Duyuru Evrensel Windows Platformu (UWP APP) ve Yeni Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Netfix hem pahalı hemde İngilizce Tr altyazıda yok muş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aylık 8-10-12€ aslında alınan hizmet için pahalı değil. Bugün D-smart digitürk gibi kanallardan aynı hizmeti almaya kalksan en az iki katını ödersin. ama şöyle bir şey var, Netflix için limitsiz ve yüksek hızlı internet şart.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Eski cihazlar tabiki kullanacak o konuda sıkıntı yok ama bana yeni cihaz aldıracak bir haber değeri yok uygulama sorununu çözmek için attığı bu adım doğru olabilir ama birde 3.5 yıllık bu sistemi kullanan biri olarak bu haberin benim için pek fazla değeri kalmadı yeni cihaz alacaklarda biraz daha bekleyecek .Bu adımla MS ne android nede IOS'un mağazadaki uygulama sayısını yakalar nede çeşitliliğini .Çok kısa bir şey söylemek istiyorum.4 gün önce mağazadan dizi programı indireyimde dizi izlerim dedim.Bütün dizi programlarını indirdim ve en iyi hangisi ise onu kullanırım dedim en az 7 uygulama kurdum ve içlerinden en iyisi dizi makinesi adlı uygulama oda çok çok iyi değil.Diğer platformlarda benim bu isteğimi karşılayacak bir çok uygulama var şimdi ne yapayım 6" lik 1520'i . Kabataş'a giderken otobüsete müzik dinliyim dedim kaç defa dondu kaldı anlatamam 15.yapı olmuş müzik dinlerken sapıtıyor artık gerisini siz düşünün.

yeterince işini görür :oke:
Hayır senin gördüğün hesap trol, gerçek hesabı da aşağıda.

Türkiye'de henüz yeni olduğumuz için sistemimizdeki altyazı seçeneği ve dizi sayısı gün geçtikçe artacaktır.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Foxit Mobile Pdf evrensel uygulama olarak güncellendi .

• Beğen
Tepkiler: braayn
dücane

dücane

Üye
Netflix´i Almanya da kullaniyorum ve gayet basarili. Fakat diziler ve filmler güncel degil

volumezoom

volumezoom

Üye
Yeni bir video player, henüz 1.00 sürümünde alt yazı desteği yok ancak gayet güzel ve stabil çalışıyor ve ayrıca diğer platformlara yakında çıkacak ☺
CnX Player

volumezoom

volumezoom

Üye
Son günlerde yeni video player lar gelmeye başladı.

# Perfect Movies

# Video player for uwp

# CnX Player

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telegram Messenger için Windows 10 Mobile Evrensel Uygulama çalışmaları başladığını Telegram CEO’su Pavel Durov açıkladı. WhatsApp'ın Evrensel uygulamasından önce gelirse şaşmamak lazım.

Son düzenleme:
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Acaba moli player ne zaman evrensel olacak:)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bilmediğimden soruyorum, cahilliğimi affedin; pc için zaten hali hazirda media player classic, bs player, gom player, km player gibi bir sürü player varken neden moli playeri bekliyorsunuz evrensel? Ne gibi fazlasi var yukarda saydiklarimdan?
evrensel olması şuan bizim için pek faydası olmayacak ama mesela continum özelliği için gerekiyor veya dokunmatik kontrollerde daha rahat olur diğer söylediğin programlarda zor olabilir, birde bir ihtimal tasarım olarak biraz daha iyileştirmeler olursa iyi olur diye bekliyorum ben

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şu skype her türden transferi sıkıntısız ve stabil yapsa başka hiç bir mesajlaşma programına gerek kalmazdı. MS de strateji yapıyorum diyerek skype ile msn yi birleştirip daha berbat bir hale getirdi. Şimdi iyileştircem diye uğraşıp dursun. Bir zamanların en çok kullanılan icq'sunu da AOL satın alıp mahfetmişti. Benim şimdiye kadar kullandığım en iyi ve zevkli mesajlaşma program ICQ'ydu. Bırakın mesajı yolladığınız anda ulaşmayı, o program haf harf anında ulaştırıyor ve gösteriyordu. Harfleri bastığınız anda karşıdaydı ve sildiğiniz harfler dahi karşı tarafa anlık yansıyor ve orada da harf harf siliniyordu. Cepten PC ICQ ya, PC ICQ dan cebe mesaj atılabiliyordu. Daha MSN'nin adı yok tarihi siz düşünün.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şu skype her türden transferi sıkıntısız ve stabil yapsa başka hiç bir mesajlaşma programına gerek kalmazdı. MS de strateji yapıyorum diyerek skype ile msn yi birleştirip daha berbat bir hale getirdi. Şimdi iyileştircem diye uğraşıp dursun. Bir zamanların en çok kullanılan icq'sunu da AOL satın alıp mahfetmişti. Benim şimdiye kadar kullandığım en iyi ve zevkli mesajlaşma program ICQ'ydu. Bırakın mesajı yolladığınız anda ulaşmayı, o program haf harf anında ulaştırıyor ve gösteriyordu. Harfleri bastığınız anda karşıdaydı ve sildiğiniz harfler dahi karşı tarafa anlık yansıyor ve orada da harf harf siliniyordu. Cepten PC ICQ ya, PC ICQ dan cebe mesaj atılabiliyordu. Daha MSN'nin adı yok tarihi siz düşünün.

Ah ah geçmiş ah. İcq mirc irc anılarım depreşti :(

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka, suyunsesi ve Esendağlı
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Şu evrensel uygulama fikri bana saçma geliyor. Neden derseniz kim gidip masaüstünde Facebook uygulamasını kullanıyor? Evrensel whatsapp desen zaten web surumu var. Tek iyi yanı instagramın evrensel olması

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Şu evrensel uygulama fikri bana saçma geliyor. Neden derseniz kim gidip masaüstünde Facebook uygulamasını kullanıyor? Evrensel whatsapp desen zaten web surumu var. Tek iyi yanı instagramın evrensel olması
Tablet ile gayet iyi oluyor, bildirim gibi artıları da var.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
whatsapp evrensel olmayacak ki

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Bu konuda sana katılmıyorum :) olay sadece facebook'tan ibaret değil . Mobilde olupta pc de kullanamadığımız birçok uygulama var . Ayrıca office uygulamalarını falan katarsak aslında iyi düşünülmüş bir proje . Tabi işe yararsa :) Evrensel konusuna gelince sadece pc ve mobili değil tabletleri de kat işin içine :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
evrensel diyince sadece telefon ve pc gelmesin Xbox one dahi şuan evrensel uygulamalar çalışıyor orada da kullanılabiliyor yani tüm uygulamalar evrensel olursa her platformda rahat ve dokunmatik cihazlar belki ilerleyen zamanlarda saatlerde hololensde bir sürü kullanılabilecek cihaz var aslında

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt