PC Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
PC Açılmıyor
Kasanın düğmesine basıyorum açılma sesi geliyor bir kaç saniye sonra kapanıyor ve bu sürekli tekrarlanıyor. ne yapmam gerekir? yardım lütfen.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadan Kabloyu Sök 5 10 Sn Bekle Tekrar Tak Düğmeye Bas Eğer Yine Aynısını Yapıyorsa Donanımların Birinde Problem Vardır Gücü Kesiyor Olabilir Kullandığın Sistem Değilmi Değiğşiklik Yapmadın?

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Kasanın düğmesine basıyorum açılma sesi geliyor bir kaç saniye sonra kapanıyor ve bu sürekli tekrarlanıyor. ne yapmam gerekir? yardım lütfen.
güç kaynağı arızası olabilir:)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
kondansator degistirek derken yakmayin tamamen devreyi :ehe yapmisligim var cunku lehmlerken devreyi fazla isidan yakmistim :kop:
O Dediğin Şey Pclerdeki Değiştirmede Olmaz Çünkü PCdekilerin Değeri DÜşük Fakat Voltajları 400 V Dan Aşaği Olmadığı İçin O Söylediğin Münkün Değil :tebessüm: Senin Dediğin Olay Küçük Devrelerde Olur :zong:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
O Dediğin Şey Pclerdeki Değiştirmede Olmaz Çünkü PCdekilerin Değeri DÜşük Fakat Voltajları 400 V Dan Aşaği Olmadığı İçin O Söylediğin Münkün Değil :tebessüm: Senin Dediğin Olay Küçük Devrelerde Olur :zong:
dogrultucu devresinde yapmistim, ortada bir kondansator vardi da :D

Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
evde değilim bir süredir. eve gidince ilk tavsiyeden başlayarak uygulamaya çalışacağım. ilginiz için teşekkürler. @DarkredBlue61
@cihanata_1

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1 ve DarkredBlue61
Baydırman

Baydırman

Moderator
    Konu Sahibi
Arkadan Kabloyu Sök 5 10 Sn Bekle Tekrar Tak Düğmeye Bas Eğer Yine Aynısını Yapıyorsa Donanımların Birinde Problem Vardır Gücü Kesiyor Olabilir Kullandığın Sistem Değilmi Değiğşiklik Yapmadın?
Yine aynısını yapıyor. Hangi donanımda problem olabilir? Evet, kullandığım sistem. Bir değişlik yapmadım.

@cihanata_1

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Yine aynısını yapıyor. Hangi donanımda problem olabilir? Evet, kullandığım sistem. Bir değişlik yapmadım.

@cihanata_1
Güç Kaynağına Baktınmı Arkadaşda Demişti Sanırım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
hiç anlamıyorum bu işlerden. ne yapmam lazım?
Güç Kaynağının İçini AÇman Gerek Yada Tamirciye Ver O Halleder Büyük İhtimalle Güç Kaynağinda Sorun Vardır Pc Eskimi? Kaç Yıllık 4 5 Üzeriyse Gitmiş Olma İhtimali Yüksek

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt