Rygebin
Üye
işte gececiyim ben1 gün 24 saat![]()
. o yüzden 25 saat bir ara gece 4 te mesaj yazıyorum diye adminden azar yedim 
işte gececiyim ben1 gün 24 saat![]()
. o yüzden 25 saat bir ara gece 4 te mesaj yazıyorum diye adminden azar yedim 

işte gececiyim ben. o yüzden 25 saat bir ara gece 4 te mesaj yazıyorum diye adminden azar yedim
![]()

çok düşünecek bir şey değil ya takılmayın

işte gececiyim ben. o yüzden 25 saat bir ara gece 4 te mesaj yazıyorum diye adminden azar yedim
![]()

Bir gün 24 saat olabilir ama günde 25 saat bir şeyler yapabilmek için 24 saat den daha az zaman bile kullanılabilir 25 saat dedik diye 25 saat içerisinde olmak zorunda değil ama illa 25 saat içinde olmicak ta değil 25 saat 25 saat tir 24 saat de 25 saat diye bir şey demedik sonuçta niye 24ü karıştırdınızki hocam şimdi yani ?1 gün 24 saat![]()

çok düşünecek bir şey değil ya takılmayın![]()

tamam hocam bişey demedmBir gün 24 saat olabilir ama günde 25 saat bir şeyler yapabilmek için 24 saat den daha az zaman bile kullanılabilir 25 saat dedik diye 25 saat içerisinde olmak zorunda değil ama illa 25 saat içinde olmicak ta değil 25 saat 25 saat tir 24 saat de 25 saat diye bir şey demedik sonuçta niye 24ü karıştırdınızki hocam şimdi yani ?
![]()
helal olsun sana koca yürekli adamYarın da Yarın!..

Neden demiyorsunuz hocam konuşuyorduk ne güzel.tamam hocam bişey demedm

helal olsun sana koca yürekli adam![]()

öbürsü günde öbürsü gündür![]()

iyi gecelerNeyse H0lligan kaçar. Adiyö.
İyi geceler sizlere.![]()

paylaşmadığın neresi kaldı 
gel beraber gelsinsea kolay gelsin

Valla bana sorarsan vasat. Sürekli online olan üyeler çok azaldı.@0MG90 soracak kişi buldum hala aktif o bilir ben 2-3 ay aktif kalamadım![]()
Valla bana sorarsan vasat. Sürekli online olan üyeler çok azaldı.