AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Arkadaşlar bana biri yardımcı olabilirmi lütfen acil gelmeyen ürün için disbute açmam lazım ama heryer türkçe disbute kısmı ingilizce öyle olunca kafa karışıklığı oluyor bana ordan ingilizce olarak nasıl disbute açarm yardımcı olurmusunuz teşşekkür ederim şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara
Daha önce süre uzattım ama hala gelmedi ürün yılbaşından önce verdim siparişi yarın son gün 1 gün 21 saat kaldı

Google çeviriyi kullanabilirsin. Ekran resmini çek uygulamaya resmi göster çeviriyor bende bu şekilde açmıştım :)

İlk olarak soruyu "no" işaretle
Sonraki bölümde ürünü almadığını ve tam ücret iadesi seçip. Açıklama yaz

kanat_58

kanat_58

Üye
/:041 We can only refund you via Paypal or dispute..

Can you open the dispute again? Choose ' didn't get the parcel 'this time.
Thanks for your patient. Bana bunu yollamış nasıl olacak anlamdım ben yaa nasıl bir iştir arkadaş paypal hesabına ödeme yapıyormuş sadece
Şimdi paypal dan para isterken yine kredi kartının numarasını mı vermemiz gerekiyor para iadesi için

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
/:041 We can only refund you via Paypal or dispute..

Can you open the dispute again? Choose ' didn't get the parcel 'this time.
Thanks for your patient. Bana bunu yollamış nasıl olacak anlamdım ben yaa nasıl bir iştir arkadaş paypal hesabına ödeme yapıyormuş sadece
Şimdi paypal dan para isterken yine kredi kartının numarasını mı vermemiz gerekiyor para iadesi için

Paypal yoksa ürünü tekrar göndermesini iste

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Arkadaşlar bir kılıf siparişi verdim, şu an 17track'te
"2016-02-25 17:46
Uçuş planları numara uçuş planı TK073, 23:00 almak planlıyor"
yazıyor. Aliexpresste ise
"2016.02.25 01:46 (GMT-7): Shipped by air"
yazıyor. Son durumu ne demek oluyor ?

kanat_58

kanat_58

Üye
Tamamdır hallettim o işi tekrar dispute açtım paypal hesabına verecek parayı benim anlamadığım heryeri türkçe A dan z ye sadece dispute ingilizce çeviri yapsam da yine de tam çevrilmediği için olmuyor ama bende ikinci olanları seçiyorum o şekilde hallediyorum bu benim ilk dispute olayı olduğundan anlamam biraz zaman alacak gibi neyse yinede teşşekkür ederim yardımların için

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Arkadaşlar bir kılıf siparişi verdim, şu an 17track'te
"2016-02-25 17:46
Uçuş planları numara uçuş planı TK073, 23:00 almak planlıyor"
yazıyor. Aliexpresste ise
"2016.02.25 01:46 (GMT-7): Shipped by air"
yazıyor. Son durumu ne demek oluyor ?
Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu?

salihy12

Üye
beyler sinekkapan tohumu almayı düşünüyorum hiç alan oldu mu sorun çıkar mı gümrükte

kanat_58

kanat_58

Üye
bu nedir bana acil cevap verirmisiniz
Change the dispute reason, just say you didn't get the parcel. Bunu nasıl yapacam ben dispute modifiye den ingilizce olarak yapmam lazım çeviri yapınca işler karışıyor
I promise to full refund you as long as you MOTIFY THE DISPUTE AS "YOU DIDN"T GET THE PARCEL"

The Pancar

The Pancar

Üye
4 Gündür kargo bilgileri güncellenmiyor normal mi ? Kargo TR ye ulaşmış yazıyor 17track ve ptt sitesinde

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Bende TK73 numaralı uçuş falan diyor 23:00 diyor 4-5 gündür hala aynı bir değişiklik yok. PTT sitesinde de gönderi kodunu okuyor ancak içerisinde hiç bilgi yok. Bir problem var mıdır beyler ?

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Arkadaşlar ürünler ne kadar sürede gümrükten geçiyor?

Onur K.

Onur K.

Üye
Bende TK73 numaralı uçuş falan diyor 23:00 diyor 4-5 gündür hala aynı bir değişiklik yok. PTT sitesinde de gönderi kodunu okuyor ancak içerisinde hiç bilgi yok. Bir problem var mıdır beyler ?

Problem yoktur. Ptt ye ulaşmadan ptt bilgi vermez.

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Yav bu ürünler gümrükten kaç günde geçiyor? Ürün neredeyse 1 haftadan fazla süredir Türkiye'de ancak sanırım gümrükten geçemedi hala..

Onur K.

Onur K.

Üye
Yav bu ürünler gümrükten kaç günde geçiyor? Ürün neredeyse 1 haftadan fazla süredir Türkiye'de ancak sanırım gümrükten geçemedi hala..
Rahat ol ve kendi haline bırak :D
Ben bi gözlük almıştım 81 günde gelmişti :ehe

Onur K.

Onur K.

Üye
Bu uzun bekleme süresi gümrükten geçerken mi yaşanıyor hep?
Duruma göre değişiyor, belli olmuyor. Bazen 3 günde geliyor eve alır almaz, bazen de böyle. Ben de anlamadım şahsen.

bidost06

bidost06

Üye
uçuş planı dediği saat ve tarihde uçakla gümrüğe geliyor gümrükde bekletiyorlar 27.2 de turkiyeye gelen kargom hala bekliyor beklemeyi sevmiyorsan singapore aliexprees standart ile alışveriş yap ortalama 10 25 gün arasında kesin gelir ve turkiyeye girdikten sonrada adım adım işlem takip edebilirsin diğerlerinde tr ye gelene kadar takip var sonrasında gormen çok zor
4 Gündür kargo bilgileri güncellenmiyor normal mi ? Kargo TR ye ulaşmış yazıyor 17track ve ptt sitesinde
Normal beklemen gerek takipli kargo olunca bekletmeden getiriyorlar takibi olmayanları ise kapının önüne koyup gidecek kadar değersiz şeyler yapıyorlar sabırlı ol koruma suren bitmek uzereyse satıcı ya söyle uzatsin çinden tr ye 15 günde İstanbul dan ankaraya 65 günde gelen kulakligim oldu gemi batmadığı surece gelir

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
Xurmirac

Xurmirac

Üye
Ürün elime ayın 12'sinde ulaştı :)

Üst Alt