Sygic Navi v 16.0.1 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

Sygic klasörünü tlf,nun hafizasina yada sd karta atiniz Sygic apk yükleyiniz

ülkelerin mapsini indiriniz Sygic/Maps klasörüne atiniz..

Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.09 Maplari indirebilirsiniz.
arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de
indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz
yada yeni indirirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz

Sygic tomtom (teleatlas) ta 2015.09
Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,Malta,Moldovya,
Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kempa, superfresh, Resul36463 ve 1 kişi daha

asgz

asgz

Üye
Elinize sağlık, 16.0.1 uygulamasını zippyshare e de yükleyebilir misiniz ?

superfresh

Üye
TTS sesleri içinde olmasına rağmen zaman zaman görünmüyor. Sorun ne olabilir?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Elinize sağlık, 16.0.1 uygulamasını zippyshare e de yükleyebilir misiniz ?
arkadasim var ben ilk zippyshare üzerinden atmistim daha sonra uploaded.net üzerinden olani ekledim.
TTS sesleri içinde olmasına rağmen zaman zaman görünmüyor. Sorun ne olabilir?
ardasim her cikan yeni Sygic serisinde daha önce yazidigim gibi kücük problemler olusu veriyor yenisi cikiyor ben Sygic gündemde kalmak icin
bu sekilde yaptigini düsünüyorum yakinda bir yenisi cikar onda normal daha öncekilerdeki gibi calsir veya icinde olsa dahi yenilemen yani tekrar
indirmen gereke bilir her cikanda bir seyler degisiyor süsü veriliyor sanki ben öyle düsünüyorum haritalar degisene kadar pek cok sey degisti
digerek diger navi programlarindada ayni sunumlar oluyor genelde bazi tlf,lara uyumlu oluyor bazilarinda degisiklikler yapilmasi gerekiyor
onun icin kafani hic yorma ses ayarlarina gir en asagiya in var göstersede tekrar yenile ayarlarla calisir System (gelismis ses) secersin standart sesleri kullanmak istemezsen onlarida var göstersede zaman zaman yenilemek gereke biliryor ses bölümünde en asagiya indiginde göreceksin
istedigin sesi indire bilirsin..

• Beğen
Tepkiler: superfresh

superfresh

Üye
Dosyaları değiştirmeden, sadece 16.0.0 apk ya dönsem program çalışır mı? (Bunda TTS sesi sorununu çözemedim)

Şimdi denedim, çalışıyor gibi duruyor.

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Dosyaları değiştirmeden, sadece 16.0.0 apk ya dönsem program çalışır mı? (Bunda TTS sesi sorununu çözemedim)

Şimdi denedim, çalışıyor gibi duruyor.
arkadalım istersen hepsini yeniden indirsin
mapsları indirnene gerek yok maps klasörünü değişirsin daha
önce yazdığım gibi yakında çıkar bir yenisi onda bakarsın 16 serisinde
bir önceki seride hangisini istersen ayarlanıyordu senin gönlüne
kalmış yazdığım gibi çıkar yenisi onda istediğin dili ayarlayacağın
şekilde çok serisinde o şekilde problemler olmuştu.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: superfresh

superfresh

Üye
Sadece 16.0.0 'ın apk sını kurdum, sorun çözüldü. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

caferson

Üye
arkadaşlar sygicin 2016 speed cam dosyası varmı yardımcı olabilir msiniz?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sygicin 2016 speed cam dosyası varmı yardımcı olabilir msiniz?
arkadasim ekledigim Sygic klasörünün icinde var fakat haber verme özelligi olmayincada bir ise yaramiyor
bu ekledigin radar programini kurup deneye bilirsin int.oldugunda yenilersin bildirilen seyyar radarlarida haber verir istedgin Navi programiyla
beraber kullana bilirsin öncelikle bu Radar programini acarsin ondan sonra acmak istedigin naviyi acarsin Almanyada vede pek cpk ülkede
kullanisli ama ben Türkiyede denemedim denersin öncelikle ona göre kullanirsin iki önceki versionlarda Türkce olmadigi icin eklemiyordum
bu serilerde Türkce var menü ayarlarinda

de.blitzer.plus.apk

yada buradan

buda son sürümü
Blitzer.de PLUS v2.8.2.apk

caferson

Üye
radar programı için çok teşeekkürler deneyip bakacağım bıktım artık bu radarlardan:)

Üst Alt