AKK Kotası Kalkan Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

walkerman

walkerman

Üye
Bu arada beyler sizde hala hız aynımı bende daha mart ayına gelmedik hızım 16 mb bir yerde okudum bugünden itibaren yaptığımız indirmeler öbür aya sarkabilirmiş diye bilgisi olan varmı

phasan

phasan

Üye
Bu arada beyler sizde hala hız aynımı bende daha mart ayına gelmedik hızım 16 mb bir yerde okudum bugünden itibaren yaptığımız indirmeler öbür aya sarkabilirmiş diye bilgisi olan varmı
Ttnet te hersey olur

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
walkerman

walkerman

Üye
Öyle birader

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Türkiyede Resmi Açıklama Gelmedi Ama Çoğu Kişinin Sınırlamadan Etkilenmediği Söyleniyor Sizde Durum Nedir Özellikle Cep Oparatörleri Engeli Kaldırmış Sanırım
kaldırılmadı ama kota baya bir arttırıldı sdanırım ondandır bende yakalanmadım:)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
JustWatch34

JustWatch34

Üye
:hmmm

walkerman

walkerman

Üye
100 gba çıksa ne kar edicek. Fiber internet sözkonusu olduğu zaman ya kotasız ya da 200-300 gb arası bir kota olması gerekir. Bu telekom 4.5 g hizmetini nasıl verecek merak ediyorum

phasan

phasan

Üye
Bu ay cok ınternet bitmeye başladı
Kota kalkmayı bırakın ttnet sistem internet kullanımları guncellemiyor

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Kota sınırın nerden ögrenebilirim
buradan giriş yapıp paket işlemleri altındaki paket bilgilerim kısmından bakabilirsin:)
kota arttırılmış ama akknin zaten şuan hiç etkili olmadığına dağir haberler var geçen ay 119gb kullanmışız ama uyarıya falan rastlamadım sınır 100gb dediği halde:)

phasan

phasan

Üye
Benim kota 50 yine aynı dün baktım kıtada güncellenmesi bugün aradım sorun halletti

Üst Alt