Müşteri bulabilirsen ne mutlu! Ben 1 aydan fazla oldu 800 tlye alalı.bunca olaylardan sonra 1520 köşede tutacaktım ama satılığa koydum çıkarsa birine 800 TL vereceğim cihazı
Müşteri bulabilirsen ne mutlu! Ben 1 aydan fazla oldu 800 tlye alalı.
Bu güncelleme kazığından sonra kimse kolay kolay lumia almaz.
Sırf vefadan Rudyn nin 6tag uygulamasının video yükleme ve reklam kaldırma sürümünü satın alacağım.Bir tek bu adam kaldı elimizde

Bravo valla, cihaz iyice çöp oldurezilliğin diğer tarafı da şu ki; yeni gelen instagram, twitter, facebook gibi uygulamaları da kullanamayacak 8.1'de kalanlar. microsoft bunu cömertlikle çözecek ya da pazar payı 0.1'e gerileyecek![]()
İlk kazığı symbian zamanında nokia'dan yemiştim ikincisi microsofttan oldu . Para kazanmak kolay birşey değil biz de bu cihazları hatrı sayılır paralar ödeyerek alıyoruz . Bu olay bana ders oldu bir daha ölü yatırım yapmıycam . Alacağım cihazı kesinlikle sürekli kar eden ve inovasyon olanakları geniş , lider cihaz üreticilerinden alıcam . Gelişim aşamasında olan veya geleceği belirsiz üreticilere yeteri kadar para kazandırdım diye düşünüyorum .

Bizi Jolla Sailfish yada Tizen paklar. Onlar da iyi bir cihaz çıkarmadı ki alalım. Sırf Meegonun hatırına geçeceğim ilerde.![]()
internet explorer ayarlarından mobil surumu seçin. Masaüstü sürümden çıkın.Arakadaşlar tartışmanın arasına giriyorum ama bu üçüncü mesajım Allah aşkına bilen biri varsa yardımcı olsun
1520 8.1 kullanıyorum ve hiçbir şekilde W10 insider falan yüklemedim ilk defa kararlı sürümü yükleyecem, ama UpdateAdviser programını ilk sayfadan linke tıklayarak yükleme sayfasına gidiyorum orada uygulama al butonunun yanında bu uygulama için W10 yüklü olması gerekiyor diyor ?? Ne alaka ben zaten W10 a uygun mu değil mi ona bakmak için yüklemeyecek miyim ? Şimdi de girdiğimde uygulama alınamaz sadece bilgi amaçlıdır yazıyor sitede (UpdateAdviser sayfasında). Yardımcı olabilir misiniz ? @bulutsuzgece @Sensation
Hocam sağolasın, dediklerini yaptım ama bu sefer de 1. sayfada verilen linke tıklanmıyor. Tıkladığım zaman hiç bir tepki vermiyor, mağaza sayfasına yönlendirmiyor. PC den gireyim diyorum uygulama bilgi içindir diyor ?? Bir bilgin var mı ?internet explorer ayarlarından mobil surumu seçin. Masaüstü sürümden çıkın.
sonra linke tıklayın