İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
Ben de 2 sene 925 kullandım. Şu an 1520 kullanıyorum ve herhangi bir arızası olursa diye Lumia 925 im tedbiren hala duruyor, çocuğumun elinde oyuncak oldu ama maşallahı var ne sistemde ne de fiziksel durumda gık yok.

Abi telefon 10 numara yoksa bende seviyorum o modeli yani

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
930'u hiç sevemedim. Belki de beni bu telefondan soğutan en büyük etken ekran karelerinin dizilimi ve rengi oldu. Lumia telefonlarının içinde bana göre en kötü tile tasarımı bu telefonda. Yeşil, turuncu, mavi, turkuaz, mor her rengi acayip düzensiz koymuşlar bu yüzden bana hiç estetik görünmedi bu telefon.

erhanercan

erhanercan

Üye
930'u hiç sevemedim. Belki de beni bu telefondan soğutan en büyük etken ekran karelerinin dizilimi ve rengi oldu. Lumia telefonlarının içinde bana göre en kötü tile tasarımı bu telefonda. Yeşil, turuncu, mavi, turkuaz, mor her rengi acayip düzensiz koymuşlar bu yüzden bana hiç estetik görünmedi bu telefon.

bütün tile lar tam şeffaf destegi geldiği zaman görsel doygunluk olacak aslında

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

Ali_KRKY

Üye
şuan için çok güzel gidiyor dün güncelleme buldu yükleyemedi ve bununla beraber magaza güncellemeleride yüklenemedi bi format attım tekrar denedim herşey canavar gibi çalışıyor hiçbi sorun yok iris tarayıcı ise çoğunlukla çok çabuk algılıyor ve şifre girmem bile daha uzun sürer sanırım :) öte yandan bildirim ekranından mesajlara cevap verdigimde bazen mesajı göndermiyor şimdiye kadar karşılaştığım sorun sadece bu kamera çekimi çok güzel video ve foto olarak ama henüz tam anlamıyla bişey söyleyemem bugün şarjı biraz hızlı bitiyor gibi ama bunada normal diyorum çünkü bugün sabah şarjdan çıkardıktan sonra güncellemeyi indirip kurdum bakalım şarj olayı bikaç güne netleşir sanırım :)
şuan için çok güzel gidiyor dün güncelleme buldu yükleyemedi ve bununla beraber magaza güncellemeleride yüklenemedi bi format attım tekrar denedim herşey canavar gibi çalışıyor hiçbi sorun yok iris tarayıcı ise çoğunlukla çok çabuk algılıyor ve şifre girmem bile daha uzun sürer sanırım :) öte yandan bildirim ekranından mesajlara cevap verdigimde bazen mesajı göndermiyor şimdiye kadar karşılaştığım sorun sadece bu kamera çekimi çok güzel video ve foto olarak ama henüz tam anlamıyla bişey söyleyemem bugün şarjı biraz hızlı bitiyor gibi ama bunada normal diyorum çünkü bugün sabah şarjdan çıkardıktan sonra güncellemeyi indirip kurdum bakalım şarj olayı bikaç güne netleşir sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, cemil baba, erhanercan ve 1 kişi daha
erhanercan

erhanercan

Üye
ahize ses kalitesi ve dış hoparlör ses kalitesi ne dereede

Ali_KRKY

Üye
ses kalitesi de çok güzel 920 den sonra bu daha hoş daha yumşak geldi ve açıkcası daha net duyuyorum ve en önemlisi karşıdaki kişide beni çok iyi duyuyor :)

yukarıdaki yorumda edgeden ve klavyeden bahsetmeyi unuttum. edge ve klavye de çok güzel şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım edge performansı ise ie ile aynı derecede hızlı diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Aslında şuan fiyat/performans bakımından alınabilecek en iyi telefon 930 ama o da çok ağırya. Wp 10 yüklü videolarını izledim o haliyle gayet güzel görünüyor telefon.Ama Lumia 820 sürecimden sonra artık ağır telefon kullanmayı hiç canım istemiyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hakikaten 930 depolamadan bir nebze kazansa da 925 modeli 16 gb depolama ve hafıza kartı desteği olmadığı için ofsayt durumunda!! 925 bu saatten sonra gidecek bir telefon değil açıkçası. Alınmaz da satılmaz da!!

venusutarit

venusutarit

Üye
Şu listeye beni de ekleyin 950xl

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
@papakudioflu bende de hem 820 hem 640xl var ama 640 xl de ekli değilim beni de oraya bi ekleyiver :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konunun sahibi Android kullanıyor :ehe

dakamon

dakamon

Üye
Buda şurada dursun güzel reklam olmuş kanımca :)

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve BomberMAn TR01

Ali_KRKY

Üye
Buda şurada dursun güzel reklam olmuş kanımca :)
microsoft en başta burda kaybediyor işte reklamdan adam gibi bi reklam yapıpda tanıtımını gerçekleştiremiyor ne yazıkki :)

skynet

Üye
Bizim adaptörlerin amper çıkışı 1.3 mü ?

trhnbrtc

Üye
amber güncellemes,n, nasıl yükleyebilirim telefonuma windows 10 yükledigime pişman oldummmm

Üst Alt