papakudioflu
Emekli Yönetici
Hayır senin gördüğün hesap trol, gerçek hesabı da aşağıda.Aynen az önce gördüm sadece Twitter hesabı trollmüş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır senin gördüğün hesap trol, gerçek hesabı da aşağıda.Aynen az önce gördüm sadece Twitter hesabı trollmüş.
Aylık 8-10-12€ aslında alınan hizmet için pahalı değil. Bugün D-smart digitürk gibi kanallardan aynı hizmeti almaya kalksan en az iki katını ödersin. ama şöyle bir şey var, Netflix için limitsiz ve yüksek hızlı internet şart.Netfix hem pahalı hemde İngilizce Tr altyazıda yok muş
Eski cihazlar tabiki kullanacak o konuda sıkıntı yok ama bana yeni cihaz aldıracak bir haber değeri yok uygulama sorununu çözmek için attığı bu adım doğru olabilir ama birde 3.5 yıllık bu sistemi kullanan biri olarak bu haberin benim için pek fazla değeri kalmadı yeni cihaz alacaklarda biraz daha bekleyecek .Bu adımla MS ne android nede IOS'un mağazadaki uygulama sayısını yakalar nede çeşitliliğini .Çok kısa bir şey söylemek istiyorum.4 gün önce mağazadan dizi programı indireyimde dizi izlerim dedim.Bütün dizi programlarını indirdim ve en iyi hangisi ise onu kullanırım dedim en az 7 uygulama kurdum ve içlerinden en iyisi dizi makinesi adlı uygulama oda çok çok iyi değil.Diğer platformlarda benim bu isteğimi karşılayacak bir çok uygulama var şimdi ne yapayım 6" lik 1520'i . Kabataş'a giderken otobüsete müzik dinliyim dedim kaç defa dondu kaldı anlatamam 15.yapı olmuş müzik dinlerken sapıtıyor artık gerisini siz düşünün.

Hayır senin gördüğün hesap trol, gerçek hesabı da aşağıda.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Netfix hem pahalı hemde İngilizce Tr altyazıda yok muş
keşke olsa bence en başarılı medya player uygulaması o ama bakalım bekliyoruzAcaba moli player ne zaman evrensel olacak![]()
Acaba moli player ne zaman evrensel olacak![]()
Bilmediğimden soruyorum, cahilliğimi affedin; pc için zaten hali hazirda media player classic, bs player, gom player, km player gibi bir sürü player varken neden moli playeri bekliyorsunuz evrensel? Ne gibi fazlasi var yukarda saydiklarimdan?keşke olsa bence en başarılı medya player uygulaması o ama bakalım bekliyoruz
evrensel olması şuan bizim için pek faydası olmayacak ama mesela continum özelliği için gerekiyor veya dokunmatik kontrollerde daha rahat olur diğer söylediğin programlarda zor olabilir, birde bir ihtimal tasarım olarak biraz daha iyileştirmeler olursa iyi olur diye bekliyorum benBilmediğimden soruyorum, cahilliğimi affedin; pc için zaten hali hazirda media player classic, bs player, gom player, km player gibi bir sürü player varken neden moli playeri bekliyorsunuz evrensel? Ne gibi fazlasi var yukarda saydiklarimdan?
Şu skype her türden transferi sıkıntısız ve stabil yapsa başka hiç bir mesajlaşma programına gerek kalmazdı. MS de strateji yapıyorum diyerek skype ile msn yi birleştirip daha berbat bir hale getirdi. Şimdi iyileştircem diye uğraşıp dursun. Bir zamanların en çok kullanılan icq'sunu da AOL satın alıp mahfetmişti. Benim şimdiye kadar kullandığım en iyi ve zevkli mesajlaşma program ICQ'ydu. Bırakın mesajı yolladığınız anda ulaşmayı, o program haf harf anında ulaştırıyor ve gösteriyordu. Harfleri bastığınız anda karşıdaydı ve sildiğiniz harfler dahi karşı tarafa anlık yansıyor ve orada da harf harf siliniyordu. Cepten PC ICQ ya, PC ICQ dan cebe mesaj atılabiliyordu. Daha MSN'nin adı yok tarihi siz düşünün.

Tablet ile gayet iyi oluyor, bildirim gibi artıları da var.Şu evrensel uygulama fikri bana saçma geliyor. Neden derseniz kim gidip masaüstünde Facebook uygulamasını kullanıyor? Evrensel whatsapp desen zaten web surumu var. Tek iyi yanı instagramın evrensel olması
Şu evrensel uygulama fikri bana saçma geliyor. Neden derseniz kim gidip masaüstünde Facebook uygulamasını kullanıyor? Evrensel whatsapp desen zaten web surumu var. Tek iyi yanı instagramın evrensel olması
olay sadece facebook'tan ibaret değil . Mobilde olupta pc de kullanamadığımız birçok uygulama var . Ayrıca office uygulamalarını falan katarsak aslında iyi düşünülmüş bir proje . Tabi işe yararsa
Evrensel konusuna gelince sadece pc ve mobili değil tabletleri de kat işin içine 
evrensel diyince sadece telefon ve pc gelmesin Xbox one dahi şuan evrensel uygulamalar çalışıyor orada da kullanılabiliyor yani tüm uygulamalar evrensel olursa her platformda rahat ve dokunmatik cihazlar belki ilerleyen zamanlarda saatlerde hololensde bir sürü kullanılabilecek cihaz var aslındaŞu evrensel uygulama fikri bana saçma geliyor. Neden derseniz kim gidip masaüstünde Facebook uygulamasını kullanıyor? Evrensel whatsapp desen zaten web surumu var. Tek iyi yanı instagramın evrensel olması