yok sağol bırak hassasiyet azalsın. hassasşyet %10 azalıcak diye düşünce 900 tl para vermemKırılmaz camlar ekran hassasiyetini azaltıyor ve görünüm acısından da çok yansıma yapıyor. Bence onun yerine daha kalın bir kılıf ve ekran filmi almanızı tavsiye ederim.
zaten ölümüne kurtulur gibi bir durum yok.Ama işe yaradığı ciddi derecede aşikar .Çünkü iphone 4 ü bayağı bi yüksekten düştü üzeri tuzla buz oldu fakat sadece zatece üzerindeki tamperli cam kırılmışbana kandirmaca gibi geliyor bu camlar. kimde gorsem kirilmis. normal cam kirani daha az gordum. aa bak kirilmaz cam olmasa ekran bu sekilde kirilacakti kesin gibi bir algi mi yaratiyor anlamadim. ama puruzlu yuzeyi olan bi tasa betona felan dusse ekrani cizilmekten kurtarir. filme gore daha iyi kurtarir hatta ama kirilmayi engelleyemez bence. kirilacagi varsa yine kirilir
Buff Labs var çok sağlam internette incelemeleride var aldığına pişman olmazsın ama biraz tuzlu.
o da iyimişBenim abimde telefonu düşürdü kırılmaz cam kırılmadı alttaki cam kırıldı![]()

iyi de5 10 tl olanlar korumadıktan sonra neden onkere dğeiştireyimBuff Filan Var Ama 70 TL Filan 5 10 TL Olanda 2 Ayda Bir Değştirirsin Bence Daha Mantıklı O

Olurda Kırılırsa Yani Belkide Çizlirler Ama Orada Fark Ettiysen Buff Dedim 70 TL O Zaman Onu Alacaksıniyi de5 10 tl olanlar korumadıktan sonra neden onkere dğeiştireyim![]()
buff alcaz knkOlurda Kırılırsa Yani Belkide Çizlirler Ama Orada Fark Ettiysen Buff Dedim 70 TL O Zaman Onu Alacaksın
3500 vermişiz onuda verelim anasını satim 
Para Sende Ne Diyeyim Benbuff alcaz knk3500 vermişiz onuda verelim anasını satim
![]()