Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
bunca olaylardan sonra 1520 köşede tutacaktım ama satılığa koydum çıkarsa birine 800 TL vereceğim cihazı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bunca olaylardan sonra 1520 köşede tutacaktım ama satılığa koydum çıkarsa birine 800 TL vereceğim cihazı
Müşteri bulabilirsen ne mutlu! Ben 1 aydan fazla oldu 800 tlye alalı.
Bu güncelleme kazığından sonra kimse kolay kolay lumia almaz.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
W10 insider sürümlerini de alamıycaz ileride . Olur da 8.1'e geri döneyim falan dersek orda kalırız w10 eski bir anı olur en fazla . İlerisi için soruyorum . W10'u dışarıdan flash yöntemiyle yükleme yada insider sürümlerine erişebilme imkanımız olur mu acaba yapılabilir mi böyle birşey ?

onursarii

Üye
Hala umutla cihazlarına güncelleme 2. dalgada verilecek diye düşünen arkadaşlar kesinlikle boşuna beklemesin. Güncelleme tek dalgaydı ve yeni bir dalga olmayacak. Bu da Microsoft'un müşterisiyle olan bir dalgası olarak tarihe geçti. Lumia 1020 de güncelleme almayacak, 820 de 920 de 520 de 1320 de... Hesap makinesi olarak kullanmaya devam edeceksiniz. Ya da ios veya android'in kapısını çalacaksınız, ki önerim budur.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Müşteri bulabilirsen ne mutlu! Ben 1 aydan fazla oldu 800 tlye alalı.
Bu güncelleme kazığından sonra kimse kolay kolay lumia almaz.

Bütün teknoloji sitelerinde diğer cihazların güncelleme almayacağı haberleri yayınlanmış bile . Zaten insanlar önyargılıydı artık alanda olmaz lumia cihazları . Bir de surface falan çıkarmasınlar ileride ellerinde kalır bu stratejiyle .

0MG90

0MG90

Üye
1320 çöp mü oldu şimdi? 8.1 için uygulama güncellemeleri çıkmayacak mı?

versino2

versino2

Üye
Sırf vefadan Rudyn nin 6tag uygulamasının video yükleme ve reklam kaldırma sürümünü satın alacağım.Bir tek bu adam kaldı elimizde

onursarii

Üye
rezilliğin diğer tarafı da şu ki; yeni gelen instagram, twitter, facebook gibi uygulamaları da kullanamayacak 8.1'de kalanlar. microsoft bunu cömertlikle çözecek ya da pazar payı 0.1'e gerileyecek :)

skynet

Üye
Sırf vefadan Rudyn nin 6tag uygulamasının video yükleme ve reklam kaldırma sürümünü satın alacağım.Bir tek bu adam kaldı elimizde

Bari bir ön izlemeyi kurda içinde kalmasın :)

dakamon

dakamon

Üye
MS yi babasının şirketi gibi savunan arkadaşlar, eleştirenlere karşı çıkmayı bir görev edinen arkadaşlar acaba ne hissediyorlar çok merak ediyorum.
Bu arada ikinci dalgayı beklemekte ısrar eden arkadaşlara bir şey anlatmaya çalışmayın. Bırakın beklesinler. Alışkanlıklar kolay kolay bırakılmaz arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, onursarii ve ErturkSahin
0MG90

0MG90

Üye
rezilliğin diğer tarafı da şu ki; yeni gelen instagram, twitter, facebook gibi uygulamaları da kullanamayacak 8.1'de kalanlar. microsoft bunu cömertlikle çözecek ya da pazar payı 0.1'e gerileyecek :)
Bravo valla, cihaz iyice çöp oldu

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar, bir şirketin pazar payi edinebilmesi için guncellemeden ziyade telefonun icerigi önemli. Siz gidip androidli telefonlar alacaksiniz tamam ama sizin android almaniz yeni müşteriyi etkilemez. Siz şöyle düşünen bir insan gordunuz mü hic: "Samsung Note2 guncelleme almayacakmis o zaman Note 5 almayayim" diyen kimseyi gördünüz mü? Mühim olan telefonun içeriği ve bunun nasil pazarlandığı. Uzun zamandir zaten Microsoft telefon çıkartmıyor, eldekini bitirmeye çalışıyordu. Bu süreçle artik kendi modellerini rahatca piyasaya surmeye başlayacak. Pazar payinin ne kadar düşeceğini ve piyasadan cikip çıkmayacağını o zaman goruruz ama piyasadan cikacaklarini hic sanmiyorum. Yillardir iflas erteleyen Blackberry bile hala çıkabilmiş değil. İlerleyen zaman gösterecek ne olacağını ama benim düşüncem yıllardır mobilde selam bile vermem diyen Hp bile yeniden Windowslu telefon çıkartıyorsa bu piyasa kolay kolay bitmez.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İlk kazığı symbian zamanında nokia'dan yemiştim ikincisi microsofttan oldu . Para kazanmak kolay birşey değil biz de bu cihazları hatrı sayılır paralar ödeyerek alıyoruz . Bu olay bana ders oldu bir daha ölü yatırım yapmıycam . Alacağım cihazı kesinlikle sürekli kar eden ve inovasyon olanakları geniş , lider cihaz üreticilerinden alıcam . Gelişim aşamasında olan veya geleceği belirsiz üreticilere yeteri kadar para kazandırdım diye düşünüyorum .

• Beğen
Tepkiler: bedby
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
İlk kazığı symbian zamanında nokia'dan yemiştim ikincisi microsofttan oldu . Para kazanmak kolay birşey değil biz de bu cihazları hatrı sayılır paralar ödeyerek alıyoruz . Bu olay bana ders oldu bir daha ölü yatırım yapmıycam . Alacağım cihazı kesinlikle sürekli kar eden ve inovasyon olanakları geniş , lider cihaz üreticilerinden alıcam . Gelişim aşamasında olan veya geleceği belirsiz üreticilere yeteri kadar para kazandırdım diye düşünüyorum .

Bizi Jolla Sailfish yada Tizen paklar. Onlar da iyi bir cihaz çıkarmadı ki alalım. Sırf Meegonun hatırına geçeceğim ilerde. :)

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve sfgnrl
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bizi Jolla Sailfish yada Tizen paklar. Onlar da iyi bir cihaz çıkarmadı ki alalım. Sırf Meegonun hatırına geçeceğim ilerde. :)

Jolla yöneticisi açıklama yapmıştı para ödeyip jolla cihaz sipariş eden potansiyel müşterilerimizin çoğuna paralarını iade edicez diye . Ellerindeki stok miktarının çok çok üzerinde sipariş almışlar ve bunu karşılayabilecek maddi imkanlarının olmadığı yönünde bir açıklama yaptılar . Özür metni falan yayınladılar .

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
theseusx

theseusx

Üye
Arakadaşlar tartışmanın arasına giriyorum ama bu üçüncü mesajım Allah aşkına bilen biri varsa yardımcı olsun

1520 8.1 kullanıyorum ve hiçbir şekilde W10 insider falan yüklemedim ilk defa kararlı sürümü yükleyecem, ama UpdateAdviser programını ilk sayfadan linke tıklayarak yükleme sayfasına gidiyorum orada uygulama al butonunun yanında bu uygulama için W10 yüklü olması gerekiyor diyor ?? Ne alaka ben zaten W10 a uygun mu değil mi ona bakmak için yüklemeyecek miyim ? Şimdi de girdiğimde uygulama alınamaz sadece bilgi amaçlıdır yazıyor sitede (UpdateAdviser sayfasında). Yardımcı olabilir misiniz ? @bulutsuzgece @Sensation

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Arakadaşlar tartışmanın arasına giriyorum ama bu üçüncü mesajım Allah aşkına bilen biri varsa yardımcı olsun

1520 8.1 kullanıyorum ve hiçbir şekilde W10 insider falan yüklemedim ilk defa kararlı sürümü yükleyecem, ama UpdateAdviser programını ilk sayfadan linke tıklayarak yükleme sayfasına gidiyorum orada uygulama al butonunun yanında bu uygulama için W10 yüklü olması gerekiyor diyor ?? Ne alaka ben zaten W10 a uygun mu değil mi ona bakmak için yüklemeyecek miyim ? Şimdi de girdiğimde uygulama alınamaz sadece bilgi amaçlıdır yazıyor sitede (UpdateAdviser sayfasında). Yardımcı olabilir misiniz ? @bulutsuzgece @Sensation
internet explorer ayarlarından mobil surumu seçin. Masaüstü sürümden çıkın.
sonra linke tıklayın

theseusx

theseusx

Üye
internet explorer ayarlarından mobil surumu seçin. Masaüstü sürümden çıkın.
sonra linke tıklayın
Hocam sağolasın, dediklerini yaptım ama bu sefer de 1. sayfada verilen linke tıklanmıyor. Tıkladığım zaman hiç bir tepki vermiyor, mağaza sayfasına yönlendirmiyor. PC den gireyim diyorum uygulama bilgi içindir diyor ?? Bir bilgin var mı ?

atakanakata

atakanakata

Üye

buradaki açıklamada ilk etapta daha önceden belirtildiği gibi bir kısım cihazlara verildiği ve ilerleyen zamanlarda listeye yeni cihazların ekleneceğini anlayabilirsiniz.

resmi olarak sadece bu cihazlara geleceği ve diğer cihazlara gelmeyeceği açıklanmadı halde bu kadar karamsarlık olmamalı.

şuan bu listedeki cihazlar verimli olarak final sürümünü çalıştırabiliyormuş.

ilerleyen zamanlarda diğer cihazların da verimli çalışması için uğraşıyorlar. yani ortada sözünde durmamak gibi bişey yok.

sadece bekleyin listeye zamanla diğer cihazlar da eklenecek.

Krnl386

Krnl386

Üye
Ben daha 4 gün önce, ikinci el bir siteden 1320 aldım. Büyük ekran ve fiyattan yana tercihim olduğu için. Güncellemeyi dört gözle bekliyordum, ama sonuç hüsran oldu. @Sensation arkadaşımın dediği siteden 640 XL LTE siparişi verdim. İnşallah sıkıntı olmaz

Üst Alt