Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir iki yapı daha yenilik beklememeliyiz sanırım?
Daha önce de söylemiştim zaten Redstone'un ilk bir iki yapısında çok önemli yenilik olmayacak. Yani asıl önemli yenilikler Mart ayından itibaren gelecek olan sürümlerde kullanıcılara verilmeye başlayacak.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Daha önce de söylemiştim zaten Redstone'un ilk bir iki yapısında çok önemli yenilik olmayacak. Yani asıl önemli yenilikler Mart ayından itibaren gelecek olan sürümlerde kullanıcılara verilmeye başlayacak.
Ya şu finali versinlerde ne halleri varsa görsünler.

• Beğen
Tepkiler: versino2
dakamon

dakamon

Üye
Şöyle karanlık arka plandan vazgeçseler kilit ekranını daha hareketli hale getirseler bildirim merkezindeki keskinliği ve kranlıklığı giderseler edge yi çok daha geliştirip chorome ile yarışır hale getirseler daha rekabetçi bir mağaza oluşabilse o zaman kullanıcılar heyecanlanır.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

skynet

Üye
Az önce eposta geldi bakayım dedim ama arkadaş yine donup kaldı soft reset attım şimdi de artık gelen eposta bildirimi takılı kaldı gitmiyor ve eminim sıfırlamadan da düzelmeyecek :destere:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Acaba rm kodunu falan 950xl yaparak güncelleme alma ihtimalimiz varmı :ehe
Denimden GDR2ye telefon modelini Highscreen WinWin yaparak geçiyorum ben her seferinde.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Acaba rm kodunu falan 950xl yaparak güncelleme alma ihtimalimiz varmı :ehe
Denimden GDR2ye telefon modelini Highscreen WinWin yaparak geçiyorum ben her seferinde.
oo sen ne diyon , rm yi 950 xl yaparak iris tarayıcıyı bile çalıştırabilirsin :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bu ne ayak ya bana neden gelmiyor güncelleme :aha:

@papakudioflu

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni yapıyla birlikte Mesajlaşma+Skype ile Mojiler gönderilebiliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bedby
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu yapıyla en fazla 7 uygulama açabilme sınırı da kaldırılmış. 16 tane uygulamaya çıkmış.

Son düzenleme:

skynet

Üye
Bir de açık olan uygulamaları tek seferde kapatma seçeneği gelse keşke

• Beğen
Tepkiler: bedby, Murat Alper, dakamon ve 3 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye
Xiaomi Mi5, OnePlus 2 ve 3 üzerinde de #Windows10Mobile çalışmaları var imiş.

onursarii

Üye
final güncellemesi redstone güncellemesinden önceki yapıyla verilecek o zaman. edge'de yenilik falan göremeyeceğiz yine? hani şu inprivate olsun word flow'u adres çubuğunda kullanamama olsun bunların gelmesi için redstone'un final sürümünü mü beklememiz gerekecek? fark ediyorsunuzdur şuan için edge'den başka şikayetim yok.

dakamon

dakamon

Üye
Microsoft windows 10 ile birlikte artık yeni özellikleri vermek için uzun yıllar beklemeyeceğiz demişti. Yenilikleri yaptıkça en yakın güncellemeyle bunu kullanıcıları ulaştıracağız demişlerdi. Yani belki bu redstone özellikleri de belli aralıklarla kısım kısım resmi sürüm olarak yayınlanabilir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şeytan ayrıntıda gizli !!!!!

Ekli dosyalar

Üst Alt