Sygic Navi v 16.0.0Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sygic Navi v 16.0.0Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

Sygic Navi v 16.0.0 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

Sygic klasörünü tlf,nun hafizasina yada sd karta atiniz Sygic apk yükleyiniz
ülkelerin mapsini indiriniz Sygic/Maps klasörüne atiniz..

Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.09 Maplari indirebilirsiniz.
arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de
indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz
yada yeni indirirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz

Sygic tomtom (teleatlas) ta 2015.09
Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,Malta,Moldovya,
Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kagemus, kempa, superfresh ve 1 kişi daha

superfresh

Üye
Sn.Memoli,emeğiniz için teşekkürler. 2 şey dikkatimi çekti, 1. Programı ilk açtığınızda POİ güncellemesi var diyor, yükle dediğinde hata oluştu diyor ve yüklenmiyor, 2. adres girdikten sonra sağ alt köşede trafik bilgileri ve trafik kameraları kilitli.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sn.Memoli,emeğiniz için teşekkürler. 2 şey dikkatimi çekti, 1. Programı ilk açtığınızda POİ güncellemesi var diyor, yükle dediğinde hata oluştu diyor ve yüklenmiyor, 2. adres girdikten sonra sağ alt köşede trafik bilgileri ve trafik kameraları kilitli.
arkadaşım ımport klasörünü attığında hata oluşdu denesinin sebebi
sen Import klasörünün içindeki ülkelerin tamamını yüklemediğin için
istersen hiç birini yğklemesende olur veya içinde Türkiyeyi kapsayan
varsa onu bırak kilitli gösterme olayıda crk,lı oldugu için radarlı kapsadıklarını
gösterir daha öncekilerdede aynıydı yani kilitli göstermekteydi..

• Beğen
Tepkiler: ibrahim ok

superfresh

Üye
arkadaşım ımport klasörünü attığında hata oluşdu denesinin sebebi
sen Import klasörünün içindeki ülkelerin tamamını yüklemediğin için
istersen hiç birini yğklemesende olur veya içinde Türkiyeyi kapsayan
varsa onu bırak kilitli gösterme olayıda crk,lı oldugu için radarlı kapsadıklarını
gösterir daha öncekilerdede aynıydı yani kilitli göstermekteydi..
Daha önce paylaştığınız 15.6.6 versiyonunda güzergah boyunca (Örn. Ank-Antalya boyunca) yoldaki sıkışıklık, kaza vs. nedenlerden dolayı muhtemel gecikmeler süre olarak görülüyordu. Yani trafik bilgileri de açıktı. Bahsettiğim bu.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar yeni content info. eklenmistir Rotadaki Trafik vede Radarlari acik gösterecek sekilde ayarlandi
Sygic/Maps,content info degisiniz ..

content info_ ta 2015.09

content info_ ta 2015.09

• Beğen
Tepkiler: superfresh

kempa

Üye
Teşekkürler memoli6767

• Beğen
Tepkiler: Resul36463 ve memoli6767

mutsuzsun

Üye
emeğine sağlık.

ben şöyle bir sorunla karşılartım. kuruyorum. program açılıyor beyaz ekran ortada sygic logosu donup kalıyor. ne yapmam lazım. telefonum samsung galaxy grand prime. bundan önce eski versiyon 14 dü kullanıyordum

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık.

ben şöyle bir sorunla karşılartım. kuruyorum. program açılıyor beyaz ekran ortada sygic logosu donup kalıyor. ne yapmam lazım. telefonum samsung galaxy grand prime. bundan önce eski versiyon 14 dü kullanıyordum

çıkış yap tekrar giriş yap bir kaçkez denenen gereke bilir hazır Sygic klasörü var
onu indirip denemediysen indirip denersin takıntı yaptığında yazdığım gibi
çıkış yap Sygic naviden tekrar gir gerekirsr tlf,nu kapat aç.

mutsuzsun

Üye
çıkış yap tekrar giriş yap bir kaçkez denenen gereke bilir hazır Sygic klasörü var
onu indirip denemediysen indirip denersin takıntı yaptığında yazdığım gibi
çıkış yap Sygic naviden tekrar gir gerekirsr tlf,nu kapat aç.
memoli6767 deneyeceğim umarım olur. yardımların için saol

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
memoli6767 deneyeceğim umarım olur. yardımların için saol
arkadaşım senin tlf,na uyumlu olduktan sonra olur yinede problem olursada 14.3.4 ekledim 12.2015 mapsla ona geri dönersin ben S2 ve yukarsındaki tlf,larda denedim problemsiz çalışıyor
başka sitedede sunum yapmaktayım orada indirip kullanan çok arkadaşlar var

mutsuzsun

Üye
şöyle bir sorunla karşılaştım.
15.5.2 yükledim önce açtı. sonra 2015.9 haritayı yükledim açmadı. tekrar 2015.6 haritayı yükledim açtı.
10 dk sonra yine açmadı. çözemedim. bende 13.1.4 yükledim sorunsuz çalışıyor. ama ondada harita güncel değil.
offff nasıl çözeceğim. bu arada programları teledona yükeldim. sd karta değil

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bir sorunla karşılaştım.
15.5.2 yükledim önce açtı. sonra 2015.9 haritayı yükledim açmadı. tekrar 2015.6 haritayı yükledim açtı.
10 dk sonra yine açmadı. çözemedim. bende 13.1.4 yükledim sorunsuz çalışıyor. ama ondada harita güncel değil.
offff nasıl çözeceğim. bu arada programları teledona yükeldim. sd karta değil
ben 14.3.4 ekledim yeni haritalarla onu indirip onu kullana bilirsin 2015.12 olan here yani navteq yeni
maslarla beraber senin tlf,dan elimde olmadığı için kesin bilgi veremiyorum normalde 16.0.0 senin tlf,da
çalışır kısada olsa int.in olacak indirmesi gerekeni indirdiğinde acılır elindekini yedekle benim eklediğim
Sygic klasörünü atıp ondan sonra yükleme yapar denersin ama bir arkdaşdada belli km,den sonra kapanıyordu
denemediği kalmadı 15.5.2,den başladı hepsi belli km sonra kapandı kafayı yiyecek tek onda problem oluyor
belkide tlf,daki bir programdan oda bilmiyor işte yazdıgım gibi denersin elindekini haritalarınıda tek here navteq
haritalar üzerinden yenileye bilirsin benim eklediğim programla indir here mapsları Here Maps klasörü yapacak
Maps klasörünü alırsın senin değişmek istediğin Sygic/Maps klasörünü değiştir ac naviyi çalışması gerekir..

Yeni Sygic v14.3.4 .HERE(nt) 12.2015 Maps

Son düzenleme:

cakal_6767

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

BeN_EmRe

Üye
kardeş dil ingilice ama türkiye haritası dili nasıl düzeltebilirim

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
kardeş dil ingilice ama türkiye haritası dili nasıl düzeltebilirim
arkadasim naviyi ac sesler ve uyarilar ses ayarina gir oradan en asagiya in istedigin dili indir ayarlaya bilirsin eve döndümde yenilerim Türkce yeniden yüklerim ama 4 saatten önce dönemem navi dilinide bölgesel ayarlarına girdiğindegöreceksin.

Son düzenleme:

Üst Alt