akıllı olmayan uygulaması whatsappı olmayan bir telefon kullandım aylar boyunca işte insan akıllanmıyor inanıyor birşeyler değişir fln diyede 2012den günümeze kadar değişen şeyler o kadar az ve saçma ki gerçekten . Uzun lafın kısası Ms nin güncelleme, uygulama laflarına asla inanmayın .

pissed26

pissed26

Üye
Arkadaşlar hepinizi anlıyorum ama şu pencereden bakıyorum olaya 5 ay once 830 aldım 925 hala yatıyor kenarda 1000 tl para verdim 830 a bu paraya bundan daha iyi hangi cihaz alınabilir arkadaşlarımda bana neden kullanıyorsun bunu diyor bu paraya daha iyisi varsa onu alayım diyorum bide şu var uygulama evet hala eksik çok ama resmi güncelleme ile birlikte portlama programlar çıkmaya başladı devamıda gelecektir gelmezse zaten resmi olarak iflas eder ancak sizinde anlamanız gereken nokta şu sevgili arkadaşlarım o verilmeyen cihazlara w10 u verse donmaya kasmaya başlasa bu sefer herkesin alma sebebi olan stabilite kaybolsa yine küfür yiyecekler bence kasan w10 yerine kasmayan 8.1 i tercih ederim naçizane fikirlerimi dile getirdim kimseye sitemim yok ama ms ye sitem eden arkadaşlarda biraz empati yapmalı herkes pc kullanıyor çift çekirdekli 2gb ramli notebook veya pcye w10 kursanız ne olur adamı çıldırtır aynı mantıkla gelmeyen cihazlarada bu sebeple verilmedi bence

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Esendağlı, sfgnrl ve 1 kişi daha
braayn

braayn

Üye
Dün pek konuyla ilgilenemedim. Ama geriye dönük olarak Gabriel Aul'un dün akşamki açıklamalarına bir baktım şimdi.

Windows Insider Geri Bildirimlerini göz önünde tutarak bir karar almışlar. Bu yüzden de Windows Phone 8.1 ile 8 arasında bir çizgi çekmişler. İsteyen bundan sonra Windows Insider ile Windows 10 Mobile kullanmaya devam edebilir. Muhtemelen Yapı 10586.164'e bir veya iki toplu güncelleştirme daha gelecek. Ondan sonra da başka güncelleme olmayacak.

Resmi Windows 10 Mobile güncellemesi alanlar Windows Insider ve devamında Yapı 14xxx sürümleri ile devam edecek. Resmi Güncelleme almayanlar ise Yapı 10586.164 sonrasında gelecek olan toplu güncelleştirmeleri alacak.

Yapılan ilk duyuruda birinci ve ikinci grup olacağı söylenmişti. Daha sonra first wave ve second wave olarak da defalarca dile getirildi. Fakat bugün Gabriel Aul ve Windowsinsider'dan gelen açıklamalara göre ikinci bir grup planları yok. Yani bir sonraki grupta Windows 10 Mobile güncellemesi olacak beklentisi olanlar şimdiden ümidi kessin.
Gabe ve ekibine Acılı ADANA Dürüm yollasam acaba ağızlarıyla yerler mi ? :)

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Windows'a ben de kızgınım yarı yolda bıraktı diye ama fanboy değilim ama android sevmiyorum iphone ise her şeyiyle itunes denilen yazılıma bağlısınız. Samsung bile androidle sonuna kadar gitmeyeceğini anladığı için Tizen işletim sistemini geliştiriyor. Alınabilecek sistem alternatifi kısıtlı ubuntu yeni çıktı .sailfish var üretim sıkıntısı yaşıyor. Güncelleme konusunda android üretici firmalar vermezse rom atmak haricinde yok.

• Beğen
Tepkiler: stockton, dücane ve Esendağlı
og1907

og1907

Üye
1320 kesin gelmeyecek mi herkes farklı konuşuyor.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Java sahibi oracle bedava dağıtılan androidden google 31 milyar dolar kazandı diye haber vardı. Reklam amaçlı ne kadar takip ediyorsa google siz hesaplayın

...decode...

...decode...

Üye
bundan 2-3 gün önce ikinci el temiz 930 arıyordum yaza alırım diye, 820'yi de kenarda tutardım diye düşünüyordum. telefonu alırken sistemin geleceğinde ışık gördüğüm için ve beğendiğim için almıştım. sistemi seviyorum ama şu attıkları kazık yerle bir etti bütün sevgimi. çok umutlu olmasam da umarım ileride bu yanlışlarından dönerler.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve symbianbelle
jetgil

jetgil

Üye
Arkadaşlar imzalamadan geçmeyelim. !!!

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve BLasTeaR
dedereis123

dedereis123

Üye
benim bu güncelleme %8 takıldı ...

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Arkadaşlar imzalamadan geçmeyelim. !!!

İşin Ms Türkiyeyle alakası yok. Direk Redmonddaki genel merkez için bi kampanya olması lazım. Kaldı ki o kadar geri bildirimle yapabildileri bu, kampanyaya bakmazlar bile. Adamların kapasiteleri belli.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Windows'a ben de kızgınım yarı yolda bıraktı diye ama fanboy değilim ama android sevmiyorum iphone ise her şeyiyle itunes denilen yazılıma bağlısınız. Samsung bile androidle sonuna kadar gitmeyeceğini anladığı için Tizen işletim sistemini geliştiriyor. Alınabilecek sistem alternatifi kısıtlı ubuntu yeni çıktı .sailfish var üretim sıkıntısı yaşıyor. Güncelleme konusunda android üretici firmalar vermezse rom atmak haricinde yok.
dostum aynen öyle. Alternatif sağlam donanımlı cihaz çok. Ancak sistem yok.
Bazı arkadaşlar bana ister fan desinler ister avukat windows phone dan vazgeçemiyorum. Çok Şükür durumum var istediğim cihazı alırım. Ancak windows dan vaz geçilmiyor. Live tile e bakınca illa birşey aklıma geliyor bakıyorum uygulamaya bildirimlere . Ancak ios ve android boş geliyor.
Kullanacak bişey bulamıyorum.
Launcer filan çok hoş. Ancak kurdum mu kasıp deli ediyor. İos desen hala savunurum sd kartsız telefon mu olur? Milletin düşük class lı sd kullanıp telefonu yavaşlatmasından korkuyorlar. Haklılar da yavaşlatır . Ancak yanında sandisk extreme hediye etse bi cacık olmaz. Yeterli sd girişi olsun.
W10 da edge kullandıktan sonra safariyi kullanınca ciddi manada hayal edemeyeceğiniz küfürler ettim. Bazen çok iyi, bazen vasat. Nedense kimse bundan şikayet etmiyor. Kendi elimde fotolarda gezerken resmi surum 5s defalarca fotolardan attı. Başka telefonda denedik onda da attı.
Touch id girmeden kilit açılabiliyor bilen bilir. Bu güvenlik açığı iosda var windows da olunca laf oluyor. Androidde hep açıklar vardı zaten.

ip kullanıyorsan muhtemelen 16gb olur.( ağır fiyatlar sebebiyle) sonra bikaç haftada bir hafıza boşaltırsın ( bende doluyor. ) şuan 64sd 32 dahili var ancak yetiyor.

yakın arkadaşımda ip 6 var bütün gün beraberiz benden az telefonu kullanıyor. Ben günde 1 şarj ederim o en az iki. Bataryalar her daim vasat.
lafı uzatmıyayım velhasılıkelam bu saatten sonra ms kötü adımlara devam ederse ya hp ile ya acer ile yada xiaomi ile yola devam. Ms iyileşirse 950xl yada Surface ile yola devam . Alternatifim yok malesef...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Esendağlı, Sensation ve 1 kişi daha
dedereis123

dedereis123

Üye
sfgnrl kardeş onu bunu boşverde niye takıldı bu güncelleme %8de

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
sfgnrl kardeş onu bunu boşverde niye takıldı bu güncelleme %8de
dostum caminin oraya gel de bi kontrol edeyim :)
çok kişite önceki yapılarda oldu bunlar. Ms nin sunucularından kaynaklı her halde. Genelde bekleyince bir sure sonra kuruyordu güncellemeyi...

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
anladığım kadarıyla 920 final almayacak. Bir kez daha şükrettim Windows'tan çıktığıma.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
windows phone 7.5ten sonra ikinci hata
aferin ms iyi iş kullanıcı delirtmekte üstüne yok

Üst Alt