Yardım Şebeke sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Şebeke sorunu
Merhaba beyler size bir sorum var da. Ben 4s aldım ikinci el ama söyle bir sorun var şebeke bizim evde normalde zaten zayıf ama iphone servis yok diyor direk vodafone da taktım avea da ama mesela s3 neoya takınca şebeke var sizce sorun nedir?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çekmiyor Olabilir Her Cihazin Anteni Eşit Değil Bazıları Wifiyi Çekmez Bazıları Çeker Diğer Yerlerde Çekiyorsa Cihazda Problem Yoktur GSM Anteni Küçüktür O Yüzden ÇEkmiyordur Geç Turkcele Uğraşma

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Çekmiyor Olabilir Her Cihazin Anteni Eşit Değil Bazıları Wifiyi Çekmez Bazıları Çeker Diğer Yerlerde Çekiyorsa Cihazda Problem Yoktur GSM Anteni Küçüktür O Yüzden ÇEkmiyordur Geç Turkcele Uğraşma
Aynen şehir merkezinde sorunsuz full cekiyor ya en iyisi turkell ama o da hem pahali hem tarife yok

ali54st

Üye
o sorun bendede vardı s5 vardı bende bende ikinci el almıştım çoğu yerde çıkmıyodu götürdüm telefoncuya şebeke portu falan oluyomuş galiba onlarda sorun varmış bi ggötür telefoncuya istersen

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
o sorun bendede vardı s5 vardı bende bende ikinci el almıştım çoğu yerde çıkmıyodu götürdüm telefoncuya şebeke portu falan oluyomuş galiba onlarda sorun varmış bi ggötür telefoncuya istersen
Tamam kardeşim eyvAllah
Beyler bi de bana oyun önerisi yapin yaaa :D

ali54st

Üye
mobil içinmi
gta san max payne var most wanted nova 3 mortal kombat x modern combat

• Beğen

ali54st

Üye
Kardeşim sende ıphone vardı demi senin sarjında çok gidiyomu benim çok gidiyo bi formatmı atsam

• Beğen

ali54st

Üye
ıphone 5 bendeki

ali54st

Üye
ben ikinci el aldım ama 1 2 sene vardır

ali54st

Üye
çok fazla resmim mesajım falan var onları nasıl yedekliyoruz yardımcı olabilirmisin ben ilk defa ıphone kullanıcısıyım pek anlamıorum o işlerden

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
çok fazla resmim mesajım falan var onları nasıl yedekliyoruz yardımcı olabilirmisin ben ilk defa ıphone kullanıcısıyım pek anlamıorum o işlerden
VAllahi bende bilmiyorum kardesim

ali54st

Üye
sağlık olsun senin sorun düzeldimi :D

ali54st

Üye
Sevindim o zaman iyi forumlar :)

• Beğen

Üst Alt