dakamon
Üye
Bir iki yapı daha yenilik beklememeliyiz sanırım?Windows 10 Mobile Redstone sürümlerini test etmek istemiyorsanız Production Ring veya Release Preview Ring'e geçiş yapın diyor.
Bir iki yapı daha yenilik beklememeliyiz sanırım?Windows 10 Mobile Redstone sürümlerini test etmek istemiyorsanız Production Ring veya Release Preview Ring'e geçiş yapın diyor.
Daha önce de söylemiştim zaten Redstone'un ilk bir iki yapısında çok önemli yenilik olmayacak. Yani asıl önemli yenilikler Mart ayından itibaren gelecek olan sürümlerde kullanıcılara verilmeye başlayacak.Bir iki yapı daha yenilik beklememeliyiz sanırım?
Ya şu finali versinlerde ne halleri varsa görsünler.Daha önce de söylemiştim zaten Redstone'un ilk bir iki yapısında çok önemli yenilik olmayacak. Yani asıl önemli yenilikler Mart ayından itibaren gelecek olan sürümlerde kullanıcılara verilmeye başlayacak.
tamamYa şu finali versinlerde ne halleri varsa görsünler.
Şöyle karanlık arka plandan vazgeçseler kilit ekranını daha hareketli hale getirseler bildirim merkezindeki keskinliği ve kranlıklığı giderseler edge yi çok daha geliştirip chorome ile yarışır hale getirseler daha rekabetçi bir mağaza oluşabilse o zaman kullanıcılar heyecanlanır.Daha önce de söylemiştim zaten Redstone'un ilk bir iki yapısında çok önemli yenilik olmayacak. Yani asıl önemli yenilikler Mart ayından itibaren gelecek olan sürümlerde kullanıcılara verilmeye başlayacak.
İletirsin

oo sen ne diyon , rm yi 950 xl yaparak iris tarayıcıyı bile çalıştırabilirsinAcaba rm kodunu falan 950xl yaparak güncelleme alma ihtimalimiz varmı
Denimden GDR2ye telefon modelini Highscreen WinWin yaparak geçiyorum ben her seferinde.

Evet ama maalesef hiç bahsi geçmiyor.Bir de açık olan uygulamaları tek seferde kapatma seçeneği gelse keşke
9 GB mııŞeytan ayrıntıda gizli !!!!!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız