Sygic Navi v 16.0.2 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

Sygic klasörünü tlf,nun hafizasina yada sd karta atiniz Sygic apk yükleyiniz
ülkelerin mapsini indiriniz Sygic/Maps klasörüne atiniz..

Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.09 Maplari indirebilirsiniz.
arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de
indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz
yada yeni indirirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz

Sygic tomtom (teleatlas) ta 2015.09

Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,Malta,Moldovya,
Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Resul36463

superfresh

Üye
Teşekkürler , ancak Dili Türkçeye çevirseniz bile her açıp kapadığınızda değişiyor, ayrıca TTS seslerinde kendi uyarınızı yapmaya kalktığınızda program kapanıyor.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
problem yasayan arkadaslar icin

Orjinal Sygic Apk
problem yasarsaniz öncelikle crk,li olmayan Apk yükleyiniz
Sygic klasörünü vede mapslarida indirip Sygic/Maps klasörünün icindeki
content info. texsi degisiniz
Teşekkürler , ancak Dili Türkçeye çevirseniz bile her açıp kapadığınızda değişiyor, ayrıca TTS seslerinde kendi uyarınızı yapmaya kalktığınızda program kapanıyor.

arkadasim ben hepsini denedim hic bir problem yasamiyorum isn dogrusu onun sanada kesin bir sey diyemiyorum onun icin crk,li olmayan
Sygic Apk ekledim hepsini yeniden baslayarak yüklersin Maps klasörünün icindeki content info vede ülkeleri alirsin indirdigin Sygic/Maps
klasörüne atarsin bu sekilde denersin yükledigin Sygic Apk kaldirir crk,li olan Sygic Apk yüklersin.

Birde navi acikken sesler bölümüne girdiginde sag yukarida noktalar göreceksin oradan girip tts sesleri yapilandirma bölümüne yönlendirir oradan kontrol et var göstersede silip tekrar yenile tlf,nun kendi üzerine yüklemeyle ilgili olandir ben ekstira tekrar denedim Türkceye cevirdim kapatim actim problem yok istersen senin icin yeni indirip denedigim Sygic klasörünü yüklerim yeniden..

Son düzenleme:

superfresh

Üye
16.0.1 versiyonunda da aynı sorunu yaşamıştım ve bu yüzden 16.0.0 a dönmüştüm. Sanırım bir yerlerde hata yapıyorum.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
16.0.1 versiyonunda da aynı sorunu yaşamıştım ve bu yüzden 16.0.0 a dönmüştüm. Sanırım bir yerlerde hata yapıyorum.
arkadasim yazdigima eklenti yazmistim istersen yenileyeyim Sygic klasörünü yazdigim gibi ses bölümündeki sag yukaridaki bölümden bir giris
yapda dene
ayarlar/sesler ve uyarilar/ses buraya girdiginde sag yukaridaki bölümden girip kontrol et ondan sonrada
ayni bölümdeki en asagiya indigindeki gelismis(tts)sesler buradan tekrar yenile Türkce Zeliha(Standartses) yaziyiyor onu secerek denersin
daha öncede yazmistim senin icinmiydi hatirlamiyorum ama tlf,nun olsun varsa sd karta olsun LoguendoTTs dosyasi olmasi gerekiyor yoksa ondanda olur yoksa elinde elimdekini atayim istersen buraya hemen yada maps indirme programini indir actiginda göreceksin LoquendoTTS indirme imkanin var ondan indirip denersin
arkadasim istersen birde bnu denersin elindeki klasörü yedekle bununla degistir sesleri denersintlf,nunun hafizasina vede varsa sd kartina atacaksin

LoquendoTTS.rar

Üst Alt