Microsoft avukatları nerede şimdi ? Microsoftu her eleştirdiğimizde babasının şirketi gibi savunup olacak , yapacak diyenler ? Daha tam sürüm gelmeden nerden biliyorsun diyorlardı tam sürümü bile alamıyorum 2 gb ram ile .
Biri vardı biri vardı da adını hatırlamıyorum. Baya iyi savunuyordu. Yani mahkemeye gitmeden sizi burada sindirir yani o derece.
Sizi zaten epey götürür. Maalesef benim için de platform alternatifi yok şu an.
Yenilerini kullanamazsınız.
Yeni yapılarda bile geriye düştük. Pek götüreceğini sanmam. En fazla redstone 1 zorlasan 2 alır. Sonra fişi çekilir diğer cihazlar gibi.
Yalan oldu .Şu NL920 serisi/nesli cihazların destek süresi her gelen güncelleme ile uzuyodu, 201X yılına kadar güncelleme alıyoduk falan noldu onlar?
işin garip tarafı 640 ve ya 640 xl 540 lar 1020 den üstün cihazlar olmamasına rahmen windows 10 alıyorsa bizlerede verilmesi gerekiyor burada asıl sorun ne onu öğrenmek lazım vermek mi istemiyorlar yoksa gerçekten bu modellerde donanım eskiliğinden dolayı takılmalar mı oluyor
Aynen kardeşim evet, bende bunu soruyorum.işin garip tarafı 640 ve ya 640 xl 540 lar 1020 den üstün cihazlar olmamasına rahmen windows 10 alıyorsa bizlerede verilmesi gerekiyor burada asıl sorun ne onu öğrenmek lazım vermek mi istemiyorlar yoksa gerçekten bu modellerde donanım eskiliğinden dolayı takılmalar mı oluyor
Ben kimden bahsettiğini anladım . Farkındaysan yok ortalıklarda . Ortamın yatışmasını bekliyor herhalde . İnsanlar at gözlüğüyle dolaşmaya o kadar alışmış ki doğru olmasa bile inandıkları şeyleri savunmaya devam ettikleri gibi farklı fikirleri de sindirmeye çalışıyorlar . Ama şu dakikadan sonra herşey ortadayken onun da birşey söyleyebileceğine inanmıyorum . w10 defteri kapandı madem windows phone defterini kapattım bende . @bulutsuzgece lg g5 almayı düşünüyordu o alsın biraz kullansın memnun kalırsa fikirlerini öğrenip bende ona göre ios yada android arasında seçim yapıcam . Bu dakikadan sonra bu forumu takip edenlerin micosoft'a herhangi bir konuda güvenebileceklerini de zannetmiyorum . Çok uzun zamandır birşeylerin düzelmesi için bekliyordum en azından durum netleşmiş oldu .
Valla ben Aralık sonunda Windows Phone'u bıraktım.
Lumia 920'yi de kardeşime verdim.
Sözde Yazılım Devi(!) Microsoft'un mobilden hiç anlamadığını, anlamaya çalışmadığını, üstüne üstlük kendi sistemini baltalamak için var gücüyle çalıştığını görünce notumu verdim. 2012 Kasım - 2015 Aralık... Yeterince sabrettiğimi düşünüyorum. Üç sene boyunca sistem adam olacak, kullanıcıların istediği özellikler gelecek, eksikler ve sorunlar düzelecek diye bekledik. Arada 8.1 güncellemesi ile telefonu hesap makinesi olmak tan çıkarıp biraz olsun telefon haline getirdiler. Ardından imbikten su damlatır gibi gram gram verilen içi boş güncelleme ve önizlemelerle 1 yıldan fazla süreyi de heba ettiler. Telefonlar da o arada eskiyip gitti.
Hadi her şeyden vazgeçtik.
Bari baştan söyle; şu telefonlara resmi güncellemeyi vermeyeceğiz diye.
Niye insanları 1,5 yıldır oyalayıp kandırıyorsun. Yazık günah değil mi?
Dolandırıcılıktan farkı var mı bunun...
Önce tüm 8.1 cihazlar alacak dendi.
Sonra 4GB alanı olanlar alamayacak dendi.
Sonra 1. grup, 2. grup dendi.
Sonra firmware cart curt dendi.
Asena'yı geçtiler maşallah...
Neyse yapacak bir şey yok.
W10M'yi alamayan arkadaşlara geçmiş olsun, alanlara da Allah yeni bekleyiş süreçlerinde sabır versin.
Kesinlikle katılıyorum, kendi adını lekeledi. MS' nin Türkiye ayağı zaten kendi aleminde. Gözümde çok buyutmusum bu MS'u.Valla ben Aralık sonunda Windows Phone'u bıraktım.
Sözde Yazılım Devi(!) Microsoft'un mobilden hiç anlamadığını, anlamaya çalışmadığını, üstüne üstlük kendi sistemini baltalamak için var gücüyle çalıştığını görünce notumu verdim. 2012 Kasım - 2015 Aralık... Yeterince sabrettiğimi düşünüyorum. Üç sene boyunca sistem adam olacak, kullanıcıların istediği özellikler gelecek, eksikler ve sorunlar düzelecek diye bekledik. Arada 8.1 güncellemesi ile telefonu hesap makinesi olmak tan çıkarıp biraz olsun telefon haline getirdiler. Ardından imbikten su damlatır gibi gram gram verilen içi boş güncelleme ve önizlemelerle 1 yıldan fazla süreyi de heba ettiler. Telefonlar da o arada eskiyip gitti.
W10M'yi alamayan arkadaşlara geçmiş olsun, alanlara da Allah yeni bekleyiş süreçlerinde sabır versin.
şef çok saçma değil mi ya ? cidden 1020 nin alamamak için hiçbir gerekçesi yok.1320 onlardan üstün değil ki, ayrıca 1320'nin sorunu var diye her yapıda okudum. Başlangıca dönüşte takılı kalıyor cihaz. 1020'de mesela 2 GB RAM var almalı yani. Bu kadar baskıya umarım bir düzenleme yapılır.
Biri vardı biri vardı da adını hatırlamıyorum. Baya iyi savunuyordu. Yani mahkemeye gitmeden sizi burada sindirir yani o derece.
hmm anladım bende kimden bahsettiğinizi. mesaisi varmış iki gündür siz rahat uyuyun diye mesai yapmış ondan yazamamış...Ben kimden bahsettiğini anladım . Farkındaysan yok ortalıklarda . Ortamın yatışmasını bekliyor herhalde . İnsanlar at gözlüğüyle dolaşmaya o kadar alışmış ki doğru olmasa bile inandıkları şeyleri savunmaya devam ettikleri gibi farklı fikirleri de sindirmeye çalışıyorlar . Ama şu dakikadan sonra herşey ortadayken onun da birşey söyleyebileceğine inanmıyorum . w10 defteri kapandı madem windows phone defterini kapattım bende . @bulutsuzgece lg g5 almayı düşünüyordu o alsın biraz kullansın memnun kalırsa fikirlerini öğrenip bende ona göre ios yada android arasında seçim yapıcam . Bu dakikadan sonra bu forumu takip edenlerin microsoft'a herhangi bir konuda güvenebileceklerini de zannetmiyorum . Çok uzun zamandır birşeylerin düzelmesi için bekliyordum en azından durum netleşmiş oldu .
ayrıca diğer forumlar ve sitelere baktığımda bazılarında bu durum tartışılmıyor. güncelleme gelmeyeceği kesinleşmeden biz mi erken celallendik? yoksa kesinleşti de millet mi uyuyor?
Microsoft'un dün yayınladığı soru cevap kısmından ilgili bölümü paylaşmıştım:
Q:I’m currently using a Windows 10 Insider build on my device, but it is not on the list of devices that will receive a formal Windows 10 update.What should I expect in the future?
A:If you already have the Windows 10 Mobile Insider Preview build on your device, you may keep using your device in an unsupported state. We will not be offering build updates beyond the Current Branch build 10586. At some point in the future these devices will also stop receiving updates to the Windows 10 Mobile Insider Preview build.
Soru: Şu an cihazımda bir Windows 10 Insider yapısı kullanıyorum, fakat cihazım resmi Windows 10 güncellemesini alacak cihazlar listesinde yer almıyor. Gelecekte ne beklemeliyim?
Cevap: Eğer cihazınızda zaten Windows 10 Mobil Önizleme yapısı varsa, cihazınızı desteklenmeyen bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak mevcut yapı olan 10586 yapısından sonraki yapı güncellemelerini vermeyeceğiz. İleriki bir zamanda bu cihazlar Windows 10 Mobile Insider Önizleme yapı güncellemelerini almayı da durduracak.
Yani özetle diyor ki:
"Listede olmayan cihazlara resmi güncelleme vermiyoruz.
İnsider yüklü ise onunla idare edin, 10586'ya verilen boş güncellemelerle idare edin.
Yada 8.1'e dönün.
İleride zaten 10586 güncellemelerini de alamayacaksınız.
Bizimle paranızı ve ömrünüzü boşa harcamayın, gidin Android alın, iOS alın..."
Valla ben Aralık sonunda Windows Phone'u bıraktım.