güç kaynağı arızası olabilirKasanın düğmesine basıyorum açılma sesi geliyor bir kaç saniye sonra kapanıyor ve bu sürekli tekrarlanıyor. ne yapmam gerekir? yardım lütfen.

Mantıklı Açıp KondansatörlerdeŞişlik Vs Varsa Oda Olabilirgüç kaynağı arızası olabilir![]()
evet benzeri benim bilgisayarda benzeri bir arıza güç kauynağının içindeki kondansitörlerden çıkmıştıMantıklı Açıp KondansatörlerdeŞişlik Vs Varsa Oda Olabilir

Bende 2 Pcde Şahit Olmuştum Aklıma Gelmedi Bakevet benzeri benim bilgisayarda benzeri bir arıza güç kauynağının içindeki kondansitörlerden çıkmıştı![]()
5 TL Masrafı Var En Fazlakondansator degistirek derken yakmayin tamamen devreyiBende 2 Pcde Şahit Olmuştum Aklıma Gelmedi Bak5 TL Masrafı Var En Fazla
yapmisligim var cunku lehmlerken devreyi fazla isidan yakmistim 
O Dediğin Şey Pclerdeki Değiştirmede Olmaz Çünkü PCdekilerin Değeri DÜşük Fakat Voltajları 400 V Dan Aşaği Olmadığı İçin O Söylediğin Münkün Değilkondansator degistirek derken yakmayin tamamen devreyiyapmisligim var cunku lehmlerken devreyi fazla isidan yakmistim
![]()
Senin Dediğin Olay Küçük Devrelerde Olur 
dogrultucu devresinde yapmistim, ortada bir kondansator vardi daO Dediğin Şey Pclerdeki Değiştirmede Olmaz Çünkü PCdekilerin Değeri DÜşük Fakat Voltajları 400 V Dan Aşaği Olmadığı İçin O Söylediğin Münkün DeğilSenin Dediğin Olay Küçük Devrelerde Olur
![]()

Bizim ilk hdd arızası zannettik ilk hdd değişti 200 TL sonra güç kaynağı değişti 100 TLBende 2 Pcde Şahit Olmuştum Aklıma Gelmedi Bak5 TL Masrafı Var En Fazla

Sorun Düzeldimi BariBizim ilk hdd arızası zannettik ilk hdd değişti 200 TL sonra güç kaynağı değişti 100 TL![]()

düzeldiSorun Düzeldimi Bari![]()

Hadi Bişeyler Ismarlada Islatalımdüzeldi![]()

sorun düzeleli çok oldu bu arada muhabbet konusuna çevirmeyelimHadi Bişeyler Ismarlada Islatalım![]()

Pekisorun düzeleli çok oldu bu arada muhabbet konusuna çevirmeyelim![]()

Yine aynısını yapıyor. Hangi donanımda problem olabilir? Evet, kullandığım sistem. Bir değişlik yapmadım.Arkadan Kabloyu Sök 5 10 Sn Bekle Tekrar Tak Düğmeye Bas Eğer Yine Aynısını Yapıyorsa Donanımların Birinde Problem Vardır Gücü Kesiyor Olabilir Kullandığın Sistem Değilmi Değiğşiklik Yapmadın?
Güç Kaynağına Baktınmı Arkadaşda Demişti SanırımYine aynısını yapıyor. Hangi donanımda problem olabilir? Evet, kullandığım sistem. Bir değişlik yapmadım.
@cihanata_1
hiç anlamıyorum bu işlerden. ne yapmam lazım?Güç Kaynağına Baktınmı Arkadaşda Demişti Sanırım
Güç Kaynağının İçini AÇman Gerek Yada Tamirciye Ver O Halleder Büyük İhtimalle Güç Kaynağinda Sorun Vardır Pc Eskimi? Kaç Yıllık 4 5 Üzeriyse Gitmiş Olma İhtimali Yüksekhiç anlamıyorum bu işlerden. ne yapmam lazım?