Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4.5G en hızlı internet hangi operatör de olacak?
Sponsorlu Bağlantılar
YkPkY
Üye
hepimiz havamızı alacağız.
kullanamasanda paramızı alacaklar.
1 gb artık 2 gün giderse öpüp başımıza koyalım
wodafone gibi gözükmekte oyum onun zaten iyi hizmet
wodafone gibi gözükmekte oyum onun zaten iyi hizmet
Sarangni
Üye
4.5G gelecek ama çoğu kişi cihazı desteklese bile şebekeyi 3G alıp kullanacak eğer doğru düzgün tarifeler gelmez ise...
mhmzergn
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
baska siteden link koymak istemem ama habere göre durum net vodafone
osicik
Üye
bizim şuan kullandığımız tarifeler 3g kullanılmaya devam edecek 4.5 g den faydalanamayacakmıyız yoksa kullanabilecekmiyiz net bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...
bizim şuan kullandığımız tarifeler 3g kullanılmaya devam edecek 4.5 g den faydalanamayacakmıyız yoksa kullanabilecekmiyiz net bilgisi olan cevaplarsa sevinirim...
bendede tanımlı sınırsız 1gb varda iptal oldu sandım gözükmüyordu gerçi tl yüklemedim de internet fln yazıp 2222 ye gönderiyordum hattınıza tanımlı aşımsız data paketi olduğundan yararlanamıyorsunuz dedi fln şimdi 1gb sınırsız hız kısıtı olcakmı tl yükleyince ?
bendede tanımlı sınırsız 1gb varda iptal oldu sandım gözükmüyordu gerçi tl yüklemedim de internet fln yazıp 2222 ye gönderiyordum hattınıza tanımlı aşımsız data paketi olduğundan yararlanamıyorsunuz dedi fln şimdi 1gb sınırsız hız kısıtı olcakmı tl yükleyince ?