Ödev yapmak istemiyorum.

Eski pmleri kurcaladım biraz. Ergenlik dönemlerimi hatırladım. "Off Maxicep yüzünden ders çalışamıyorum yhaaa!" triplerim falan. Sanki Ozan abi silahı kafama dayayıp odana çalışmaya diye gidip cips yiyerek Maxicep'e gireceksin" dedi anasını satayım. Çocuk çocuk konuşmalar falan. Komik geldi. Gerçi insan her sene bir önceki yılına bakıp ne kadar çocukça davranışlarım varmış diyor. Bu sanırım daha uzun yıllar devam eden bir süreç. Neyse, aynı zamanda duygulandım da. Gerçekleşmeyen hayallerimin masumluğu ve güzelliği, o dönem etkilendiğim ama bunu aşk sandığım kızlar, burada edindiğim hala hayatımın bir parçası olan dostlarım (Özellikle İso, Aykut abi, Enes abi, Buğra, Kerim selamlar, öpüldünüz.

), İlerde ben bu insanlarla hala arkadaş olurum dediğim fakat sonradan ne kadar gereksiz olduklarını anlayıp hayatımdan çıkardığım insanlar falan... Özlemişim işte ya. Büyümek istemiyordum ya ben. Özellikle bazı hayallerim gerçekleşmedi ya o yüzden. Yine 16-17 yaşıma döneyim. Akşam ders çalışacağım diye odama girip saatlerce Maxicep'te goygoy olsun, ciddi muhabbetler olsun yapayım, gece yatağıma girince her zamanki hayallerimi milyonuncu defa olsa bile yine kurup bunları gerçekleştireceğim konusunda kendime söz vereyim ve umutlu bir şekilde uykuya dalayım istiyorum...
Bir de bu şarkının yazdıklarımla alakası yok ama canım paylaşmak ve bazı kişilere göndermek istiyor. Geceleri yatakta saatlerce hayal kuran, geleceğe umutla bakan bütün arkadaşlara gelsin. Ben gerçekleştiremedim ve şimdi yeni hayaller kuruyorum. Ama siz yine de şu anki hayallerinizi gerçekleştirin olur mu? Sonra ilerleyen yıllarda benim gibi bir tarafınız buruk hissedersiniz. İyi geceler.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız