Yardım Kies:Lütfen S/N ve Model Adını Denetleyin Ve Yeniden Girin

Sponsorlu Bağlantılar

Samet Dolaşık

Samet Dolaşık

Üye
    Konu Sahibi
Kies:Lütfen S/N ve Model Adını Denetleyin Ve Yeniden Girin
Arkadaşlar s5830 i telefonum var güncelleme yaparken sorun çıktı ve Cep Telefonu İle Bilgisayarın arasında ünlem işareti çıkıyor telefon sadece download mode ve recovery mod'a giriyor yeni rom yüklememe rağmen hala cep telefonu ünlem ve bigisayar simgesi çıkıyor.Telefona Kiesten Orjinal Rom Yükleyeceğim Arkadaki S/N ve Model Noyu Giriyorum Bana Denetleyin Ve Yeniden Girin Diyor Lütfen Yardım Kafayı Yiyeceğim!!!

serdar_gs

serdar_gs

Üye
büyük ihtimal yanlış veya eksik yazıyorsun bende dediğin şekilde yapmıştım bir zamanlar

• Beğen
Tepkiler: Samet Dolaşık
Samet Dolaşık

Samet Dolaşık

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Telefonun Arkasında denemediğim kod kalmadı s/n e başka bir kod yazdığımda diyorki s/n veya model no yanlış ama arkadaki kodu girince denetleyin ve yeniden girin diyor ?
Odin Üzerinden Yapayım Dedim Ama 1 Saatir Boot.img Dosyasınında Takıldı Kaldı Başına Gelen Arkadaş Varsa Yardımlarını Bekliyorum.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hocam Telefonun Arkasında denemediğim kod kalmadı s/n e başka bir kod yazdığımda diyorki s/n veya model no yanlış ama arkadaki kodu girince denetleyin ve yeniden girin diyor ?
Odin Üzerinden Yapayım Dedim Ama 1 Saatir Boot.img Dosyasınında Takıldı Kaldı Başına Gelen Arkadaş Varsa Yardımlarını Bekliyorum.
Öncelikle telefonu kapat açılışta ses açma home ve güç tuşlarına aynı anda bas samsung yazısını gördüğünde bırak açılan menüden wipe data ve wipe cache yap bu telefonu sıfırlayacak daha sonra telefonunun yazılımını sammobileden indir ve odin aracılığı ile telefona kur. Odin ile rom kurma işini googleden veya forumdan rahatlıkla bulabilirsin basit. İstersen önce sammobileden yazılımı indir daha sonra wipeleri yap ve odin ile kurulumu tamamla. O kies zımbırtısını boşver.

Samet Dolaşık

Samet Dolaşık

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Sorunumla İlgilendiğin İçin Çok Teşekkür Ederim Hocam.Anlaşılan telefon alırken adam akıllı bir telefon alacaksın güncellemesinde çöken telefon alırsan işte bele olur :D.Dediklerinizi Yaptım Sbl.binde kalıyor hocam bi kopuklukmu oluyor acaba telefonla pc arasında anlamadım.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Öncelikle Sorunumla İlgilendiğin İçin Çok Teşekkür Ederim Hocam.Anlaşılan telefon alırken adam akıllı bir telefon alacaksın güncellemesinde çöken telefon alırsan işte bele olur :D.Dediklerinizi Yaptım Sbl.binde kalıyor hocam bi kopuklukmu oluyor acaba telefonla pc arasında anlamadım.
Bazı durumlarda benimde başıma gelmişti 5-6 aydır samsungu bıraktım lg kullanıyorum haliyle biraz unuttum telefonu birebir görmediğim içinde yardımcı olamıyorum sorununu googlede yoğun bir çalışma yaparak çözebilirsin olmadı son çare servis :)

Samet Dolaşık

Samet Dolaşık

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Galiba Sorun Benim Bilgisayarımdan Ben Bu orjinal stock romu nasıl recovery moddan kurabilirim ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Hocam Galiba Sorun Benim Bilgisayarımdan Ben Bu orjinal stock romu nasıl recovery moddan kurabilirim ?
Stock rom recovery modundan rom kurulamaz eğer şu an cwm yada twrp kullanıyorsan onlarda custom rom kurmak için kullanılır stock romu odin ile kurabilirsin. Bilgisayarına samsung usb driverini baştan kur telefonu tekrar wipele tekrar dene eksik olan birşeyler var onu bulmak lazım.

Samet Dolaşık

Samet Dolaşık

Üye
    Konu Sahibi
Uğraşmadım Ve Telefoncuya Verdim Attığım Romlardan Veya Pcmden olabilirmiş Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederimm Konu Kilit

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

Üst Alt