oldumusohbet konusu 2 3 satır yukarda üst konu olarak duruyor panpa bi' şey ettiriver![]()

Bu GeCe Kimler Var BakaLım? Gececiler buraya (00:00-06:00)oldumu![]()
böyle çok konu açılınca kirleniyor bölüm. adminler düzen istiyor tek yerde topluyor konuları 
buradan devam eskiden buralar hep tarlaydı kırsaldı hala da öyle bakıyorumhee tmm
.yok hocam böyle de değil bu işhee tmm
bu konuyu bırak direk diğer konuya geç anlamında demiştim ben onu ama senin güzel canın sağolsun sal gitsin bu konudan arabayı 
ewtburadan devam eskiden buralar hep tarlaydı kırsaldı hala da öyle bakıyorum.

sen savaşla aşkı karıştırmışsıngittim yanlış konuya yazdım emi neden aynı isimle konu açıyorsunuz yaw![]()
boşver farketmez dtdtdgittim yanlış konuya yazdım emi neden aynı isimle konu açıyorsunuz yaw![]()
he valla hocam forum iyice sakinlemiş geçen yazın daha aktifti sanki öyle mi zannediyorum yoksasen savaşla aşkı karıştırmışsın

valla bilmiyorum ki hiçhe valla hocam forum iyice sakinlemiş geçen yazın daha aktifti sanki öyle mi zannediyorum yoksa![]()
ben tee ilkokulu bitirip liseye başlarken aktif olmuştum baya. sonrasında böyle arada laf atıp kaçıyom yıllardır
aktiflere sormak lazım forum nasıl?@0MG90 soracak kişi buldum hala aktif o bilir ben 2-3 ay aktif kalamadımvalla bilmiyorum ki hiçben tee ilkokulu bitirip liseye başlarken aktif olmuştum baya. sonrasında böyle arada laf atıp kaçıyom yıllardır
aktiflere sormak lazım forum nasıl?

Bi ara günde 25 saat forumdaydın abi.@0MG90 soracak kişi buldum hala aktif o bilir ben 2-3 ay aktif kalamadım![]()

1 gün 24 saatBi ara günde 25 saat forumdaydın abi.![]()

stalker level god of god :PBi ara günde 25 saat forumdaydın abi.![]()
whatstalker level god of god :P

stalker level god of god :P